HomeViestejäMaria Chambers17.5.2019 - Todellinen tarina Aatamista ja Eevasta

17.5.2019 - Todellinen tarina Aatamista ja Eevasta

TODELLINEN TARINA AATAMISTA JA EEVASTA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
17.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ns. sukupuolien taistelu jota näemme täällä maan päällä, menee galaktisen tarinan ytimeen. Se on tarina, joka tuo valoa aiheeseen, joka on ymmärretty väärin erittäin kauan. Se ei ole pitkä tarina, mutta se on lukemisen arvoinen.
 
Koska Henki halusi tuntea itsensä, se jakautui moniin osiin. Kaksi niistä oli maskuliinisuus ja feminiinisyys. Feminiinisyys, Eeva, pyysi maskuliinisuutta, Aatamia, lähtemään tutkimaan maailmaa ja tuomaan takaisin sen, mitä hän löysi. Aatami teki sen rakkaudesta Eevaan.

Aatami lähti tutkimaan ja kokemaan monia asioita ja palaisi jakamaan ne Eevan kanssa, joka odotti häntä lämpimän ja viihtyisän kodin kera.
 
Mutta ajan kuluessa Aatami eksyi vähän ja alkoi kaivata Eevan rakkautta ja lämpöä ja kotiaan tämän kanssa. Hän oli poissa niin kauan, että hän alkoi kaivata Eevaa ja ajatella, että tämä oli hylännyt hänet. Hän luuli tehneensä jotain, mikä sai Eevan kääntämään selkänsä hänelle.
 
Mitä hän oli tehnyt? Eikö hän ollut Eevan rakkauden arvoinen? Hän alkoi kyseenalaistaa itsensä, muttei ymmärtänyt, että Eeva odotti kotona innokkaasti hänen paluutaan. Oli ymmärrettävää, että hän lakkasi tuntemasta Eevan läsnäolon, sillä maailmaan oli helppoa eksyä. Oli hyvin monia häiriötekijöitä. Hän oli hyvin fokusoitunut matkaansa. Oli hyvin paljon tutkittavaa ja opittavaa.
 
Niinpä Aatamin pelko siitä, että Eeva oli hylännyt hänet, muuttui vihaksi tätä kohtaan, ja hän alkoi kohdistaa tuon vihan Eevaan.
 
Eeva vuorostaan tunsi valtavaa syyllisyyttä ja alkoi ylihoivata lepyttääkseen Aatamin. Hän ei ollut oivaltanut, että Aatamin matka pois kotoa aiheuttaisi paljon vihaa tässä. Niinpä hän omaksui tuon syyllisyyden ja häpeän. Ajan kuluessa hän syytti itseään ja teki loputtomasti työtä lievittääkseen Aatamin vihaa, jottei hän olisi sen kohde.
 
Tämä on galaktinen tarina, jota on esitetty suhteissa pitkän aikaa täällä maan päällä. Miehen tunne, että nainen oli hylännyt hänet, on tietysti perusteeton, sillä tämä on ollut aina siinä. Mies tunsi vuorostaan omalla tavallaan arvottomuutta, mitä hän ei tietenkään ole. Kuitenkin hän on syyttänyt itseään siitä, minkä hän hahmotti rakkauden hylkäämisenä, ja hän on ylikompensoinut sitä siitä lähtien. Miehen viha, aggressiivisuus ja luottamuspula naista kohtaan ei ole sattumaa.  
 
Naisen häpeän ja syyllisyyden tunne on myös perusteetonta, sillä hän ei ole tehnyt mitään oikeuttamaan miehen vihan. Yhteydettömyys toisiinsa aiheutti suurta väärinymmärrystä. Niinpä kummassakin arkkityypissä on syviä haavoja. Aatamin haava ja Eevan haava.
 
Ja tästä ylösnousemuksessa on kyse. Maskuliinisuuden ja feminiinisyyden integroimisesta itsessämme. Haavojen parantamisesta. Naisen kulkemisesta maan päällä ilman kärsimystä ja tuskaa. Maailman äitiys ja itsensä uhraaminen on ajan saatossa nähty naisten hyveenä … Ei enää. Ei, jos hän haluaa oman vapautensa.
 
Naisen täytyy omistaa maskuliinisuutensa. Luottaa siihen, että maskuliinisuus asettaa rajat, jottei hän salli toisten syödä energiaansa. Se sallii hänen myös olla se aistillinen olento, joka hän on aina ollut – ilman pelkoa. Ja ilman häpeää.
 
Hänen vapautensa nojaa siihen, että hän on täysin ja anteeksipyytelemättä aistillinen. Ja ilmaisee aistillisuuttaan ilman häpeää tai syyllisyyttä. Eikä aistillisuudessa ole kyse seksuaalisuudesta. Siinä on kyse itsensä sallimisesta nauttia oman kehonsa ja fyysisen todellisuuden aistillisuudesta. Ja siinä on kyse upeiden tapojen löytämisestä ilmaista tuota aistillisuutta. Aistillisuus on hänelle portti vapauteen ja iloon.
 
Miehen täytyy kohdata oma hylkäämistunteensa. Hänen vapautensa nojaa oman feminiinisyytensä hyväksymiseen ja sen sallimiseen hoivata itseään. Täytyy luottaa, että se on siinä häntä varten. Ymmärtää, että se on osa häntä, joka synnyttää hänen luovuutensa ja ilmaisee hänen aistillisuuttaan. Koska sydämessään mies janoaa vapautta olla aistillinen. Tuntea koko tunnekirjonsa, tuomitsematta.
 
Miehen sydän on ollut sulkeutunut ehdollistumisen vuoksi, ja siitä syystä hyvin monilla miehillä on sydänongelmia. He ovat kanavoineet suuren osan tunnekehostaan sydämestä seksuaalikeskukseen.
 
He eivät voi jatkaa oman feminiinisyytensä kieltämistä ilman, että se vaikuttaa heidän elämäänsä, terveyteensä ja hyvinvointiinsa. Heidän rohkeutensa tuntea ja ilmaista noita tunteita on heille portti vapauteen ja iloon. Eikä omanarvon puutteella, syyllisyydellä tai häpeällä ole sijaa vapauden talossa.
 
Muuten, Aatami ja Eeva ovat nyt harmoniassa toistensa kanssa. He eivät ole enää haavoittuneita. Mies- ja naisarkkityyppi on siirtynyt eteenpäin ja muihin asioihin. Tehdäänpä nyt kaikki se sama.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >