HomeViestejäMaria Chambers16.5.2019 - Ihmiskunta on vasta aloittamassa heräämisensä

16.5.2019 - Ihmiskunta on vasta aloittamassa heräämisensä

IHMISKUNTA ON VASTA ALOITTAMASSA HERÄÄMISENSÄ
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun puhumme tästä valosta, jota on tulvinut planeetalle, ja siitä miten se on paljastanut ihmisistä osia, jotka täytyy nähdä – piilotetut osat – se ei ole vain vertauskuva. Oikeasti mikään ei voi jäädä enää varjoon. Henkilökohtaisesti tai globaalisti. Panemme merkille, että asiat kuumentuvat tavoilla, joita emme ole nähneet aiemmin. Se mitä tapahtuu politiikassa ja yhteiskunnissa, on ennenkuulumatonta.
 
Kun tarkastelemme historiaa, näemme, että yhteiskunnallista edistystä ovat vastustaneet aina ne, jotka pelkäävät muutosta eniten. Ja edistys on kiistatonta sellaisilla alueilla, kuin kansalais- ja ihmisoikeudet.
 
Mutta tämä ei ole vain tyypillistä ja tavallista vastustusta. Jotain enemmän on pelissä. Näemme äärimmäisyyksiä niiltä, jotka uskovat, että heillä on eniten menetettävää. Ei ole sattumaa, että useimmat maat näkevät nyt nolona tapauksena Amerikan yhdysvallat, jota on pidetty esimerkkinä vapaudesta ja demokratiasta muulle maailmalle. Ja koska sillä on tapahtunut synkkiä juttuja pinnan alla jonkin aikaa, se on ammentanut tuon pimeyden henkilökohtaiseen valtaan ja hyötyyn, edistyksestään huolimatta.
 
Globaalisti patriarkaattia venytetään äärirajoilleen. Se yrittää alistaa feminiinisyyden kovemmin kuin koskaan. Ja enimmäkseen se ei edes yritä naamioida sitä. Käytetyt strategiat alkavat näyttää paluulta 1800-luvulle. Aikaan sitä ennen, kun naiset nähtiin täysinä ihmisolentoina. Nykyisiä yrityksiä kontrolloida naisten kehoa ei piiloteta enää edes kaiken elämän pyhyysasenteen taakse. Abortinvastaiset ryhmät ja poliitikot käyttävät edelleen noita sanoja, mutta heidän säätämänsä ankarat menettelytavat paljastavat heidän todelliset motiivinsa.
 
Nyt on yksinkertaisesti liikaa tietoisuutta tuon retoriikan uskomiseksi. Naisvihaa ei voi verhota uskontoon tai huoleen syntymättömistä lapsista. Ihmisten todellinen agenda paljastuu. Ja tavallaan meidän on kiittäminen Trumpin kaltaisia ihmisiä. Hän ei ole kätkenyt omaa halveksuntaansa naisia tai ruskeita tai mustia ihmisiä kohtaan. Itse asiassa, siksi hänestä tuli presidentti. Se on ominaisuus, ei (ohjelmointi)virhe.
 
Ja tästä syystä ääriryhmät tulevat äänekkäämmiksi ja naisvastainen ideologia on löytänyt tiensä äärilainsäädäntöön. Ei ole aikaa haaskattavaksi. Trumpin ollessa vallassa ja Korkeimman oikeuden täynnä konservatiiveja, naisvastainen rauta on kuuma.
 
Kuten myös rasistiset ja kiihkoilevat ekstremistit, joille Valkoisen talon nykyinen asukas on näyttänyt vihreää valoa käyttää väkivaltaa muita uskontoja ja ideologioita vastaan.
 
Panosten lisääminen naisten kieltämiseen ja alistamiseen ei ole mikään yllätys, koska naiset ja muut jotka ilmentävät feminiinisyyttä, säteilevät ylpeänä omaa valoaan. Naissukupuoli alkaa herätä ja tunnistaa, että se on kantanut ihmiskunnan haavoja eikä se enää palvele sitä.
 
Samaan aikaan holhoaminen yrittää vakuuttaa meidät huolestaan, jota se tuntee sikiöstä, mutta ei naisesta – tai syntyvistä lapsista jotka tarvitsevat terveydenhoitoa, tai ympäristöstä.
 
VALO HÄIRITSEE
 
Keinotekoisia kriisejä sepitetään rajalla, naisten kohdussa, Iranissa, kauppasodissa, ja kuitenkaan todellisiin vaaroihin ei tartuta. Ja ne ovat aivan tässä, omalla takapihallamme.
 
Mutta se kaikki on ok, koska tätä valo tekee. Se häiritsee vanhoja ja jumiutuneita järjestelmiä ja alkaa purkaa niitä. Nekin ihmiset jotka eivät ole valmiita kääntymään sisäänpäin ja näkemään, mitä oikeasti tapahtuu, ja jotka jatkavat projisoimista toisiin ihmisiin, toisiin uskontoihin, naisiin … kohtaavat asioiden kostautumisen itselleen. Tavoilla joita he eivät osaa odottaa. Ja he luovat tuon kokemuksen voidakseen siirtyä jumiutuneiden energioiden ohi omassa elämässään.
 
Ja itse asiassa ihmiskunnan jumiutuneiden energioiden ohi, koska ihmiskunta on todella jumissa. Ja sen muuttaminen vaatii äärimmäisiä keinoja, koska eteenpäin nilkuttaminen ei pure. Edistys – tai sitä voi kutsua tiedostamiseksi tai tietoisuudeksi – on madellut etanan vauhtia.
 
Jokainen joka on tällä planeetalla tänä aikana, on antanut luvan omaan heräämiseensä. Mutta ihmiskunta on aivan alkuvaiheessa. Se mitä ihmisten elämässä tapahtuu, on tilaisuus avautua enemmän ja enemmän omalle sielulleen. Uudelle olemistavalle. Mutta suurimmalta osin he käyvät läpi useita kokemuksia ja lisää elämiä, ennen kuin he alkavat ymmärtää henkeä.
 
Äärimmäisyydet joita maailmassa tapahtuu, ovat ihmiskunnan versio heräämisestä. Meidän versiomme, uuden tietoisuuden pioneereina, ovat ne äärimmäisyydet, joita tapahtuu omassa elämässämme, henkilökohtaisella ja fyysisellä tasolla. Olemme jo tehneet sen työn, mitä ihmiskunta vasta alkaa tehdä. Monet miestä ovat kehittyneitä sieluja, jotka kävivät tässä elämässä läpi hyvin ihmismäisen kokemuksen perehtyäkseen uudelleen siihen, mitä muu ihmiskunta käy läpi, ja ollakseen näin parempia uuden tietoisuuden opettajia.
 
Päästämme ihmisenä ja sieluna irti galaktisista tarinoistamme, esi-isistämme, omasta sukulinjastamme ja kiintymyksestämme ihmiskuntaan … kaikki palveluna tuolle samaiselle ihmiskunnalle.
 
Yhteydettömyydentunne 3D-maailmaan on meille merkki, että olemme täällä edellä aikaamme. Mutta on hyvä muistuttaa itsellemme, että se maailma jota katselemme ovemme ulkopuolella, ei ole niinkään romahtamassa, vaan se käy vain läpi omaa heräämistään.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >