HomeViestejäMaria Chambers19.1.2019 - Kaikki on hyvä uutinen

19.1.2019 - Kaikki on hyvä uutinen

KAIKKI ON HYVÄ UUTINEN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
19.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun meistä tulee oivaltanut, herännyt, huomaamme, että termeistä "hyvä" ja "huono" tulee vähemmän ja vähemmän relevantteja. Kyllä, on kokemuksia, jotka tuntuvat paremmilta kuin toiset, mutta ymmärrämme myös, että kaikki on hyvä asia. Se kaikki johtaa meitä valaistumisemme suuntaan. Alamme tuntea uuden energian, kohottavamman energian, ja siitä on tulossa uusi perustasomme.
 
Haluan käyttää ulkoista 3D-maailmaa viitekohtana siinä, miten pärjäämme esiin tulevassa todellisuudessamme, uudessa tietoisuudessamme. Jos tunnustelee, mitä tapahtuu "tuolla ulkona", voi tuntua melko tukkoiselta, on paljon ahdistusta ja tasapainottomuutta verrattuna muutaman vuoden takaiseen. On tietysti tukkoisempi massatietoisuus, ja asiat tuntuvat kuumentuvan tavalla, jota emme ole ennen nähneet.
 
Voimme kaikki olla yhtä mieltä, että uutiset maalaavat vakavaa kuvaa maailmantapahtumista, mutta niiden raportointi on enimmäkseen faktapohjaista, paitsi tietysti niiden uutisorganisaatioiden, jotka toimivat virallisesti ja epävirallisesti hallitusten hyväksi.
 
Mutta miksi asiat näyttävät niin paljon pahemmilta nyt? Koska planeetalla on nyt tarpeeksi tietoisuutta, että se häiritsee vallitsevaa tilaa. Lähestyvä muutos uhkaa enemmän vakiintunutta patriarkaattia.
 
Jos tunnustelee massatietoisuutta, voi myös tuntea sydämen avautuvan monissa ihmisissä. Voi tuntea ihmiset, jotka haluavat monimuotoisuutta, ihmisoikeudet ja korruptoitumattoman hallituksen. Itse asiassa enemmistö ihmisistä on avoin muutokselle.
 
MEIDÄN TRANSFORMAATIOMME
 
Niin on myös omassa transformaatiossamme ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi. Haluamme tätä muutosta. Haluamme ottaa vastaan uuden tietoisuuden, joka on syntymäoikeutemme. Tietoisuuden joka sallii elämän palvella itseään. Ja aivan kuten ovemme ulkopuolisessa maailmassa, on edelleen vastustusta tuota muutosta kohtaan, ja se haluaa pitää meidät vallitsevassa tilassa.
 
Meillä jotka olemme tämän muutoksen kärkijoukkoa, ei ole paljon enää tuota vastustusta. Eikä ainoastaan tuo vastustava ihmisosa saa toisinaan tuntemaan, että on jumissa. Sielumme opettelee myös navigoimaan tätä uutta paikkaa, josta se löytää itsensä ja jossa siitä on tulossa läheisempi ihmiskumppaninsa kanssa (oma nimesi tähän).
 
Kyse ei ole siitä, ettei sielu ole aivan tässä kanssamme, vaan tuo kumppanuus kehittyy edelleen, ihmisen opetellessa luottamaan, että sielu luo sille, mitä sen sydän haluaa. Ja sielu tutustuu ihmiseen tavalla, mitä se ei ole tehnyt koskaan aiemmin, koska se on ollut elämien ajan enimmäkseen käsivarrenmitan päässä.
 
SUHTEET
 
3D-suhteissa on ollut luottamusongelmia. Oli ehdollista rakkautta, tunne että oli aina maksettava jokin hinta saamastamme rakkaudesta. Oli draamaa, kontrollointi- ja hylkäämiskysymyksiä.
 
Oli läheisriippuvuutta, syyllisyyttä ja velvollisuuksia. Ratkaisemattomia ongelmia päällekkäin. Suhteet olivat upea peili siitä, mitä emme olleet valmis tai halukas kohtaamaan itsessämme. Kaksinaisuutta parhaimmillaan.
 
Suhteissa on myös rakkautta, välittämistä ja sen jakamista, kuka olemme. Ne jotka ovat suhteessa tällä hetkellä, huomaavat, että he haluavat tuoda tuon suhteen seuraavalle tasolle ja tulla itsenäiseksi ja kannustaa sitä myös kumppanissaan. Ja ne joilla ei ole kumppania, huomaavat myös, että he haluavat tuoda suhteen itsensä kanssa tuolle seuraavalle rakkaus- ja luottamustasolle.
 
Suhde sieluun on erilainen kuin mikään ihmissuhde, jonka olemme koskaan kokeneet. Se ei perustu pelkoon, vaan rakkauteen. Sielu ei koskaan hylkää meitä. Seuraus näkyy siinä, miten teemme nyt valintoja elämässämme. Se ei koskaan tuomitse meitä mistään ajatuksista tai teoista tai toimimattomuudesta, entisistä tai nykyisistä. Tai siitä, miltä näytämme, mikä on ikämme tai painomme. Tai mitä sukupuolelta satumme olemaan.
 
Sielumme ei kieltäydy antamasta meille rakkauttaan mistään syystä. Se ei yritä manipuloida meitä, eikä se pakota itseään meille, vaikka siltä tuntuukin toisinaan. Mutta meidän täytyy muistaa, että kutsuimme sielun sisään, koska emme sietäneet enää tuota harmaata elämää.
 
Sielumme ei ole kiinnostunut draamasta tässä vaiheessa, joten voi tuntua siltä, ettei ole rakkautta. Olemme tottuneet käyttämään draamaa ja rakkautta synonyymeinä. Luulimme, että toista kohtaan tuntemamme intohimo oli rakkautta, vaikka se oli vain halun draamaan yhdistettynä läheisriippuvuuteen.
 
Monet ihmiset haluavat tuon romanttisen alkutunteen säilyvän ja valitsevat sen aidon suhteen tilalle. Niinpä sieluperspektiivimme rakkaustunne voi vaikuttaa täysin päinvastaiselta, mitä meille on opetettu rakkauden olevan.
 
Samaan aikaan sielumme ei ole täysin arvostanut sitä, millaista oli ihmisellä, joka oli hyvin pitkään riippuvainen siitä, että mieli luo sen todellisuuden. Ihmisitsemme haluaa olla arvostettu siitä, ja se ansaitsee olla. Ihmispersoonallisuutemme ansaitsee, että sielu kuuntelee sitä ja antaa sille tunnustusta.
 
KÄRSIVÄLLISYYTTÄ, HEINÄSIRKKA
 
Niinpä samalla tavalla kuin ihmisitsemme täytyy olla kärsivällisempi sielun suhteen, sielumme täytyy myös tutustua ihmisaspektiinsa paremmin. Sitä se on tekemässä. Siitä kumppanuudessa on kyse.
 
Voimme saada nyt sielumme kanssa ilman draamaa ja valta- ja kontrollointipelejä kaikki ne asiat, joita olemme etsineet kumppanista. Se saattaa tuntua ensin oudolta ihmisestä, joka on tottunut olemaan soturi elämässään ja taistelemaan ja puolustautumaan sosiaalisesti, taloudellisesti ja rakkaudessa. Ihmisestä joka odotti aina jotain ikävää tapahtuvan, erityisesti jos asiat menivät hyvin.
 
Joissain suhteissani toisten kanssa, erityisesti miesten, huomasin, että asioiden mennessä hyvin he yrittivät sabotoida sitä. Heillä oli jo melkein kuin käsikirjoitus, eikä se sisältänyt ehdotonta rakkautta.
 
Jotkut miehet (ja naiset) joiden käsikirjoitukseen sisältyi hylkääminen, loivat juuri sen vääjäämättä. He tekivät sen entisten kumppaneidensa kanssa, ja tekisivät sen uudestaan meidän suhteemme katkettua. Kohtaisivatko he lopulta oman hylkäämistunteensa ja sen, että he eivät omistaneet omaa feminiinisyyttään? Vai heijastaisivatko he jatkuvasti naisiin oman feminiinisyytensä torjumisen? Ja jatkaisivat elämänsä naisten syyttämistä omasta itseinhostaan?
 
Ja vedin jatkuvasti tuontyyppistä kumppania puoleeni oman syyllisyystunteeni vuoksi. Olin jotenkin vastuussa miehen vihasta ja hänen hylätyksi tulemisen tunteestaan. Yritin aina lievittää heidän vihaansa ja hoivata heitä, jottei heidän tarvitsisi tehdä sitä itse. Se tuli pelostani kohdata oma syyllisyys- ja häpeätunteeni.
 
Se ei ole niinkään henkilökohtainen tarina, kuin galaktisen tarinan esittämistä. Sukupuolien taistelu. Mutta olin valmis sen esittämisen osalta. Päästäessäni irti tarpeesta hoivata miehistä egoa sekä syyllisyyden ja velvollisuudentunteesta, aloin vapauttaa itseni.
 
Mutta tietysti tiesin, etten pelkkänä ihmisenä ollut varustautunut tekemään sitä. Tiesin, että minun täytyisi sallia sieluni tulla lähemmäs ja olemaan kanssani. Tunteakseni sieluni vapauden. Ei, ei ollut mitään tapaa tehdä tätä kaikkea yksin, ja miksi olisin tehnytkään?
 
Ja huomasin, että jonkin ajan kuluttua lakkasin vetämästä puoleeni tuontyyppistä energiaa toisilta. Jokin oli muuttunut. Lakkasin hoivaamasta miehen egoa ja tekemästä itseni vastuulliseksi siitä, miltä hänestä tuntui. Aloin vapauttaa häntä.
 
Koin kyllä seuraamuksia. Oli niitä, jotka kutsuivat minua sydämettömäksi tai pahempaa. He (mukaan luettuna naispuolinen ystäväni) yrittivät heittää vihansa ja turhautumisensa päälleni ja esittivät uhria vielä viimeisen kerran kanssani. Jos haluat tietää jonkun todellisen luonteen, tarkkaile häntä eron jälkeen.
 
Koko tämän integrointiprosessin pointti on yhdistää vastakohdat … ihminen kaikkine rajoituksineen – fyysiset ja tunnepuolen – ikuiseen itseen, joka on rajaton. Ja transformoida energiat. Ja tuossa prosessissa luodaan uutta energiaa. Tätä on uusi tietoisuus pähkinänkuoressa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >