HomeViestejäMaria Chambers21.6.2019 - Ratkaisu

21.6.2019 - Ratkaisu

RATKAISU*
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ruumiillistuneen valaistumisen haastavin aspekti on vastustava mieli. Mielen (mentaalisen/ maskuliinienergian) on sallittu melkein täysin kontrolloida elämän jokseenkin kaikkia osia.
 
Ja se on ymmärrettävää, koska lapsena meidän täytyi "karkottaa" ikuinen itsemme voidaksemme selviytyä. Se olisi ollut liikaa ympärillämme oleville – vanhemmille, naapureille ja ystäville. He aistivat jotain erilaista meissä – meidän ei olisi ollut turvallista säteillä sielumme valoa liian voimakkaasti. Sen seurauksena opimme panemaan mielen, ihmispersoonallisuuden, edustamaan meitä.
 
Monista meistä tuntui, että tämä maailma oli liian kova sille, kuka oikeasti olemme, joten opimme tekemään kompromisseja. Himmentämään valoamme. Se palveli meitä silloin, mutta nyt emme voi jatkaa sitä ja odottaa samalla siirtymistä vapauteemme.
 
Mutta haluamme nyt sydäntasolla tuota vapautta enemmän kuin mitään. Haluamme saada aidon itsemme tänne kanssamme, mutta tuntuu siltä, että tuo kuilu on liian suuri sillan rakentamiseksi.
 
Yritämme jatkuvasti yhdistyä sieluumme mieltä käyttämällä. Sydämemme on kiinnostunut asiasta, mutta mielemme ei niinkään. Se merkitsee mielelle kontrollista luopumista. Se sanoo: "Lasket varmaan leikkiä? En aio luovuttaa elämäni kontrollia. Mille? Mihin minun pitäisi luottaa tässä? Johonkin epämääräiseen sieluun, joka tuntuu joltain satuhahmolta. Se on tavallaan naurettavaa. Jatkan vain entiseen malliin. Yritän edelleen ohjata terveyttäni, raha-asioitani ja iloani."
 
Ja kuten tiedämme, uusien energioiden valossa se ei toimi kovin hyvin. Itse asiassa se toimii vähemmän ja vähemmän. Monet löytävät itsensä kriisistä ja heidät tuodaan polvilleen, ilman suuntaa mihin kääntyä.
 
Mieli sekoaa, yrittää rämpiä ja etsiä ratkaisuja ja korjauksia. Mutta loppujen lopuksi sillä ei ole aavistustakaan, mitä tehdä. Se etsii toisilta ihmisiltä vastauksia, muttei pidä niitä kovin tyydyttävinä. Ihmispersoonallisuudesta voi tuntua siltä, että se on tullut tiensä päähän. Kenties jopa elämänsä päähän täällä.
 
Mutta se vain haaskaa energiaansa turhaan. Siinä mieli taas kerran yrittää selvittää kaikkea. Vaatien, että sen täytyy tehdä se kaikki yksin. Se on hyvin, hyvin yksinäinen paikka.
 
Monet ihmiset lähtevät planeetalta tuossa kohtaa, koska he oikeasti uskovat, että heiltä ovat vaihtoehdot loppuneet. Mutta me jotka olemme pitkälle edennyttä kaartia, jotka olemme ylösnousemuksen eturintamassa, tiedämme, että elämän ongelmiin on jokin ratkaisu. Mutta noita ratkaisuja ei voi löytää mistään uskonnosta, lääketieteestä, hallituksesta eikä muista ihmisistä.
 
MAAILMA PEILINÄ
 
Patriarkaatti on vain ihmispersoonallisuutemme mentaalisen mieliaspektin ilmentymä 3D-maisemassa. Mielen (maskuliinienergian) on sallittu melkein täysin kontrolloida elämää. Tuosta mentaalienergiasta on tullut väkivaltaista. Se ei ole sallinut sydämelle, sielulle (feminiiniaspektille) ääntä.
 
Kaksinaisuus on kaunis peili siitä, miten mieli ei ole luottanut sieluun. Ja sydän joka on silta sieluun, on ollut kiinni. Siis ei ole mikään yllätys, mihin suuntaan tämä planeetta alkaa mennä – pidemmälle ja pidemmälle autoritaarisuuteen. Mielen vaatiessa olla koko elämän ainoa kirjoittaja ja ylin ohjaaja.
 
Mutta maskuliinienergia on uupunut. Se on kyllästynyt sotaan, siihen taakkaan, että täytyy selvittää kaikki elämässä. Kuitenkin se on ollut sulkeutunut niin kauan, ettei se usko olevan mitään muuta vaihtoehtoa. Se uskoo, että sen on pakko pitää statuksensa ja valtansa. Koittaessaan pysyä kontrollissa se yrittää fokusoitua lasermaisesti enemmän kuin koskaan ja sivuuttaa kaikki sydänenergiat. Se yrittää löytää turvapaikan mielestä vielä enemmän.
 
Näemme sen ilmentyvän suuremmassa naisten ja niiden muiden kontrolloinnissa, jotka se näkee uhkana. Näemme sen ilmentyvän näissä uusissa virtuaalisissa videopeleissä, joissa ei tarvitse enää edes olla tässä todellisuudessa. Voi kuluttaa mieluummin loputtomasti rahaa ja aikaa pelaten mielellä ja viihdyttäen sitä, kuin yhdistyä sydämeen ja sieluun.
 
Mutta patriarkaalinen mieli pääsee vain tiettyyn pisteeseen saakka yrityksessään käyttää valtaa, ennen kuin se tekee itselleen sen, mitä se on tehnyt feminiinisyydelle.
 
RATKAISU*
 
Ja ratkaisu* ei ole yrittää puskea patriarkaalisuutta vastaan. Ratkaisu* on pelkästään myöntää sielu auktoriteetiksi. Ja sitten mieli palvelee sielua niin, kuin sen suunniteltiin palvelevan.
 
Yritys taistella patriarkaalista mieltä vastaan ilman sielua päätyy turhautumiseen, koska mieli – aivan kuten autoritaariset hallitukset – näkee, että sydänenergia ei haavoineen kykene siihen itseluottamukseen, jota tarvitaan diktaattorien laittamiseen paikalleen.
 
Huomaamme omassa elämässämme, että jos emme ole harmoniassa sielumme kanssa, asiat epäonnistuvat. Meidän täytyy olla valppaampi kuin koskaan sen varmistamisessa, ettemme salli mielen kaikkine pelkoineen, huolineen ja murheineen olla viimeinen auktoriteetti elämässämme.
 
Jos meistä tuntuu nurkkaan työnnetyltä, se on merkki, että olemme tulleet tien päähän. Että on aika luovuttaa kontrolli sille osallemme, joka todellisuudessa olemme. Voitko kuvitella, että sallit aidon itsesi lopultakin puhua totuuttaan, ratkaista kaikki ihmisongelmat puolestasi? Koska emme haluaisi olla täällä vain varjo siitä, kuka olemme.
 
*Kirjoitettu "väärin" muotoon, joka sisältää myös sanan "sielu".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >