HomeViestejäMaria Chambers25.1.2019 - Ympyrä sulkeutuu

25.1.2019 - Ympyrä sulkeutuu

YMPYRÄ SULKEUTUU
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
25.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Monet meistä ovat nähneet eläviä ja intensiivisiä unia öisin. Niin "hulluja" kuin jotkut unet ovatkin, herään nykyään tuntien, että unitila on todellisuus ja tämä valvetila on vain unta. Luulen, että sitten kun lähdemme tästä kuolevaisuudesta, yllätymme – kuten olemme yllättyneet monta, monta kertaa aiemmin – miten todellista ei-fyysisyys on, paljon todellisempaa kuin täällä.
 
Olemme panostaneet tähän aika-avaruustodellisuuteen käytännön syistä. Se on auttanut meitä fokusoitumaan ja olemaan muiden ulottuvuuksien ja muiden elämien häiritsemättä. On kuin esittäisi jotain roolia elokuvassa ja menisi niin syvälle tuohon osaan, että väliaikaisesti unohtaisi, että se on vain elokuvaa. Kaikki esittävät omaa osaansa. Jotkut panostavat niin kovasti, että he uskovat tämän olevan ainoa elokuva, jossa he koskaan esiintyvät.
 
Mutta me jotka olemme tietoisempia, tiedämme, ettei tämä "todellisuus" ole ainoa vaihtoehto. Meistä tulee tietoisempi moniulotteisesta itsestämme. Niin todelta kuin tämä tuntuukin, niin pyhä kuin ihmiskokemus onkin, alamme ymmärtää, että se on vain yksi sielun monista ilmaisumuodoista fyysisessä muodossa.
 
Emme tiedä sitä vain älyllisesti, vaan tiedämme sen. Koemme sen. Aivan kuten alamme tuntea oman sielumme kokemalla sen. Emme voi opettaa sitä toisille. Heidän täytyy kokea se itse.
 
Ja niin vapauttavaa kuin tämä onkin, se muuttaa kaiken. Emme voi enää luottaa muistinmenetykseemme fokusoitumisessa lasermaisesti tähän todellisuuteen. Alamme oivaltaa, että nyt se on valinta, miten paljon tai vähän haluamme kokea sen. Koska emme ole panostaneet siihen samalla tavalla, voimme vain leikkiä siinä, jopa jäädä kiinni siihen fyysisesti ja tunteellisesti, mutta tiedämme myös, että voimme palata itseemme koska tahansa.
 
Monet meistä ovat tässä kohtaa saaneet loppuun sen, mitä tulimme tänne tekemään heränneenä luojaolentona, ja olemme nyt tällä planeetalla nauttimassa elämästä enemmän, kuin koskaan ennen. Tietysti tapahtuu edelleen transformoitumista ja integroitumista, mutta tässä kohtaa ihmistä vaaditaan enää vain sallimaan se.
 
YMPYRÄ SULKEUTUU
 
On kiehtovaa, miten tavallaan ympyrämme on sulkeutumassa. Aloitimme tavattoman fokusoituneena ihmisenä ja yritimme luoda elämäämme asioita, joiden uskoimme tuovan meille onnellisuutta – puoliso, perhe, rahaa, hyvä terveys, upea keho, ura, jumalan löytäminen ... Keräsimme ystäviä ja kokemuksia toivoen, että tämä tekisi meille sen.
 
Tätä jatkui elämä toisensa jälkeen, kunnes aloimme oivaltaa, että jokin puuttui. Todella iso jokin. Riippumatta siitä, miten rikas meistä tuli tai terve tai viehättävä, tai joissain tapauksissa miten paljon luovuimme hyvästä elämästä, tai miten paljon uhrasimme ja etsimme jumalaa, se ei riittänyt.
 
Itse asiassa mitä enemmän kokemuksia ja asioita keräsimme, sitä vaikeammin tavoitettavaa ilosta tuli. Mutta hankkiutuminen eroon noista maallisista mukavuuksista, myös kehon fyysisistä haluista, ei tuntunut tepsivän. Siinä piti raapia kovasti päätä.
 
Heräämisen aiemmissa vaiheissa aloimme tuntea tuon totuuden, etteivät nuo asiat, ihmiset tai ulkoiset kokemukset tehneet meistä onnellista, vaan ne olivat heijastusta siitä, miten värähtelimme. Aloimme tajuta, että ilo on sisäinen juttu.
 
Jotkut ihmiset tuntevat, että aineelliset mukavuudet, varallisuus ja omaisuus ovat häiriötekijä. He uskovat, että heidän täytyy elää minimalistisesti. Että tämän maailman asiat eivät saa houkutella heitä. Jossain vaiheessa se on täysin tarkoituksenmukaista heidän valaistumiselleen.
 
He tekevät juuri sen, minkä he tuntevat auttavan heitä heräämisessä. Ja he alkavat ymmärtää, että he voivat luottaa itseensä etsimässään ilossa. He tuntevat usein, että yksinkertainen elämä tuo heille eniten rauhaa ja iloa, heidän kuormittumattaan omaisuudesta, josta täytyy huolehtia.
 
Kauneus on siinä, ettei ole oikeaa tai väärää. Mikään ulkoinen olento ei sanele meille, mitä meidän pitäisi valita. Ei lainkaan. Mutta jotain mielenkiintoista kuitenkin tapahtuu. Alamme oivaltaa, että sielulla on ehkä "kalliimpi maku", kuin meillä. Tässä vaiheessa se ei ole kiinnostunut tuskasta ja kärsimyksestä. Tai pelkästä selviytymisestä. Se kukoistaa mieluummin.
 
Me jotka johdamme tätä transformaatiota ihmisestä jumalaiseksi ihmiseksi, olemme nyt vaiheessa, jossa voimme saada sen kaiken. Voimme löytää ilon sisältämme, sielustamme, ja voimme nauttia fyysisestä todellisuudesta, jossa olemme.
 
Huomaamme itse asiassa, että elämä palvelee meitä uudessa tietoisuudessamme tavoilla, joita emme ole koskaan ennen kokeneet. Kun alamme sallia sielumme rakastaa meitä ehdottomasti, huomaamme, että asiat vain loksahtelevat paikoilleen elämässämme. Oivallamme, että tämä fyysinen todellisuus tarjoaa meille aistillista kokemista. Todellisuutta jossa voimme käyttää kaikkia fyysisiä aistejamme esoteeristen aistiemme rinnalla, saavuttaaksemme todella autuaan tietoisuustilamme.
 
Itse asiassa emme haluaisi jäädä tänne tässä kohtaa, jos emme nauttisi fyysisestä kokemisesta täällä. Haluamme nauttia elämästä täällä, terveyden ja taloudellisen yltäkylläisyyden kera.
 
Ihmiselle se saattaa tuntua mahdottomalta unelmalta, mutta siitä syystä ihminen opettelee luottamaan enemmän ja enemmän sieluun, joka ei ole millään tavalla rajoittunut. Se on prosessi, kuten sanoin viime postauksessani, ja sielu ja ihminen ovat kehittämässä tuota pyhää suhdetta.
 
Siis aloitimme yrittämällä kuluttaa ulkopuolisia energioita, sitten työnsimme ne pois yrittäen löytää itsemme, ja nyt olemme risteyksessä, jossa voimme saada kakkumme ja syödä sen myös.
 
Mutta meidän täytyi luopua käsityksestä, että heräämisemme ainoa tarkoitus oli olla terveempi ja varakkaampi. Meidän täytyi päästää irti toivosta, että valaistuessa meistä tulee vain parannettu versio ihmisitsestämme. Ei mikään helppo tehtävä ihmiselle. Mutta salliessamme tämän luonnollisen evoluutioprosessin, päädymme saamaan sen kaiken. Ilon ja tuon ilon fyysiset hyödyt.
 
Ja ei, ympyrämme ei ole oikeastaan sulkeutunut, vaan olemme laajentaneet tuon ympyrän sisältämään sekä ihmisen että sielun halut.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >