HomeViestejäMaria Chambers16.2.2019 - Irrallisuus (ei kieltäminen) on hyvä asia

16.2.2019 - Irrallisuus (ei kieltäminen) on hyvä asia

IRRALLISUUS (EI KIELTÄMINEN) ON HYVÄ ASIA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.2.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun siirrymme 5D-kokemukseen, monet meistä tuntevat enemmän irrallisuutta ovemme ulkopuolisesta maailmasta, kaksinaisuuden maailmasta. Ei mikään uraauurtava uutinen. Se ei merkitse, ettemme nauti siitä ympäristöstä, jossa olemme, tai uutisten katselemisesta aika ajoin. Joskus pidämme siitä tunteesta, jonka saamme. Pidämme siitä, että tunteemme laukaistaan, koska se auttaa meitä läpi tämän transformaatioprosessin haastavasta vaiheesta – tylsyydestä.
 
Ihmiset eivät pidä ikävystymisestä. He pitävät draamasta enemmän kuin täydellisestä tylsyydestä. Mutta tylsyys on luonnollinen osa tätä prosessia – ja ei, se ei ole pysyvää. Kun päästämme (sallimme) hengen enemmän ja enemmän kehoomme ja elämäämme, alamme tuntea täyttymystä sisältä ulospäin. Se on hyvin erilaista, kuin yritys saada tyydytystä ulkoa sisäänpäin.
 
Mutta se ei merkitse, ettemme voi osallistua asioihin maailmassa, mutta tunnemme enemmän vetoa asioihin, jotka tuovat meille iloa, ja vähemmän ja vähemmän vetoa draamaan.
 
Kun luen politiikassa tapahtuvista asioista ja erityisesti naisten oikeuksista, se voi herättää melkoisesti tunteitani. Samaan aikaan tunnistan, etteivät ne ole minun ongelmiani. Ja tunnistan, että olen täällä naisena muuttamassa tietoisuutta siihen liittyen, miten naiset näkevät itsensä. Mutta on ikuinen minä, joka tietää, että se on, mitä on, että maailma on, missä on, eikä myöskään sen parjaaminen ole vastaus.
 
Siis tiedostamme, mitä tapahtuu ja että planeetta on epätasapainossa patriarkaattia kohti. Sitä ei käy kieltäminen. Kaikki universumin positiivinen ajattelu ei muuta sitä tosiasiaa. Mutta samaan aikaan olen irti siitä.
 
Tässä heräämisprosessissa ei ole kyse sen kieltämisestä, mitä tällä maaplaneetalla tapahtuu, vaan olemisesta irti siitä. Siinä on iso ero.
 
Tietoisena ihmisenä voi nähdä monista eri perspektiiveistä. On perspektiivi, jossa myrkyllinen maskuliinisuus yrittää enemmän kuin koskaan jatkaa naisten tukahduttamista ja oikeuksien heikentämistä tällä planeetalla.
 
Ja voi myös nähdä, kun jumalainen feminiinisyys tekee omia juttujaan. Se on täällä ja auttaa planeettaa tasapainottumaan, ja näemme patriarkaatin pelkojen kaksinkertaistuvan. Valo häiritsee vanhoja järjestelmiä. Ja mikä voi olla vanhempi kuin patriarkaalinen järjestelmä?
 
HERÄNNYT IHMINEN
 
Heränneen ihmisen ei tarvitse katsoa uutisia nähdäkseen, mitä tapahtuu, koska hän tuntee, missä planeetta menee. Herännyt ihminen on kehittänyt tietoisuuden, joka ylittää kaiken, mitä hän voi lukea, kuulla tai nähdä.
 
Herännyt ihminen on oppinut työskentelemään energioiden kanssa. Hän on taitava työskentelemään valon ja pimeyden kanssa. Hän ei salli pimeyden musertaa itseään, koska hän ymmärtää, mitä pimeys todellisuudessa on. Hän on omien synkkien tunteidensa mestari. Oman surunsa, epäilynsä, vihansa, häpeänsä ja omien haavojensa. Hän ei kiellä noita tunteita. Ei lainkaan. Hän on tietoinen niistä, mutta hän ei salli niiden olla oma totuutensa.
 
Ihmiset yrittävät koko ajan kieltää omat tunteensa, minkä vuoksi he projisoivat ne toisiin. Joku sanoi minulle kerran, ettei ole mitään seksismiä … "Me miehet rakastamme naisia!" Mutta tämä sama mies sanoi myös, että naiset ovat vastuuttomia, jos he tarvitsevat abortin, eikä hän halua maksaa veroja aborttia tarvitsevien naisten vuoksi.
 
Tämä samainen mies raivostui ja loukkaantui, kun hänelle kerrottiin, että hänellä oli kivoja feminiinisiä piirteitä. Mutta hän väitti, että jos hänellä olisi jotain pinnanalaisia ongelmia, hän ei sallisi niiden vaikuttaa suhteeseemme. Mutta kerron hänelle, ettei ongelmiaan voi jättää ovensuuhun, erityisesti jos ei ole kohdannut niitä.
 
Siis on kieltämistä, ja on irrallisuutta. Enkä tarkoita jakautunutta irrallisuutta, kuten skitsofreniassa. Puhun terveestä irrallisuudesta, joka johtaa kaikkien tunteiden sallimiseen, ottamatta niitä kuitenkaan henkilökohtaisesti. Kuten tiedämme, tätä ei voi oppia kirjasta. Se täytyy kokea itse, käymällä läpi heräämisprosessin.
 
Elämänsä loppua kohti äitini alkoi irtautua todellisuudestaan. Hän oli hoitokodissa, ja vaikutti siltä, ettei hän tuntenut, kuka olin. Hän ei enää puhunut ja hän tuijotti kaukaisuuteen hienoinen hymy kasvoillaan.
 
Se oli minulle surullista ihmisenä, mutta hänelle se oli paras paikka. Hän tunnusteli hitaasti uutta ei-fyysistä ympäristöään ja irtautui samalla hitaasti tästä todellisuudesta. Ja kun katseli ympärilleen tuossa hoitokodissa – joka oli, surullista kyllä, yksi alueen arvostetuimmista – oli siunaus, ettei hän ollut enää fokusoitunut paikkaan. Hänessä oli edelleen osa, joka oli tietoinen hänen ympäristöstään, mutta ei enää osallistunut tuohon maailmaan.
 
Me jotka valitsimme nopeutetun polun, teemme tavallaan samaa, tarvitsematta käydä läpi tuota hoitokotitilannetta. Itse asiassa integroimme kaikki osamme, jotka oli menetetty ja haavoittuneita. Saamme ihmisinä hyötyä noista muista, ikuisista osistamme. Meidän ei tarvitse odottaa siirtymää tunteaksemme nuo hyödyt.
 
Mutta konstikas juttu on se, mitä koemme nyt näissä fyysisissä kehoissa ja näissä mielissä. Huomaa, etten sanonut "meidän" kehoissamme tai "meidän" mielissämme. Koska ne eivät ole todellisuudessa meidän. Enimmäkseen ne on peritty. Olemme kehittämässä uutta tietoisuuskehoa, joka sisältää kristallikehon ja -mielen. Ja uuden, täysivaltaisen sydämen.
 
Erityisesti naisina kevennymme huomattavasti. Päästäen irti tuosta kävelevästä haavoittuneisuudesta elämässämme. Siellä minne menemme, ei ole sijaa itsensä uhraamiselle, kärsimiselle tai kädestä pitämiselle. Sympatia ja empatia haihtuvat itsensä rakastamiseksi.
 
Monet naiset ovat olleet tavallaan kieltämisessä, jossa he uskovat roolinsa olevan miehen vihan lievittäminen ja toisten olon tekeminen mukavammaksi näiden tiedostamattomassa tilassa. He kieltävät oman suurenmoisuutensa. Oman vahvuutensa.
 
Mutta se kaikki on nyt muuttumassa, alkaen meistä eturintamassa. Ja se tehdään terveen irrallisuuden paikasta, ei kieltämisestä. Irrallisuutena ovemme ulkopuolisesta maailmasta ja niistä perityistä ajatuksista ja tunteista, joita pyörii mielessä. Se on hyvä asia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >