HomeViestejäMaria Chambers24.2.2019 - Selkeys ja myötätunto

24.2.2019 - Selkeys ja myötätunto

SELKEYS JA MYÖTÄTUNTO
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
24.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuosia sitten halusin lähteä 15-vuotisesta kahvilayhteisöstäni. Tiesin, että oli aika siirtyä eteenpäin, mutten uskonut pystyväni. Tuohon paikkaan ja ihmisiin liittyi paljon tunteita. Yhtenä päivänä istuin vakiloosissani, jota olin alkanut rakastaa ja joka tuntui turvasatamalta maailmassa, ja kuulin pienen lapsen äänen, joka sanoi: "Kyllä, tietysti voimme. Jäämme niin pitkäksi aikaa, kun haluamme … kunnes olemme valmis."

Tuntui välittömästi helpottavalta ja lohduttavalta. Olin antanut itselleni, tuolle osalleni joka oli epävarma ja joka pelkäsi, luvan olla, kuka se on. Ottaa oman aikansa. Muuten, se on suurin lahja, jonka voimme antaa itsellemme tämän transformaatioprosessin aikana.
 
Ja uskomaton asia tapahtui. Kahden päivän kuluttua olin valmis siirtymään eteenpäin. Se oli helpompaa, kuin olin kuvitellut. Itse asiassa odotin sitä innolla. Tutkia uusia kahvipaikkoja, tavata uusia ihmisiä ja saada uusia kokemuksia.
 
Eikä tietenkään ole kyse vain siitä, missä päätämme nauttia kahvimme, vaan siitä, miten haluamme kokea elämämme.
 
SELKEYS JA MYÖTÄTUNTO
 
Selkeys on tiedostamista. Se on itsemme tuntemista. Sen tuntemista, kuka olemme tämän ihmispersoonallisuuden ulkopuolella. Se lopettaa paskanjauhamisen. Selkeys ei yritä vakuuttaa meille, että jokin on hauskaa, jos se ei ole. Tai että jokin työpaikka tai suhde on korkeimmaksi parhaaksemme, jos se on vain pelkoa siirtyä eteenpäin.
 
Kyllä, kaikki on korkeimmaksi parhaaksemme siinä mielessä, että se auttaa meitä siirtymään omaan vapauteemme, mutta yritys pukea jokin kohtaloksemme tai tarpeeksemme olla jossain säteilemässä valoamme, jos se ei tunnu oikealta tai hyvältä meille, on vain lisäpaskan syöttämistä itsellemme.
 
Taas kerran, on täysin ok tuntea, ettei ole valmis siirtymään eteenpäin. Ei ole todellakaan tuomitsemista, paitsi se miten tuomitsemme itsemme. Mutta sielullemme se on ok. Se ei tuputa itseään meille. Se odottaa, kunnes olemme valmis.
 
Mutta voit olla varma, että jos et nauti jostain – suhteesta, työpaikasta tai jostain kokemuksesta – ei sielusikaan nauti. Tässä vaiheessa sielusi ei ole kiinnostunut tuskasta ja kärsimyksestä.
 
Siis selkeydessä ei ole kyse siitä, että on kuva täydellisestä elämästä. Siinä ei ole kyse siitä, että on ratkaissut kaikki ongelmansa. Siinä on kyse sen näkemisestä laajemmilla silmillä, heränneillä silmillä, että saattaa olla vielä pelkoja asioihin liittyen, erityisesti muutokseen. Ja sen hyväksymisestä itsessäsi parhaan kykysi mukaan, koska sielusi hyväksyy.
 
Suurin meille syötetty valhe on, että olemme rikki ja meidän täytyy käyttää elämämme yrittäen korjata itsemme. Kirkot syöttävät meille tuota potaskaa syntisyydellä. Toisilla uskoilla on karmakortti. Kaikki perustuu siihen, ettei ole tarpeeksi hyvä jonkin epämääräisen jumalan silmissä.
 
Mutta sielumme silmissä olemme täydellinen. Olemme arvokas. Mielemme on vaikea ymmärtää tätä ottaen huomioon, että on aikoja, jolloin tunnemme olevamme punaista, kuumaa sekasotkua!
 
Kohdistamme liikaa painetta siihen, että ihmisitse ratkaisee ongelmamme. Ja silloin sielu astuu etäämmälle ja sallii sen kunnioituksesta ja rakkaudesta meitä kohtaan. Juuri niin – rakkaus ei puutu kenenkään elämään tai yritä muuttaa häntä. Rakkaudella ei ole mitään agendaa.
 
Ja selkeys on työkalu, jota voimme käyttää myös, kun katselemme ovemme ulkopuolisen maailman tekevän, mitä se tekee. Meidän ei tarvitse pitää näkemästämme, ja meiltä saattaa loppua kärsivällisyys suurelta osin sen kanssa. Mestari ei ole kärsivällinen ihminen, kun kyse on energian syöjistä.
 
Selkeydessä on kyse hyväksymisestä. Ei yrityksestä muuttaa mitään. Sen tietämisestä, että kaikki on juuri siinä kohtaa, missä sen täytyy olla. Selkeydessä on kyse sen tietämisestä, että oma ilomme ja oma vapautemme ei riipu siitä, että maailma on erilainen kuin nyt.
 
Niinpä millä tahansa elämäsi alueella tunnetkin olevasi jumissa, sen hyväksymisellä itsessäsi pääsee pitkälle sen muuttamisessa. Se on itse asiassa uuden energian alkemiaa. Se on paras tapa liikuttaa jumiutuneita energioita. Se on ihminen ja jumala tanssimassa yhdessä. Kaksi vastakohtaa, kuitenkin kumpikin tasavertainen ja suurenmoinen.
 
Jos uskonto kertoo sinulle, että jumala on yläpuolellasi, se on vale. Tai kertoo, että Jeesus tai kuka tahansa ylösnoussut mestari on parempi kuin sinä, se ei ole totuus. Kun valitset polkusi, miksi et pyytäisi Jeshuaa tai Buddhaa tai ketä tahansa ylösnoussutta mestaria kulkemaan kanssasi, rinnallasi? Heille olisi kunnia kävellä kanssasi.
 
Vuosikymmeniä sitten olin kiitospäivän päivällisellä John Lennonin, Yoko Onon ja kolmen muun ystävän kanssa. Se oli ensimmäinen kerta, kun tapasin tuon julkkisparin. Se oli intiimi tilaisuus, meidän kaikkien kuuden istuessa risti-istunnassa ystävämme, Valerie Herouvisin, parvella.
 
Kun kerron tätä tarinaa, jotkut ihmiset ovat ihmeissään siitä, että olin niin lähellä sellaista suuruutta, ja kysyvät, miltä se tuntui. Kerron, että se oli hauskaa. Ja että Johnille ja Yokolle oli siunaus olla minun seurassani. He nauravat, kuin kertoisin vitsin, mutta en kerro. Toisille on siunaus olla meidän seurassamme riippumatta siitä, keitä he ovat.
 
Olemme siunaus tälle planeetalle, vaikkei meitä koskaan tunnistettasi tai ylistettäisi siitä, keitä oikeasti olemme. Meidän ei tarvitse olla julkkis tai jokin kuva täydellisestä ihmisestä. Meidän täytyy vain hyväksyä ihmisitsemme ja rakastaa sitä juuri sellaisena, kuin se on. Sitä on mahdotonta tehdä ilman sieluamme. Ja hyvä uutinen on, että sielu on enemmän läsnä kuin koskaan ennen.
 
Siis selkeys. Se on arvokas työkalu uudessa työkalupakissamme. Se auttaa meitä näkemään kirkkain silmin. Ja myötätunto auttaa meitä hyväksymään sen, mitä näemme, jotta voi tapahtua alkemiaa. Se transformaatio ja integroituminen joka lopulta ratkaisee ihmisdilemman.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >