HomeViestejäMaria Chambers30.5.2019 - Tyytyväinen

30.5.2019 - Tyytyväinen

TYYTYVÄINEN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Me jotka käymme läpi ruumiillistunutta valaistumista, olemme tyytyväisiä … huolimatta väsymyksestä ja fyysisestä epätasapainosta jota meillä ehkä on, huolimatta tylsyydestä, intohimottomuudesta ja joillakin siitä, että on edelleen tunnepuhdistusta ja muita turhautumia, jotka ovat luonnollinen tulos 5D-ihmisenä olemisesta 3D-ympäristössä.
 
Jotkut teistä saattavat olla eri mieltä ja ajatella, miten haastavaa voi olla elää 5D-olentona 3D-maailmassa. Jotkut saattavat väittää, ettei ole kovin tyydyttävää, kun ei ole vielä fyysistä kehoa, joka heijastaa sitä uutta tietoisuuttamme. "Miten voisin tuntea tyydytystä, jos rahatilanteeni ei ole vielä mieleni mukainen? Eikä minua huvita tehdä mitään nykyään. Ei ole inspiraatiota." Jotkut teistä ajattelevat, että puhun varmaan jostain muusta ihmisryhmästä.
 
Ei, en puhu. Puhun meistä. Olemme tyytyväisiä. Muut ihmiset etsivät edelleen tyydytystä. He syövät edelleen ulkokaukalostaan. Eivät tietoisesti, mutta he etsivät edelleen tyydytystä ulkopuoleltaan.
 
Tämä ei merkitse, että me emme ole kiinnostuneita yhdistymään toisten kanssa. Tai halua nauttia intiimeistä suhteista. Tai ettei meillä ole halua luoda tai ilmaista itseämme jollain tavalla. Mutta emme katso noihin asioihin voidaksemme tuntea, että olemme kokonainen.
 
Tässä heräämisessä tulee kohta, jossa oivallamme, ettei jonkun toisen ihmisen, uran tai minkään määrän ulkoisia kokemuksia tarvitse enää täydentää meitä. Oivallamme, että olemme ehjä ja kokonainen. Tunnistamme, että olemme ylittäneet kynnyksen, jolla meidät elättää laajentunut osamme, joka myös olemme.
 
Ja tuo osamme on jo tyytyväinen ja kokonainen. Tuo ikuinen, omavarainen, ehjä ja kokonainen osa on se, joka todellisuudessa olemme. Kuka olemme olleet ja tulemme aina olemaan.
 
Saatat tietää tämän totuuden jo ja luultavasti otat sen itsestäänselvyytenä. Se ei luultavasti ole ensimmäinen ajatus, kun heräät aamulla, tai mitä pohdit ennen nukahtamista illalla.
 
PYHÄ LIITTO
 
Päästin irti eräästä suhteesta, ja kerroin hänelle, että haluan nyt saada suhteen sieluuni, etten ole kiinnostunut suhteesta miehen, naisen tai mikään muun sukupuolen kanssa.
 
Uskon, ettei tämä vaikuta järkeenkäyvältä useimmista ihmisistä 3D:ssä. He ajattelevat, että jos olet yksin, joko käyt läpi jotain tai olet suhteiden välissä tai – ja tämä on se, jonka he päättävät salaa olevan totta – haluat oikeasti olla edelleen heidän kanssaan.
 
Ja he uskovat tämän antavan heille oikeuden huomioosi ja kiintymykseesi. Erityisesti jos olet nainen. Sinun täytyy edelleen olla "käytettävissä". He eivät pysty kuvittelemaan, että joku voisi olla täysin kokonainen ja tyytyväinen itsekseen, koska he etsivät edelleen ulkoa omaa eheydentunnettaan.
 
Siis mikä tämä erityissuhde itsemme kanssa on? Tasapainossa oleminen, "itsetyytyväisyys" voidaan määritellä maskuliinisuuden ja feminiinisyyden, pimeyden ja valon, integroinniksi. Ihmisen ja jumalan integroinniksi. Kaikki pyhiä liittoja. Ja tätä tasapainoa kutsutaan uudessa energiassa olemiseksi.
 
Se ei merkitse, että olemme superihminen. Mutta se merkitsee, että meillä on tietoisuus, joka ylittää pelkän ihmisenä olemisen. Se merkitsee, että olemme tietoinen moniulotteisesta itsestämme.
 
Tämä tietoisuus tai tietäminen merkitsee, että olemme muuttunut ikuisiksi ajoiksi. Se vaikuttaa elämäämme enemmän, kuin mikään on vaikuttanut. Mikään suhde, ura tai ihmiskokemus ei vastaa sitä hetkeä, kun oivallamme, kuka olemme ja että se on aivan tässä. Kokemassa elämää ihmisvastineensa (sinun nimesi tähän) kautta.
 
Kuitenkaan emme tunne tuota läsnäoloa läheskään tarpeeksi, ja joskus tuntuu siltä, että se on hylännyt meidät kokonaan. Ei se tietenkään ole. Mutta kuten olen sanonut aiemmin, on jakso, jolloin sielumme ja "minä olen" -olemuksemme tutustuvat meihin. Jotkut ihmiset uskovat, että ikuinen itsemme tietää elämämme joka yksityiskohdan. Mutta ymmärrettävistä syistä olemme pitäneet tuon osamme käsivarrenmitan päässä, ja sekin on tuntenut, ettei tämä karkea ympäristö ollut yhteensopiva sen kanssa.
 
Siitä syystä tämä kokemus on hyvin uskomaton ja hyvin haastava. Siitä syystä tämä vaatii suurta sitoutumista meiltä, ihmiseltä, ja meiltä, sielulta. Mutta ei sellaista sitoutumista, kun meillä oli 3D:ssä, eli kovaa työtä ja ponnistelua.
 
Se on vaikeaa, koska se vaatii eräänlaista antautumista. Ja se vaatii sallimista. Salliminen on yksi korkeimmista värähtelyistä. Sen salliminen ihmisenä, kuka olemme, on erityisen haastavaa. Koska tuomitsemme kaikilla tavoilla itsemme. Mutta se tuntuu olevan eliksiiriä jumiutuneiden energioiden transformoimiseen.
 
RAJOJEN ASETTAMINEN
 
Ja itsemme hyväksyminen merkitsee myös aika ajoin rajojen asettamista toisten kanssa. Totuutemme puhumista, vaikka se olisi epämukavaa meille.
 
Erityisesti meillä naisilla se voi laukaista paljon syyllisyyttä. Meitä on ehdollistettu vuosituhansia laittamaan toisten tarpeet etusijalle ja omiemme edelle, erityisesti heidän tunnetarpeensa.
 
Mutta tiedämme myös, että tämä herääminen on nollannut tuon koko energiasyömisjutun. Se ei enää toimi. Meidät puhdistetaan kaikesta tunnepuolen huolehtimisesta. Toisten sallimisesta syödä arvokkaita energioitamme.
 
Se on vähän pelottavaa, koska osasyy energioiden ylläpitämiseen toisille oli, että pelkäsimme, mitä he tekisivät muuten. Näimme, että monet heistä olivat holtittomia ja kykeneviä aiheuttamaan vahinkoa.
 
Niinpä tuo osa perintöämme tulee nyt esiin joillakin meistä, irtipääsettäväksi. Syyllisyys ja pelko. Ja mielenkiintoista kyllä, kun se putoaa kelkasta, emme enää vedä noita energiasyöjiä yhtä paljon puoleemme. Koska silloin he eivät tunne pelkoa ja syyllisyyttä meissä eivätkä voi käyttää sitä meidän manipuloimiseen. Erityisesti heillä ei ole mitään paikkaa, johon iskeä koukkunsa.
 
Ja kuten tiedämme, jotkut niistä jotka syövät energiaa, voivat olla täysin ok ihmisiä – he eivät vain tiedä sen paremmasta. Kyse ei välttämättä ole mielettömästä narsistista tai tunneväkivaltaisesta ihmisestä. Kyse voi olla lähimmistämme omassa perheessä. Erityisesti lapset voivat syödä vanhempiensa energiaa. Aviomiehet, vaimot, ystävät voivat tehdä sitä. Se on tavallaan kuin lemmikki, esimerkiksi koira, joka voi tuntua tarvitsevan kovasti huomiota.
 
Mutta silloin kun emme enää salli tämän tyyppistä energian syömistä, se muuttaa dynamiikkaa noiden ihmisten kanssa. Se voi suututtaa heidät. Mutta kuten aina sanon, he vielä kiittävät meitä myöhemmin. Ja joskus on välttämätöntä antaa suhteen loppua. Mutta tiedämme kaikki sydämessämme, milloin tuo aika on ja kenen kanssa.
 
Omassa elämässäni minun on tarvinnut siirtyä eteenpäin suhteista. Tiesin aina, että oli sen aika. Se oli tuskallista, ja surin noita menetyksiä. Usein koin tuon surun jo hyvissä ajoin ennen suhteen katkeamista. Mutta olen kiitollinen, että todella surin niitä. Koska on ihmisiä, jotka eivät salli itselleen tuota inhimillistä suruntunnetta ja päätyvät roikkumaan suhteessa pitkään sen "vanhentumispäivän" jälkeen.
 
Ja tämä johtuu siitä, että on paljon helpompaa jatkaa yksipuolista rakkautta tai yrittää saada suhde toimimaan, kuin kohdata omat tunteensa. Vaaditaan henkilökohtaista rohkeutta kohdata tunteemme ja tunnistaa, etteivät ne määrittele meitä eikä niillä ole mitään valtaa meihin. Ellemme yritä tukahduttaa niitä.
 
Ja sitä tapahtuu hyvin paljon niissä, jotka pelaavat 3D:ssä. Jos he haluavat välttämättä olla kääntymättä sisäänpäin, he ulkoistavat ja projisoivat poikkeuksetta nuo tunteet ja ratkaisemattomat ongelmat johonkin toiseen.
 
Ja siinä mielessä nuo ratkaisemattomat tunteet ja ongelmat vainoavat heitä, seuraavat heitä kaikkialle ja ilmestyvät esiin heidän jokaisessa suhteessaan ja aiheuttavat tuhoa niissä. Tuolla tavalla jollain asialla on valta meihin.
 
MEIDÄN TEHTÄVÄMME … JOS NIIN VALITSEMME
 
Siis kun käskemme ihmisiä lähtemään lätkimään elämästämme, se on ok ja usein välttämätön askel. Mutta meidän täytyy myös jatkuvasti päästää irti syyllisyydestä. Koska näyttää siltä, että jos haluamme välttämättä pitää kiinni syyllisyydestä, saamme lisää tilaisuuksia päästää siitä irti – suhteina jotka turhauttavat meitä ja koettelevat kaikkea kärsivällisyyttämme.
 
(Ai niin, ja muuten, jos joku yrittää vakuuttaa, että hän voi täydentää sinua, käske häntä menemään kotiinsa "täydentämään" itseään.)
 
Joka tapauksessa suurin osa noista ongelmista ratkeaa luonnostaan, kun integroimme aspektimme ja sallimme tämän transformaation. Mutta suurimmalla osalla ihmisistä se vaatii paljon enemmän aikaa. Mutta onneksi meidän tehtävämme ei ole tehdä mitään heidän puolestaan, paitsi jatkaa itsemme rakastamista. Nauttien elämästämme ja sitten jakaen tuon rakkauden paikasta, jossa olemme jo tyytyväinen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >