HomeViestejäMaria Chambers24.6.2019 - Mitä arvostamme?

24.6.2019 - Mitä arvostamme?

MITÄ ARVOSTAMME?
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
24.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Mitä arvostamme? Tietysti monia asioita. Ja me jotka olemme siirtymässä pois massatietoisuudesta, olemme havainneet, että se mitä todella arvostamme, on muuttunut merkittävästi. Monet meistä ovat menettäneet asioita, ihmisiä, tilanteita ja ajattelumalleja, jotka eivät ole enää sopivia heräämiseemme.
 
Meistä on alkanut tuntua kevyemmältä sen tuloksena. Vähemmän "tiheiden" tunteiden ja draaman rasittamalta. Tietysti voi tuntua tavallaan tyhjältä. Mutta tuo tyhjyys ei ole oikeasti tyhjyyttä. Se on mielen tulkinta siitä.
 
Maailmassa jossa ihmiset etsivät merkitystä ja ominaisuuksia, jotka liittävät heidät perheeseen, ryhmiin ja organisaatioihin, ja jossa ihmiset haluavat löytää esi-isänsä, olemme tietysti outoja lintuja. Näytämme tekevän päinvastoin. Irrottaudumme perheestä, ystävistä, työpaikoista ja myös vanhasta tavasta liittyä toisiin. Emme ole juurikaan huolehtijoita tai kädestäpitäjiä toisille.
 
Vapaudumme galaktisesta tarinastamme, jossa taistelimme toisia vastaan. Vapaudumme taistelusta sisällämme. Tämä on järjestetty sielutasolla, joten mieli käy tavallaan läpi omaa kriisiään. Ihmispersoonallisuus ja mieli ovat tavallaan hukassa tässä. Tämä kaikki on uutta.
 
Persoonallisuutena arvostimme enemmän asioita, jotka olivat 3D:tä, ja nyt muutamme sitä isolla kädellä.
 
Arvostamme edelleen terveyttä ja taloudellista turvallisuutta, ja ne ovat tärkeitä ihmiselle, kuten pitääkin. Ja kun sallimme jumalaisen yhteyden, niistä huolehditaan.
 
Mutta alamme arvostaa iloa yhteydestä sieluumme. Ja tuo yhteys on meille arvokkaampi kuin monet niistä asioista, joita luulimme tärkeiksi 3D:ssä. Monille meistä se on arvokkaampi kuin ystävät tai perhe. Se kuulostaa vähän kovalta, mutta kun tunnemme tuon yhteyden omaan suureen, jumalaiseen itseemme, oivallamme, että ilman sitä meillä ei ole paljon arvoa perheellemme ja ystävillemme. Yhdistymme heihin vain tuolla vanhalla mielentasolla, jolla useimmat ihmiset tällä planeetalla ovat.
 
Me jotka olemme tosissamme ruumiillistuneessa valaistumisessamme, tiedämme, mitä se merkitsee. Tiedämme, että palvelemme perhettämme, ystäviämme, yhteisöämme, maatamme, maailmaa, universumia ja kaikkea olevaista … sallimalla sielumme säteillä silmistämme … ei esittämällä vanhaa huolehtijarooliamme tai pelaamalla mielipeliä toisten kanssa.
 
Palvelemme puhumalla mahdollisimman paljon sieluna äänihuuliemme kautta. Havainnollistamalla toisille, että elämämme ei tarvitse olla täydellistä, ennen kuin sallimme sielun olla elämässämme ja tunnemme tuon sielun leikkisyyttä ja huolettomuutta, vaikka se näyttää vähän itsekkäältä ja typerältä.
 
KUULUISUUS
 
Elämme maailmassa, jossa kuuluisuutta pidetään arvokkaana hyödykkeenä. Eikä henkinen yhteisö ole poikkeus. Tunnetulla nimellä näyttää olevan merkitystä monille ihmisille, kun he etsivät informaatiota.
 
Kuinka monta seuraajaa, kuinka monta youtube-osumaa, kuinka monta julkaistua kirjaa … kuinka näkyvä asema heillä on? Heidän täytyy osata asiansa, jos he ovat niin kuuluisia.
 
Vaikka monet ovat viisaita ja tosiaankin osaavat asiansa, se ei ole aina määräävä tekijä sielun evoluutiossa. Me olemme kärkijoukkoa, eikä miljoonia ihmisiä parveile ympärillämme. Ja tämä johtuu siitä, että olemme edellä aikaamme.
 
Mutta pelkästään se, että olemme edellä aikaamme, ei merkitse, että toisten täytyy saada meidät kiinni, ennen kuin sallimme itsemme tulla esiin uusina mestareina maan päällä. Maailmassa joka ei arvosta kovin paljon luovuutta tai esoteerisuutta, massat eivät tunnista meitä. Nimemme ei ehkä tunneta. Alustamme eivät ehkä saavuta miljoonia ihmisiä. Ja tämä on hyvä merkki, että se mitä tarjoamme täällä, on jotain radikaalin uutta. Ja se on jotain, mikä tarjoaa ratkaisun 3D-maailman kohtaamiin ongelmiin.
 
Voi, useimmat ihmiset haluavat tuntea tuon yhteyden ja tuon ilon, mutta he uskovat edelleen, että heidän täytyy löytää se suhteesta, urasta, rahasta, uskonnosta tai jostain ulkoisesta tuotteesta. Ja monet ansaitsevat omaisuuden niillä, jotka etsivät itsensä ulkopuolelta.
 
Siis kyllä, toisinaan voi tuntua tyhjältä ja eristäytyneeltä. Mutta useimmat tätä lukevista ovat löytäneet sydän- ja sieluyhteyden toisiin, jotka ovat myös muutospioneereja, uuden tietoisuuden edelläkävijöitä. Ei voidakseen syödä noiden muiden ihmisten energiaa, vaan pelkästään tunteakseen rakkautta ja tukea siinä, mitä käy läpi.
 
Kun heräämme, oivallamme, että me olemme elämämme ainoa luoja. Ja "meillä" tarkoitan sielua yhdessä "minä olen" -olemuksen kanssa.
 
Heräämisessämme ei ole kyse psykologisesta estraditaikuruudesta, salaliittoteorioista, kristalleista, meditoinnista tai siitä, miten paljon meitä seurataan. Siinä on kyse siitä, miten paljon iloa sallimme elämäämme ja kehoomme. Ei, sitä ei ole 24/7. Mutta ei tarvitse ollakaan. Mutta silloin kun tunnemme sitä, antakaamme sille sen ansaitsema arvo. Ja katsellaan, kun se kasvaa ja kasvaa. Ja katsellaan, miten se heijastuu meille takaisin elämässämme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >