HomeViestejäMaria Chambers21.2.2019 - Mene länteen, nuori mies

21.2.2019 - Mene länteen, nuori mies

MENE LÄNTEEN, NUORI MIES
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ihastuttava, nuori barista piti juuri taukoa ja istui vieressäni. Rupattelimme itsemme hoivaamisesta ja sen tekemisestä tärkeimmän prioriteettimme riippumatta siitä, mitä muut tai yhteiskunta ajattelevat. Mies joka on luultavasti 55–60-vuotias ja jolla on pistävän siniset silmät, istui vastapäätä ja kuunteli meitä intensiivisesti, tutkien samalla karttaa. Tuollaista "vanhan koulukunnan" paperikarttaa, joka on taiteltu.
 
Hän oli kuullut minun sanovan, että olin Kreikassa vuosia sitten, ja sanoi itse asuneensa siellä vuosia. Puhuimme, miten elämäntyyli on siellä paljon terveempi ja rennompi. Ihmiset elivät enemmän hetkessä ja nauttivat useammin aistillisista iloista. Tuntui olevan vähemmän stressiä, koska he lähtivät joka iltapäivä pariksi, kolmeksi tunniksi pois töistä. Kaupat suljettiin ja suoritettiin päivittäinen lepo- ja keittiörituaali.
 
Itse asiassa tämä mies oli ottanut vapaata työstään, koska stressi vei hänet sairaalaan vakavan nokkosrokon vuoksi. Niinpä hän matkusti nyt kotimaassa ja teki autoreissuja aloittaen täältä itärannikolta. Hän ajoi juuri Massachusettsista, nykyisestä asuinpaikastaan. Nyt hän harkitsi menemistä takaisin rannikkoa pitkin tai kenties Coloradoon, jossa yksi hänen lapsistaan asuu.
 
Tuolla hetkellä hän katsoi minua, ikään kuin ei olisi ollut varma, mitä tehdä. Niinpä kysyin, mitä hänen sydämensä sanoi. Hän sanoi sen sanovan, että mene länteen, aloittaen Coloradosta, ja sitten kenties Kaliforniaan.
 
Vastasin innostuneesti: "Sinne sinun sitten pitäisi mennä!" Lisäten sydämellisesti nauraen: "Mene länteen, nuori mies!"
 
Puhuimme jonkin aikaa sallimisesta itsemme tutkia uusia paikkoja ja seurata iloamme. Hän tuntui tarvitsevan luvan sen tekemiseen, koska hän tunsi syyllisyyttä ja mietti, oliko hän vastuuton ottaessaan lomaa töistä. Sanoin, että olisi vastuutonta olla ottamatta.
 
Niinpä kun hän oli lähtenyt ja hain santsikupin kahvia, nuori barista ja minä olimme samaa mieltä, että tuon miehen kanssa oli mukava puhua. Että hän tuntui tarvitsevan vahvistusta sen tekemiseen, mitä hänen sydämensä halusi.
 
Muutama hetken kuluttua mies palasi autoltaan kiittämään meitä kumpaakin siitä, että autoimme häntä tekemään päätöksen lähteä länteen. Hän hehkui ilosta. Kun hän oli lähtenyt taas, hurrasimme kumpikin uskomatonta synkronismia. Tunsimme ilon syöksähdyksen, sellaisen minkä tuntee kihelmöivän koko kehossaan, ja jaoimme sen vanhan koulukunnan ylävitosella.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >