HomeViestejäMaria Chambers1.6.2019 - Naiset ja vapaus

1.6.2019 - Naiset ja vapaus

NAISET JA VAPAUS
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Seksuaalisuus, myös aistillisuus, on nähty naissukupuolella vaarallisena, sellaisena mistä hänen ei ole sallittu nauttia. Häneen suunnattiin häpeää ja stigma, ja hänen seksuaalisuutensa normalisoitiin. Sitä käytettiin häntä vastaan, ja myös hän käytti sitä aseena suojellakseen itseään ja kerätäkseen hiukan kunnioitusta ja arvoa.
 
Muistan sen pelon ja syyllisyyden, jota tunsin seksuaalisuuteeni liittyen nuorena naisena. Silloin kun halusin ilmaista sitä, lisäksi tuli vielä raskaudenpelko. Käytin ehkäisyä, mutta usein annoin periksi miehen tarpeille ja hylkäsin kondomin. Kunnes opin, että voisin käyttää huomaamatonta muotoa, pessaaria. Se ei ollut kovin romanttista eikä aina mukavaa, mutta tiesin, että se oli parempi kuin tulla raskaaksi.
 
Minulle sanottiin, että olin huora, koska halusin tapailla sellaista, jota isäni ei hyväksynyt. Minulle sanottiin, että saattaisin isäni hautaan, koska asuin miehen kanssa, jonka kanssa en ollut naimisissa.
 
Niinpä seksi oli minulle noina vuosina täynnä syyllisyyttä ja pelkoa. Ei mikään ihme, ettei siitä ollut helppoa nauttia. Mutta kaikesta tästä huolimatta nautin siitä. Mutta pelkäsin myös seuraamuksia. Ja sisäistin tuon stigman, syyllisyyden ja häpeän. Ja jälkeenpäin ajatellen tiedän, etten ollut yksin tuon tyyppisessä kokemuksessa.
 
Monilla naisilla seksiin liittyy kipua, sekä tunnepuolen että fyysistä, ja jonkin ajan kuluttua keho torjuu sen ikääntymisen ja niiden oireiden vuoksi, jotka tulevat vaihdevuosien myötä.
 
En puhu tietenkään kaikkien naisten puolesta, mutta monilla naisilla kuukautisiin liittyy epämukavuutta ja häpeää. Joissain kulttuureissa naisten ja tyttöjen täytyy asua pienissä majoissa kuukautistensa aikana, jotteivät he "saastuta" muita perheessään. Monia naisia on kuollut hypotermiaan noissa majoissa talvikuukausina.
 
Naiset pannaan häpeämään muotoilevien vaatteiden käyttämistä, ja samaan aikaan heitä kannustetaan näyttämään malleilta. Heille on annettu selkeä viesti, että keho antaa heille arvoa ja se on miesten katseita ja nautintoa varten, ja samaan aikaan heitä rangaistaan tuon kehon esittelemisestä. Ja "esittelemisellä" tarkoitan pelkästään olemassaolemista. Ne väärintulkitsevat heidän aistillisuutensa seksuaalisuudeksi, joilla ei ole aavistustakaan, mitä aistillisuus oikeasti on.
 
Ei ole mikään salaisuus, että mediassa ja elokuvissa naiset yliseksualisoidaan, ja naisia jotka ovat poliittisessa valta-asemassa, tutkitaan tarkoin sen vuoksi, miten he pukeutuvat, ei heidän politiikkansa.
 
Tyttöjä ja naisia syytetään siitä, että he ovat häiriötekijä miehille koulussa ja collegessa, jos he eivät pukeudu "soveliaasti". Heitä syytetään miesten viettelemisestä, vaikka he nauttivat vain omasta aistillisuudestaan. Raiskauskulttuuri elää ja voi hyvin edelleen collegeissa ja yliopistoissa.
 
MIKSI TUON TÄMÄN ESILLE
 
Tuon tämän kaiken esille, koska se mikä estää naisilta oman vapautensa ja oman ruumiillistuneen valaistumisensa, on aistillisuuden tukahduttaminen.
 
Entisissä elämissä monet naiset yrittivät saavuttaa valaistumisensa vetäytymällä luostariin. Siellä he tunsivat olevansa turvassa seksuaaliselta läheisyydeltä ja seksiin liittyvältä kivulta ja häpeältä. Mutta he havaitsivat, etteivät voineet ruumiillistaa omaa Kristus-tietoisuuttaan tukahduttamalla aistillisuutensa.
 
On mahdollista olla äärimmäisen aistillinen harrastamatta koskaan seksiä. Aistillisuuteen voi sisältyä seksi, mutta sillä ei todellisuudessa tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa. Mutta sovinistinen kulttuurimme yhdistää aistillisuuden seksuaalisuuteen koko ajan.
 
Itse asiassa sielussamme on kyse aistillisuudesta. Pääsyy siihen, että sielumme nauttii tästä fyysisestä kokemisesta, on suuri aistillisuus. Ja kuitenkin on täysin ymmärrettävää, että nainen jolla on seksuaalisen hyväksikäytön tai häirinnän historia tai jolla on joka päivä seksismiä ja naisvihaa, haluaa tukahduttaa aistillisuutensa.
 
Tai naiset jotka ovat vanhempia. Meille opetetaan, että meidän ei pitäisi olla seksuaalisia tai aistillisia tietyn iän jälkeen. Niinpä myös vanhemmat naiset yrittävät pysyä mielessä ja sivuuttaa kehonsa ja tukahduttaa oman aistillisuutensa.
 
Mutta jos meidän on tarkoitus sallia tämä ruumiillistunut valaistuminen, se vaatii täysipainosta kokemista. Tämä saa monen ihmisen olon epämukavaksi. Erityisesti monet naiset eivät halua olla missään tekemisissä oman aistillisuutensa kanssa. Erityisesti ottaen huomioon, että heitä kohtaan on käyttäydytty epäkunnioittavasti – tai jotain pahempaa – aistillisuuden vuoksi.
 
NYKYPÄIVÄN NAISVASTAINEN RISTIRETKI
 
Ja nyt näemme, että ympäri maailmaa ristiretki naisten ihmisoikeuksia vastaan yltyy näillä rankaisevilla aborttikielloilla. Naisille kerrotaan taas kerran, että heidän seksuaalinen nautintonsa on väärin ja se täytyy tukahduttaa ja kriminalisoida.
 
Naisvastaista agendaa ei voi enää piilottaa elämän pyhyyden tai sen taakse, että suojellaan solurykelmää nimeltään sikiö. Sillä ei ole mitään tekemistä jumalan kanssa. Siinä yritetään saada nainen häpeämään ja tuntemaan itsensä vähemmän ihmiseksi halutessaan seksuaalista nautintoa, jos sillä ei ole mitään tekemistä lisääntymisen kanssa.
 
Jos näin ei olisi, niin myös miehiä jotka ovat yhtälön toinen puoli, pidettäisiin vastuullisina. Onko kukaan kuullut, että miehiä jotka tekivät naisen raskaaksi, on pidetty vastuullisina laillisesti tai kriminaalisesti? Tai edes toisarvoisesti? Ei tietenkään. Tuo taakka lankeaa poikkeuksetta naiselle. Hänen henkilökohtaisen vapautensa murentaminen on salakavalaa, ja se on edennyt ajan kuluessa.
 
ROOLIMALLIT
 
Mutta niin pahalta kun kaikki tämä kuulostaakin, tämä on parasta aikaa naisille, jotka heräävät. Jumalainen feminiinisyys on täällä, ja se alkaa häiritä vanhoja ja pysähtyneitä järjestelmiä ennenkuulumattomasti. Ja me jotka olemme valaistumisen eturintamassa, tuomme mukanamme tuon jumalaisen feminiinisyyden.
 
Naiset tällä planeetalla tarvitsevat uusia roolimalleja. Heidän tarvitsee nähdä naisia, jotka ruumiillistavat Kristus-tietoisuutensa ja sen mukana tulevan aistillisuuden.
 
Naiset ovat jumissa ja neuvottomia siinä, miten päästään irti. He ovat ymmärrettävästi vihaisia. Kuitenkaan he eivät voi oikeasti pakottaa tai vaatia tasa-arvoisuutta siinä, mitä he tuntevat itsestään.
 
Kyllä, on aika pitää niitä tilivelvollisina, jotka käyttävät väärin valtaansa. Ehdottomasti. Ja naiset nousevat ja saavat äänensä kuuluviin sekä ovat solidaarisia sisarilleen ympäri maapalloa enemmän kuin koskaan. Ja tietysti reaktiona patriarkaatti ja sen vallitseva tila ovat hermostuneita.
 
Mutta naiset eivät ole edelleenkään todella vapaita, ennen kuin he ottavat vastaan oman jumaluutensa. Ja siinä kohtaa me tulemme mukaan. Sitä me teemme, kun päästämme hengen kehoomme ja elämäämme.
 
Viitoitamme tietä, jotta naiset jotka tulevat jälkeemme – myös ne jotka eivät ole vielä syntyneet – voivat saada helpomman polun vapauteensa. Siis tuo tuska loppuu tässä meihin.
 
Olemme uusia johtajia. Naiset ovat olleet perinteisesti yhteiskunnallisen muutoksen tuojia. Nyt on tietoisuusmuutoksen aika, jollaista ei ole koskaan ennen koettu. Eikä ole mikään yllätys, että naiset ovat tuon muutoksen eturintamassa.
 
Mutta emme voi olla esimerkkejä, jos olemme itse edelleen kärsimyksessä ja tuskassa. Meitä vaaditaan tässä uudessa järjestelmässä päästämään irti kivusta, häpeästä ja syyllisyydestä. Meitä vaaditaan luopumaan taakastamme. Sallimaan lopultakin toisten ylläpitää omat energiansa.
 
Naisten vapaus vaatii heitä katkaisemaan vanhat siteensä ihmisiin. Emme voi astua vapauteemme, jos pidämme edelleen energioita ihmisten puolesta. Meidän täytyy vapauttaa sydämemme ja kehomme, vain hengen asuttavaksi.
 
On haaste tuntea se hengen perusolemus, joka menee mielemme ja sydämemme tuolle puolen. Henki joka haluaa olla kanssamme, tulee meihin kehon kautta, ja koemme sen aistillisuutena, joka usein tulee maasta ylös sukupuolielintemme kautta.
 
Se on erilaista kaikille, mutta se vaatii meitä olemaan vastaanottava, niin kuin olisimme rakastajalle. Mutta tähän rakastajaan voi luottaa sydämellä, mielellä ja keholla.
 
Tämä kuulostaa epämukavalta joillekin. Se on ok. Anna sille aikaa. Jos sitä ei ole vielä tapahtunut, tulee päivä, jolloin tunnet hengen tuolla tavalla, ja se saa sukat pyörimään jaloissasi.
 
Niinpä ei ole sattumaa, että aborttioikeudet ovat nyt otsikoissa. Abortti ei ole monimutkainen ongelma, siinä ei ole vivahteita, se ei ole vaikein päätös, joka naisen täytyy tehdä, eikä se särje useimpien naisten sydäntä. Tämä kaikki on vain liioittelua, jota abortinvastainen agenda tyrkyttää.
 
Itse asiassa vaikuttaa siltä, että niiden agenda jotka haluavat kontrolloida naisen kehoa ja hänen autonomiaansa, on hyvin yksinkertainen. Se on varmistaa, ettei naisten sallita saada nautintoa.
 
Mutta naiset eivät ole uhreja. Ja me jotka olemme tämän transformaation eturintamassa, olemme rohkeita. Emme esitä kenenkään uhria. Ei minkään jumalan tai hallituksen tai edes oman mielemme. Itse asiassa, emme enää edes toimi tuosta todellisuudesta, ellemme päätä niin.
 
Luomme toisten taitavien sielujen rinnalla omaa turvallista ja täysivaltaista aluettamme. Sellaista jossa voimme olla täysin oma itsemme, ilman uhrautumista tai kompromisseja. Ja ilman pelkoa. Haluan kutsua sitä naisten todelliseksi vapautumiseksi.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >