HomeViestejäMaria Chambers1.9.2019 - Merkittävä energiamuutos

1.9.2019 - Merkittävä energiamuutos

MERKITTÄVÄ ENERGIAMUUTOS
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Parina viime kuukautena on tapahtunut merkittävä energiamuutos, ja kaikki ovat kokeneet sen omalla ainutlaatuisella tavallaan. Sitä voitaisiin kutsua "nollaukseksi". Se on voinut ilmentyä jonkin fyysisen vaivan pahentumisena, tai tunteena, että on tylsempää, on irrallisempi tai on saanut tarpeekseen ja mitta on täysi. Ja siinä välissä on ehkä ollut autuaampia tunteita. Huiput ovat vielä korkeampia, ja alhot – no, sanotaanpa vain, että ne voivat olla sietämättömiä.
 
Se on saattanut ilmentyä tunteena, että on siirtynyt eteenpäin jollain tavalla, muttei oikein tiedä miten. Saattaa olla enemmän hämmennystä, jota seuraa suurempi selkeys. Itsessä on ehdottomasti jotain hyvin erilaista.
 
Voi olla tavallista enemmän ahdistusta. Esim. haluaa helpotusta tiettyyn ongelmaan, kuitenkaan ei saa kerättyä energiaa tehdäkseen mitään sille. Itse olen peruuttanut lääkäriaikoja, ja autoni ja asuntoni ovat epätoivoisesti kunnon siivouksen tarpeessa.
 
Mutta ylösnousemuspioneerin perspektiivistä katsottuna se merkitsee mm., että mieli on väsynyt ja se haluaa helpotusta. Se on kyllästynyt olemaan vastuussa terveydestämme, taloudellisesta yltäkylläisyydestämme ja ilostamme. Ja valaistumisestamme.
 
Se on yrittänyt kovasti olla ohjaksissa, mutta sillä on mitta täysi. Se tietää, että se on ollut sielun korvike ja nyt kun uusia energioita on läsnä, sen täytyy mennä takapenkille. Se ei pysty enää ylläpitämään julkisivua. Kuitenkin sillä on sekavat tunteet siitä.
 
Joskus kun meistä tuntuu, että mittamme on täysi ja asiat tuntuvat tavallaan toivottomilta, se on mieli, joka huutaa, ettei se voi enää olla laivamme kapteeni. Se ei välttämättä tarkoita, että me olemme kyllästynyt elämään täällä, vaan mieli on kyllästynyt olemaan elämämme ohjaksissa täällä. Siinä on eroa, koska riippumatta siitä, mitä meille on opetettu, me emme ole yhtä kuin mielemme.
 
Myös tylsyys on – no, siitä tulee tylsää meille. Emme ole tavallaan kiinnostunut edes yrittämään päästä eroon siitä tai saada siitä selvää. Sydämessä tiedämme, että se on osa prosessia irrottauduttaessa hyvin paljosta, mikä oli vanha tarinamme.
 
Tuo intohimontunne tuntuu hyvin vaikeasti tavoitettavalta. Ne asiat jotka ennen kiinnostivat meitä, eivät enää toimi. Mutta tunnemme, että on enemmän. Tuo intohimo josta olemme saaneet vilauksia, tulee suoraan kotoa. Ikuisesta olemuksestamme. Ja haluamme asua siinä, mutta mieli ei ole täysin vakuuttunut, että meidän pitäisi.
 
Mieli on menettänyt luottamuksen moniin 3D-tapoihin – sillä ei kuitenkaan ole vielä täyttä luottamusta ikuiseen itseemme ja uuteen tapaan. Meiltä on loppunut kärsivällisyys sietämiseen ja myönnytysten tekemiseen. Kuitenkin mieli pelkää levätä. Se pelkää, että juuri sen kerran kun se vain rentoutuu ja sallii, sen olisi pitänyt valmistautua johonkin kriisiin.
 
HURRIKAANI ON TULOSSA!!! (VAI ONKO?)
 
Meillä on ollut täällä Floridassa hurrikaanivaroitus pari päivää. Onneksi täällä missä asun, ne eivät ole merkittäviä. Mutta silti uutisten kertoessa varoituksen, ihmiset ryntäävät ensimmäisenä ostamaan vettä ja muita hurrikaanivarastoja.
 
Se on ok. Mutta ostan joka vuosi tavaroita etukäteen eikä minun tarvitse koskaan käyttää niitä. Kuitenkin ostan niitä joka tapauksessa, koska selviytymissuuntautunut mieleni varoittaa: "Jos et osta niitä, niin juuri tänä vuonna tarvitsisit niitä oikeasti!" On se sitten vettä, purkkiruokaa tai mitä tahansa.
 
Niinpä mielen rentoutumiseksi … No, tiedämme, ettei se tapahdu yhdessä yössä. Se on ehdollistunut olemaan hälytysmoodissa. Meilläkin jotka olemme päästäneet irti hyvin paljosta, myös monista peloista, on edelleen tuo vanha vaatimus, joka sanoo, että meidän on parempi valmistautua – kaiken varalta. Loppujen lopuksi, eivätkö maskuliiniset mentaalienergiat ole olleet aioneita toimintasuuntautuneita suojelijoita ja elättäjiä tällä planeetalla?
 
Mutta monet meistä huomaavat, että useimmat noista varotoimistamme ovat tarpeettomia – ettei ole mitään fyysistä tai vertauskuvallista kriisiä, josta pitää olla huolissaan. Ja mielelle se ei ole aina hyvä uutinen. Siitä tuntuu, että sen pääroolista elättäjänä ja ongelmaratkaisijana on tulossa vanhanaikainen.
 
Se ei oikein ymmärrä, että sille annetaan uskomaton lahja. Se voi nyt nauttia sen eduista, että on osa ikuista itseä juuri tässä, ja se voi luottaa tuohon itseen juuri nyt, tässä elämässä. Ja vielä sen jälkeenkin, koska kun se integroituu sieluun ja "minä olen" -olemukseen, siitä tulee uusi kristallimieli. Siitä tulee osa ikuista itseä, kun fyysisestä kehosta luovutaan.
 
SORI, MUTTA SITÄ PIONEERIT TEKEVÄT
 
Kieltämättä minussa on osa – ja luulen sen olevan mieli, tuo uupunut osani – joka sanoo: "Ota minut, hurrikaani. Olen valmis lähtemään tältä planeetalta!" Ja sydän sanoo: "Ota minut, hurrikaani, ja siivoa kaikki paikat, joissa edelleen vastustan sieluani, jotta voin jäädä tänne ja tuntea kodin ilon!"
 
Tämä ei ole tavallinen elämä niille, jotka valitsivat ruumiillistuneen valaistumisen. Tämä on uskomaton tilaisuus luoda täysin uusi tietoisuuskeho integroimalla mieli, keho, sydän ja sielu.
 
Tämä kaikki kuulostaa mahtavalta – kuka ei haluaisi sitä? Mutta se on prosessi, ja vaatii aikaa, että ehdollistunut mieli rentoutuu riittävästi salliakseen ikuisen itsen olla ohjaksissa, jotta mieli on, mikä se suunniteltiin olemaan – tuon ikuisen itsen tuki.
 
Mielellä, ihmispersoonalla, on edelleen rooli ja se on sielun kumppani. Ja olemme, no, rehellisesti sanottuna selvittämässä, miten se kaikki toimii. Sori, mutta sitä pioneerit tekevät.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >