HomeViestejäMaria Chambers28.4.2019 - Viha puhdistaa jumiutuneita energioita

28.4.2019 - Viha puhdistaa jumiutuneita energioita

VIHA PUHDISTAA JUMIUTUNEITA ENERGIOITA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
28.4.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tunne-, fyysiset, poliittiset ja yhteiskunnalliset myrskyt ovat tapa puhdistaa vanhoja, jumiutuneita energioita. Näemme sitä tapahtuvan luonnossa spontaaneina maastopaloina, jotka tuntuvat uhraavan metsiä. Tsunameina, hurrikaaneina, maanjäristyksiä ja jatkuvana sateena. Planeetta harmonisoituu.
 
Näemme sitä tunnetasolla esimerkiksi vihana ja suruna. Viha on mahtava energian liikuttaja. Erityisesti jos henkilö on ollut omahyväinen tai masentunut pitkään.
 
Se mitä näemme ulkoisilla tasoilla, on heijastusta sisätasoilta. Fyysinen keho on upea terveyden ja hyvinvoinnin säätäjä, jos se sallitaan – kuten on Maakin. Ongelmana on, että meillä on taipumusta tuomita ja pelätä muutoksia, jotka vaikuttavat negatiivisilta, ja näin hankaloitamme asioiden luonnollista virtausta.
 
Tietoisuus laajentuu jatkuvasti, mukaan luettuna Maa. Maapallon lämpeneminen on yksi tulos tuosta laajentumisesta. Se on täysin luonnollista ja tarpeellista, mutta on pelkoa ja niitä, jotka ymmärtävät väärin, mitä tapahtuu, ja syyttävät siitä ihmiskuntaa.
 
Samaan aikaan kun ihmiskunta tosiaan edistää Maan saastumista ja ihmiset ovat oikeutetusti huolissaan siitä, että maata, vettä ja ilmaa pitäisi suojella saasteilta, maapallon lämpeneminen on ihmiskontrollin ulkopuolella.
 
Minusta on mielenkiintoista, että osa ihmisistä tuntee vastuuta maapallon lämpenemisestä ja kuitenkin kieltää sen osallisuuden säämallien luomiseen. Hurrikaaneja tulee paikkoihin, jotka tarvitsevat eniten puhdistamista, joissa tietoisuus on jumissa.
 
Monet uskonnolliset ihmiset pitävät näitä luonnonkatastrofeja ihmisten syntien aiheuttamina ja jumalan kostona, tuomiten moraalisesti luonnolliset energialiikkeet. Monet näistä samoista ihmisistä näkevät myös ihmiskehon synnillisenä. Niinpä he näkevät sairaiden ansaitsevan jumalan rangaistuksen.
 
Sitten seksuaalinen halu nähdään pahana. Kuvittele kaikki ne sairaudet, joita tulee tuosta yhdestä uskomuksesta. Ja myös sairaudet kirkossa itsessään, kuten näemme niissä tasapainottomuuksissa, jotka ottavat muodokseen seksuaaliset saalistajat.
 
Siis näemme nyt tällä planeetalla harmonisoitumista, tasapainottumista, ihmisen ja jumalan integroitumista, maskuliinisuuden ja feminiinisyyden integroitumista. Kilpailu ja aggressiivisuus antavat hitaasti tietä yhteistyölle ja luottamukselle.
 
HAUDATUT USKOMUKSET JA KAAVAT
 
Lisävalo aktivoi kaikki haudatut uskomukset ja kaavat. Ja ne tulevat pintaan luonnollisten purkausten ja myrskyjen kautta.
 
Tsunameja voi tulla sellaisina ihmisinä, kuin Donald Trump, joka ei ole itsenäinen tekijä, joka ilmestyi vain tyhjästä. Sen sijaan hän on oire pitkäaikaisista kaavoista ja uskomuksista, jotka eivät enää palvele ihmisiä.
 
Hän tulee suurena häiritsijänä. Jotkut sanovat, että hän on paha – jotkut sanovat, että hän on jumalan siunaus meille. No, hän ei ole kumpaakaan. Hän on vain välttämätön myrsky, jota tarvitaan paljastamaan ne ihmisten kuonaosat, jotka ovat olleet piilossa niin kauan, että ne on normalisoitu.
 
Hänellä itsellään on erittäin vähän tietoisuutta, mutta sitä tarvitaan paljastamaan yleinen tietoisuudenpuute planeetalla. Voitaisiin sanoa, että hän auttaa venyttämään kaksinaisuuskuminauhan katkeamispisteeseen. Ja näemme muiden autoritaaristen johtajien kaiuttavan tätä ympäri maailmaa.
 
Silloin kun kehossa on sairautta, fyysisen astian muut osat alkavat liittyä yhteen, ja jokainen solu tekee yhteistyötä toisten kanssa asioiden saattamiseksi takaisin tasapainoon. Sama pätee kansoihin. Se on itse asiassa luonnollinen prosessi.  
 
Se mikä vaikuttaa suuremmalta jakautumiselta ihmisten, rotujen ja maiden kesken, on itse asiassa osa luonnollista prosessia, jonka tarkoituksena on saada aikaan kaunis rakkaus-, luottamus- ja yhteistyöorganisointi. Tämä on jokaisen solun perusta kehossa, Maassa ja universumeissa.
 
KAAOS ON UUDELLEENJÄRJESTELYÄ
 
Se mikä vaikuttaa kaaokselta, on uudelleenjärjestelyä. Aivan kuten fyysisen kehon osoittaessa sairauden merkkejä, oireiden poistaminen ei välttämättä selvitä niitä epäharmonisia taustaenergioita, jotka aiheuttivat tuon sairauden alun alkaen.
 
Ja jokainen sairaus on vain jokin tasapainottomuus, ja aivan kuten keho yrittää palauttaa tasapainon, niin tekee myös jokin maa. Ulkoinen maailma on aina heijastusta sisäisestä maailmasta.
 
Planeetalla on uusi "valojärjestely", ja se nostaa esiin kaikki vanhat, jumiutuneet energiat uuden toimintamallin luomiseksi.
 
Me jotka emme ole enää tuota 3D-maailmaa, voimme tarkkailla sitä myötätuntoisesti. Olemme jo käyneet läpi sen, mitä ihmiskunta käy nyt läpi. Käymme läpi tai olemme käyneet läpi oman heräämisemme ja olemme nyt täysivaltaisia luojia. Kehomme saattaa edelleen päästää irti asioista ja tuntua jumiutuneelta, mutta emme ole 3D-tyyppisesti jumissa. Olemme ottamassa omistajuuden tietoisuudestamme. Ja luovuudestamme.
 
VIHA JA VALASTUMINEN
 
Sellaiset tukahdutetut tunteet, kuten viha, ilmaistaan usein sairautena kehossa tai projisoidaan ulospäin toisiin, "viholliseen". Tai paholaiseen. Oman vihamme torjuminen ja tuomitseminen ei palvele meitä. Se on parasta nähdä välttämättömänä myrskynä. Se auttaa puhdistamaan vanhoja, jumiutuneita energioita soluistamme.
 
Olet saattanut huomata, että jotkut fyysiset ongelmat joita sinulla on ollut, tuovat esiin tunteita, on se sitten vihaa tai surua. Se on itse asiassa hyvä merkki siitä, että vapaudut jumiutuneista energioista.  
 
Hyväksy viha luonnollisena myrskynä tai jumiutuneiden energioiden puhdistamisena. Älä pelkää sitä. Et vahingoita ketään, joten anna itsesi vain tuntea se. Älä analysoi sitä, koska tämä jumittaa sinut mieleesi.
 
Pari vuotta sitten menin "myrskykellariin", ja koska tunsin turvaa tuossa vaikuttavassa rakennelmassa, sallin itseni nauttia hurrikaanista, kun se kulki yli. Nautin raivoavan tuulen voimasta ja luonnon raivon äänestä.
 
Tiesin olevani turvassa, suojassa vahingoilta. Ja tiesin, että tuuli oli puhdistava. Ja itse asiassa tuo myrsky oli kaatanut huomattavasti metsää. Tämä alue jossa asun, on ollut suojassa pahimmilta hurrikaaneilta. Tietoisuus on paikassa, jossa tuon tason puhdistus ei ole tarpeellinen.
 
Miksi et näkisi vihaa sinä, mitä se on – vain energiaa liikkeessä. Tunne se, aivan kuten nauttisit myrskystä tai hurrikaanista, jos tietäisit olevasi turvassa. Voisit silloin arvostaa sen puhdistavia ominaisuuksia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >