HomeViestejäMaria Chambers5.5.2019 - Epämukavuus

5.5.2019 - Epämukavuus

EPÄMUKAVUUS
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
5.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihmiset tekevät melkein mitä tahansa välttääkseen tuntemasta epämukavuutta. Mutta olemme epämukavassa ajassa. Emme ainoastaan ylösnousemuspioneereina, vaan maailmassa laajemmin. Vanhat säännöt eivät tunnu toimivan enää kenenkään maailmassa. Maille on epämukavaa muutos. Monimuotoisuus. Useammat naiset vallassa.
 
Sukupuolikäyttäytymiseen liittyviä keskusteluja vältetään, koska monet miehet ja myös naiset painivat naissukupuolta koskevien pitkäaikaisten asenteiden ja käyttäytymistapojen kanssa. Eräs yritys irtisanoi transsukupuolisen naisen, koska hän halusi alkaa käyttää mekkoa töissä. Hän oli käyttänyt miesten pukua miehenä. Työnantaja sanoi, ettei ollut mukavaa, kun mies käytti mekkoa, vaikka työntekijä identifioituikin nyt naiseksi.
 
On mielenkiintoista, että naiset käyttävät koko ajan miesten vaatteita, eikä sitä tuomita tai tutkita tarkoin. Me naiset voimme käyttää miesten housuja, paitoja, hattuja, kenkiä … eikä kenkään silmä värähdäkään. Miksi niin on? Johtuuko se siitä, että kun on enemmän mies, se nähdään askeleena ylöspäin elämässä?
 
Mutta tulla nähdyksi naisena, ellet ole sitä jo syntyessä – monien ihmisten mielestä täytyy sietää se, mitä tulee, jos sinusta tulee feminiininen. Jos jotkut ihmiset näkevät kahden naisen suutelevan, he haluavat mukaan, mutta jos kaksi miestä suutelee, se on niin epämukavaa, että he tarvitsevat turvallisen paikan.
 
Myönnän, että jotkut asiat saavat oloni tuntumaan todella epämukavalta. Ja yritän oikeasti juosta toiseen suuntaan, kun näen niitä, säästääkseni itseni tuolta epämukavuudelta. Mutta tunnistan myös, että tuo epämukavuus on minun ongelmani – ei niiden ihmisten, joita satun katsomaan.
 
Mutta näin on suuremman tiedostamisen vuoksi. Nimittäin tiedostamisessa ei ole kyse olemisesta jonkinlainen täydellinen olento, joka on aina ystävällinen, ymmärtävä ja myötätuntoinen. Tietoisuudessa on kyse sen tunnistamisesta, että me olemme vastuussa siitä, miltä meistä tuntuu – ei kukaan muu.
 
Tiedostamisessa ei ole kyse siitä, että pelastaa jonkun, yrittää muuttaa jonkun tai sallii toisten polkea omia rajojaan. Herätessä meistä tulee hyvin erotteleva. Mutta mitä epämukavuuteen tulee, tunnemme intiimisti sen, koska tunnemme tämän transformaation epämukavuuden mielessämme ja kehossamme.
 
Kaikki nämä kummalliset muutokset kehossamme ja kaikki yhteydettömyydentunteet 3D-maailmaan ovat täysin luonnollisia. Toisista saattaa alkaa tuntua epämukavalta se, missä me olemme elämässämme. Taas kerran, ei ole meidän ongelmamme. Heidän täytyy löytää tapa käsitellä oma epämukavuutensa.
 
TOISTEN OLON TEKEMINEN EPÄMUKAVAKSI
 
Pari ihmistä joista olen päästänyt irti elämässäni, yrittää jatkuvasti vahvistaa asemiaan ja toivoo, että voimme palata takaisin suhteeseemme. He toivovat edelleen, että vanha Maria ilmestyy taas esiin, mutta sitä ei tapahdu.
 
En ole enää tuo ihminen. Ja se tekee joidenkin ihmisten olon erittäin epämukavaksi. Ja vihaiseksi. Ja se on seuraava pointtini. Silloin kun epämukavuus johtaa vihaan tai pahempaan, väkivaltaan, se on ongelmallista.
 
Näemme sitä maailmassa laajasti, kun ihmisten epämukavuus on niin suurta, että heidän täytyy hyökätä niiden kimppuun, joiden ajatellaan aiheuttavan heille epämukavuutta.
 
Näemme sitä, kun sota naisten oikeuksista kuumenee ympäri maapalloa. Ja tuossa epämukavuudessa on oikeasti kyse haluttomuudesta katsoa sisälle omia tunteitaan ja omia pelkojaan.
 
Abortinvastaiset ryhmät joita pidän viharyhminä, ovat ristiretkellä tuhotakseen naiset. Radikaalille uskonnolliselle oikeellisuudelle on superepämukavaa naiset, jotka saavat jalansijaa maailmassa.
 
Saalistaminen paljastuu kaikilla tasoilla. Kirkot eivät pysty jatkamaan omiensa suojelemista, ja monista ihmisistä tuntuu nyt epämukavalta, kun totuus tulee esiin.
 
Patriarkaatti paljastuu siksi, mitä se on ja on aina ollut, ja niistä jotka uskovat, että heillä on eniten menetettävää, tuntuu hyvin epämukavalta. Mutta sen sijaan, että he kohtaisivat oman epämukavuutensa ja näkisivät sen tilaisuutena kääntyä sisäänpäin ja kohdata omat pelkonsa, he tuplaavat yrityksensä hiljentää naiset.
 
ALUKSI VAPAUS ON EPÄMUKAVAA
 
Ja naisen täytyy kohdata uudenlaista epämukavuutta, kun hänelle annetaan tilaisuus vapautua siitä häpeästä ja syyllisyydestä, jota hän on kantanut ihmiskunnan puolesta. Mutta tämä vaatii häntä olemaan radikaali.
 
Hänen täytyy vapauttaa itsensä, ja tämä merkitsee olemista piiloutumatta enää tuskansa ja kärsimyksensä taakse. Se merkitsee, että hänen täytyy käsitellä elämässään ne monet ihmiset, jotka kutsuvat häntä itsekkääksi tai jotain pahempaa. Ja käsitellä monien ihmisten putoaminen pois hänen elämästään tai niiden suhteiden jättäminen taakse, jotka eivät enää tuo hänelle iloa.
 
Hänen täytyy vaatia takaisin aistillisuutensa ja ilonsa. Ja se voi merkitä toisten saamista loukkaantumaan hänelle, koska hän ei ole enää kiinnostunut esittämään draamaa tai kärsimään toisten kanssa.
 
Kun hän päästää irti roolistaan toisten koetinkivenä, hän näkee joidenkin ihmisten elämässään kompuroivan ja joidenkin yrittävän jatkaa hänen energioidensa imemistä, ja se tekee hänen olonsa hyvin epämukavaksi.
 
Syyllisyydestä irtipäästäminen on prosessi, ja alussa mieli yrittää saada hänet tuntemaan vielä enemmän syyllisyyttä. Mutta se on peliä, joka on tulossa loppuun hänellä.
 
Siis kyllä, elämme epämukavuuden aikaa. Mutta todellinen muutos on aina epämukavaa aluksi. Ja kieltämisellä ja kognitiivisella dissonanssilla voi päästä vain tiettyyn pisteeseen saakka. Epämukavuuden pakenemisyritys lakkaa toimimasta jonkin ajan kuluttua, koska ei voi enää piiloutua minnekään.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >