HomeViestejäMaria Chambers28.5.2019 - Tätä planeettaa on siunattu läsnäolollamme

28.5.2019 - Tätä planeettaa on siunattu läsnäolollamme

TÄTÄ PLANEETTAA ON SIUNATTU LÄSNÄOLOLLAMME
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
28.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Jos taattu onnistuminen olisi ainoa kriteerimme asioiden kokeilemiseen elämässä, emme koskaan tekisi mitään. Koko tuo voitto-häviö ja onnistuminen-epäonnistuminen -juttu luo paljon tarpeetonta painetta ihmisille.
 
On liian monia ihmisiä, jotka eivät anna itselleen lupaa luoda juttuja … on kyse sitten taiteesta, musiikista, kirjoittamisesta, puutarhanhoidosta, bisneksestä tai myriadeista muista asioista … koska he pelkäävät epäonnistumista tai etteivät ole paras. Se on valitettavaa, koska heiltä menee valtava määrä henkilökohtaista tyydytystä sivu suun.
 
Itse asiassa me tietoisuuspioneerit emme olisi koskaan aloittaneet koko tätä matkaa ruumiillistuneeseen valaistumiseen, jos laittaisimme kaikki munamme onnistumiskoriin. Otimme valtavan riskin, kun suostuimme tulemaan tähän elämään oivaltamistamme varten. Emme olleet varmoja, millaiseksi koko tämä kokeilu osoittautuisi. Emme olleet koskaan ennen tehneet mitään tällaista, joten meillä ei ollut historiamme perusteella mitään, millä mitata edistymistämme.
 
Tästä syystä meitä kunnioitetaan muissa maailmoissa. Heille olemme todellisia julkkiksia. Olemme uutisarvoisia. Emme pyytäneet mitään takuita, ennen kuin uskaltauduimme tuntemattomaan. Emme odottaneet, että toinen ryhmä kävisi tämän ensin läpi, jotta he voisivat olla koekaniineja ja selvittää kaikki pöpöt.
 
Tiesimme olevamme kyvykkäämpiä kuin useimmat. Monet meistä olivat henkiperheidensä lähettiläitä. Tiesimme myös, ettei meitä ollut kovin monia. Olimme pieni määrä päättäväisiä ja rohkeita sieluja. Tiesimme myös, ettei vaadita miljardeja herenneitä ihmisiä merkittävän tietoisuusmuutoksen aikaansaamiseen tällä planeetalla. Vain pieni määrä, jolla on suuri säteily.
 
Siis jos odottaisimme onnistumistakuita ennen lupamme antamista heräämiselle, se ei alkaisi koskaan. Ja "onnistuminen" on mielivaltainen sana joka tapauksessa, eikö vain? Se on kuin taiteilija, joka alkaa maalata maisemaa, mutta se kehittyy hedelmävadiksi tai muotokuvaksi tai abstraktiksi teokseksi. Onko se epäonnistumista? Vai onko se idea, joka kehittyi matkan varrella joksikin vielä mielenkiintoisemmaksi?
 
Ylösnousemus ei ole tavoite. Sen ei ainakaan pitäisi olla. Voimme sanoa, että se on riittävän hyvä tekosyy alkaa todella elää. Löytää, kuka olemme. Tulla itsemme parhaaksi ystäväksi. Arvostaa elämän aistillisuutta enemmän, kuin koskaan. Matkallani ylösnousemukseen minä löysin aidon iloni.
 
Olemmeko epäonnistuneet tehtävässä, jos emme koskaan uudelleenkalibroi kehoamme täysin? Jos emme koskaan ratkaise kaikkia elämämme ongelmia? Toivon, ettei tuollainen arvotuomitseminen ole osa tätä uskomatonta transformaatiota. Koska silloin koko pointti menee täysin ohi.
 
Kun jaamme sitä, kuka olemme, on sekalaista seurakuntaa, eikö vain? Haluamme säteillä valoamme, mutta joskus kohtaamme vastarintaa – ei vain mielestämme, vaan myös toisilta. Niinpä käytämme erottelukykyä siinä, kenen kanssa jaamme itsemme.
 
Itsemme saaminen "tuonne ulos" ja suurempi näkyminen on palkitsevaa, mutta siinä on haasteensa. Mutta onneksi tietynlainen tietoisuutemme ei vedä puoleensa samanlaista huomiota, kuin julkkikset tai poliitikot. Meillä ei ole vaarana joutua iltauutisiin.
 
Mutta jotkut meistä voivat tuntea vähän levottomuutta, vaikka vain ystävä, naapuri tai perheenjäsen lukisi sanamme tai katsoisi videomme netissä. Mutta toivottavasti ei tarpeeksi estämään meitä kertomasta tarinaamme ja ilmaisemasta ja jakamasta viisauttamme.
 
KUULUISUUS
 
3D-maailmassa julkkiksille annetaan paljon huomiota ja heidät palkitaan usein pelkästään kuuluisuudesta. Itse asiassa nykypäivänä on kuuluisuuden pakkomielle. Erityisesti nuoret ihmiset ovat alttiita sille, koska he laittavat selfieitään Instragramiin ja muille sosiaalisen median alustoille. Siitä miten monta tykkäystä he saavat ja miten suosittuja he ovat, tulee heidän oman arvonsa mittari.
 
Suosio, edes omissa tilastoissaan, tuntuu "ajavan" heidän käyttäytymistään. Ja mielenkiintoista kyllä, ei ole kovin vaikeaa saada itseämme "ulos" virtuaalisesti, ja jos teemme kovasti työtä, voimme saada hyvät tilastot YouTube-videolle. Ehkäpä kivoja kissan- tai koiranpentuja. Itse asiassa nautin niistä. Ne ovat hyvin rentouttavia.
 
Mutta sillä mistä meissä on kyse … meissä jotka olemme uuden tietoisuuden edustajia … ei ole mitään tekemistä kuuluisuuden, suosion tai laajan tunnettuuden kanssa. Ainakaan 3D:ssä.
 
On valitettavaa, kun menestyminen/onnistuminen ja ylösnousemus kietoutuvat yhteen. Kun arvoimme kokemustamme 3D-standardein. Mutta useimmat meistä ovat riittävän viisaita ollakseen putoamatta tuohon ansaan.
 
Sieluina meillä liittyi suuri intohimo tänne tulemiseen ja valomme säteilemiseen tiheässä ja melko tiedostamattomassa paikassa. Halusimme tämän elämän todella merkitsevän, ja tiesimme, että meillä oli, mitä tarvittiin siitä suoriutumiseen.
 
Voitaisiin sanoa, että odotimme onnistuvamme/menestyvämme. Kenties ei muun maailman mielestä, mutta emme välittäneet sieluina, mitä maailma ajattelee meistä. Mutta onnistuvamme ihmisemme ja jumalaisen tietoisuutemme integroinnissa. Ei siksi, että se saisi meidät näyttämään arvokkailta toisten mielestä, vaan koska tiesimme, että se olisi hienoin kokemus, jonka ihminen voisi koskaan saada.
 
Mutta tiesimme myös viisaina sieluina, että saisimme vastaamme universumin vastustavimmat energiat. Gravitaatio, fyysinen ja mentaalinen, on ennätyksellistä täällä. Oma mielemme ja ympärillämme olevat vastustaisivat meitä.
 
Kyky päästää irti esi-isistämme ja vanhasta tarinastamme tässä yhdessä elämässä, jotta voisimme saada ikuisen sielumme tulemaan kehoomme ja elämäämme hyvin intiimistä. Vau, se on melko hemmetin kunnianhimoista. Mt. Everestille kiipeäminen kalpenee rinnalla.
 
Mutta tiesimme viisaina sieluina, että huolimatta siitä, miten pitkälle pääsisimme tietoisuuskokeilussamme, olisimme siunaus tälle planeetalle.
 
OLEMME SIUNAUS
 
Vuosikymmeniä sitten minulla oli tilaisuus viettää kiitospäivän iltapäivä ja ilta John Lennonin ja Yoko Onon kanssa. Se oli intiimi ryhmä, meitä oli kuusi. Kun kerron tämän tarinan, ihmiset kysyvät minulta, miltä minusta tuntui olla niin suurten julkkisten seurassa. Kerron heille, että luulen, että John ja Yoko tunsivat olevansa siunattuja minun seurassani. Ihmiset nauravat, mutta en laske leikkiä. Tätä planeettaa on siunattu meidän läsnäolollamme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >