HomeViestejäMaria Chambers26.7.2019 - Tekoäly, nanoteknologia ja valaistuminen

26.7.2019 - Tekoäly, nanoteknologia ja valaistuminen

TEKOÄLY, NANOTEKNOLOGIA JA VALAISTUMINEN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
26.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tekoälyä on tutkittu paljon. Ja pääpaino on sanalla "teko". Se ei ole totta. Useimmat ihmiset eivät tiedä sitä, mutta ihmismielikään ei ole totta. Ja siksi jo älykkyys on keinotekoista! On älykkyyttä, ja on tietoa. Ja näiden kahden väillä on valtava ero.
 
Paine tulla fiksummaksi ja olla älykkäämpi kuin tietokone on iso tarina. Sirun istuttaminen aivoihin, jotta ihmiset voivat päästä käsiksi informaatioon hetkessä, vetoaa kovasti moniin ihmisiin. Joihinkin henkilökohtaisista ja joihinkin taloudellisista syistä.
 
Sen sijaan, että täytyy kuljettaa mukanaan älypuhelinta tai iPadia, pian aivoihisi voidaan istuttaa pikkuruinen siru, jotta voit olla laitteidesi uloke. Vitsailemme, että laitteemme ovat meidän ulokkeemme, mutta …   
 
Ei niin, että se kaikki on huono asia. Teknologia on täällä palvelemassa meitä. Ja siinä mielessä sillä on oma tietoisuutensa. Kaikki mitä näemme tässä fyysisessä maailmassa, elollisissa ja elottomissa asioissa, ovat luomuksia, jotka tulivat tietoisuudesta. Teknologiassa on monia etuja – olettaen, että se pysyy oikeassa perspektiivissä. Mutta tämä työntö superihmisälykkyyteen, ilman sielua, ei pääty koskaan hyvin.
 
Olen kuvannut, mitä Atlantiksella tapahtui. Miten ihmismielellä tehtiin kokeita, jotta ihmiset voisivat tulla yhtenäisemmiksi. Mutta emme ymmärtäneet tuolloin, että olimme sieluja, joilla oli ihmiskokemus. Teimme mielestä identiteettimme ja annoimme sille täyden auktoriteetin elämäämme.
 
Tuosta muunnetusta mielestä tuli altis hypnoosille. Oli helppoa saada ihmiset haluamaan, että sopii joukkoon. Että on osa yhteisöä, perhettä tai muita ryhmiä. Se ei itsessään ole paha asia. Mutta se esti ihmisiä olemasta erilaisia, ajattelemasta laatikon ulkopuolella. Nyt keinotekoiseen superälykkyyteen puskemisen myötä, mielellä on uusi tilaisuus riehua valtoimenaan.
 
Jotkut ihmiset vastustavat ajatusta sirusta, koska he uskovat, että ihmisiä voisivat ohjelmoida salaa ne, joilla ei ole parhaat intressimme sydämessä. Kyllä, se voisi tapahtua. Mutta noiden huolestuneiden ihmisten täytyy käsittää, että oma mieli ohjelmoi jo ihmisiä. Että ihmismieli, ihmispersoonallisuus, on keksitty versio siitä, kuka olemme.
 
Mielestä ei ollut koskaan tarkoitus tulla identiteettimme, vaan se suunniteltiin alun perin sielun tukijärjestelmäksi. Se suunniteltiin auttamaan tässä todellisuudessa suunnistamisessa ja teknisten toimien suorittamisessa. Sen alkuperäinen tarkoitus oli palvella meitä.
 
Mutta jos ihmiset eivät tunnista sielua ja uskovat, että he ovat vain keho ja mieli, niin he uskovat, että heidän täytyy parantaa ihmisitseään. Tehdä siitä vahvempi, rikkaampi, paremman näköinen, nopeampi ja fiksumpi.
 
Ja sillä ihmiset pääsevät vain tiettyyn rajaan saakka. Koska jos he eivät tunnista ikuista itseään, he menettävät vääjäämättä sen kaiken … koska ihmismuodolla on säilyvyysaika. Ja nuo aivot, kera kaiken tallennetun informaationsa tai kykynsä päästä käsiksi informaatioon tietokonesirun avulla, ei lähde tältä planeetalta. Se kuolee.
 
Mutta jos ihmismieli alkaa tunnustaa sielun ja ymmärtää roolinsa tuon sielun tukijärjestelmänä, ei ihmisen identiteettinä, niin mieli integroidaan sieluun ja siitä voi tulla osa ikuista itseä.
 
Sielu ei itse asiassa ole älykäs, ainakaan ihmisstandardien mukaan. Se on yksinkertainen ja lapsenomainen. Ja samaan aikaan se on massiivinen luojajumala. Vasemman aivopuoliskon, mentaalisen maailman, ei ole helppoa tajuta tuota ajatusta.
 
Tiedämme kaikki, miten häiritsevä mieli voi olla tässä transformaatioprosessissa. Sillä on taipumus liika-ajatella kaikkea. Se yrittää kontrolloida valaistumistamme. Sillä on hyvin monia kysymyksiä.
 
Ja tuo mielen pulina pysäyttää energiavirran. Analysointi, liika-ajattelu, huoli, pelko, epäily. Se tukkii järjestelmän. Se saa energiat jumittamaan. Suurin valaistumisemme este on mielen vastarinta. Tuo vastustus on kuin tahmaa, joka tukkii putkiston. Vesi lakkaa lopulta juoksemasta.
 
Monet ihmiset ovat ylösnousemuspolulla huolissaan, koska he sanovat muistinsa olevan lyhyt. Mutta niin on tarkoituksella. Meitä puhdistetaan vanhasta tarinastamme. Meidän ei tarvitse tietää yksityiskohtia menneisyydestä tai edes tunnin päästä. Se mitä meidän täytyy tietää, on käytettävissämme.
 
Sielumme on säilyttänyt viisauden kaikista elämistään täällä maaplaneetalla. Luotamme sielumme viisauteen enemmän ja enemmän. Ja älykkyyteemme vähemmän. Kehitämme herkkyyttä toisiin ulottuvuuksin. Vain tiedämme asioita ihmisistä tai tilanteista. Viisaus ottaa fiksuuden paikan.
 
Meitä täytetään viisaimmalla ja kyvykkäimmällä aspektillamme. Rajattomalla itsellämme, ikuisella itsellämme. Tuo itse ei ole kiinnostunut muistin käyttämisestä tai älykkyysosamäärästä tai yksityiskohdista. Se tietää, että kaiken täytyy tulla oikeaan aikaan ja täydellisellä tavalla. Ei ole tarvetta kilpailuun ja valtaan.
 
Siis jos ihmiskunta jatkaa älykkyyden tavoittelua viisauden sijasta, koemmeko uuden Atlantiksen? Emme koe. Ja tämä johtuu siitä, että planeetan energiat ovat muuttuneet dramaattisesti sen jälkeen. Täällä on nyt riittävästi meitä, jotka auttavat muuttamaan tasapainon tällä planeetalla mentaalipohjaisesta sydän- ja sielupohjaiseksi todellisuudeksi.
 
NANOTEKNOLOGIA
 
Muutamassa vuodessa tapahtuu jotain poikkeuksellista. Sielulla on vaihtoehtona tuoda itsensä biologiseen muotoon, joka on tehty 3D-tulostimella. Nanoteknologiaa tutkitaan jo. Tällä teknologialla korvataan ihmiskehon osia. Tämäntyyppisen sieluilmaisun etuna on, ettei tarvitse käydä läpi ikääntymistä ja käsitellä kaikkia esi-isiltä perittyjä rajoituksia.
 
Nämä kehot ovat vaihtoehtona luonnolliselle syntymälle naisen lisääntymisjärjestelmän kautta. Osia voidaan korvata helposti, ja sielu voi sulkea kehon, kun se haluaa lähteä.
 
Ok, tämä kuulostaa sekä surrealistiselta, scifiltä ja monista ihmisistä jumalattomalta. Ne jotka ovat uskontoon orientoituneita, sanovat, että demoneja kulkee robotteina. Se on ironista, koska meillä on jo sitä. No, he eivät ole demoneja, mutta he käyttäytyvät kuin robotit. Mutta emme luultavasti näe tätä elinaikanamme.
 
Mutta osaan evoluutiotamme liittyy teknologia, ja se voi palvella meitä henkenä, tai se voi tuhota planeetan. Ja me jotka olemme täällä ja samaistumme näihin viesteihin, olemme uuden tietoisuuden tuojia. Tämä uusi tietoisuus on ainoa asia, joka tekee sillan tuohon kuiluun. Ainoa asia joka estää tätä planeettaa tuhoutumasta, on tuon tietoisuuden lisääminen kaikkeen teknologiaan.
 
Siis teknologia on sallinut meidän yhdistyä toisiimme, ihmisinä kaikilta elämän alueilta ja kaikista maapallon osista. Se suunniteltiin erityisesti meitä varten, koska tiesimme, että meidän täytyisi yhdistyä ja jakaa kokemuksiamme sukulaissielujen kanssa, tässä usein yksinäisessä ja työläässä valaistumisprosessissa.
 
Ja ihmiskunnan tulevaisuus riippuu siitä, hyväksyykö se hengen. Ja on jännittävää olla osa tuota tulevaisuutta, kun ruumiillistamme hengen omassa elämässämme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >