HomeViestejäMaria Chambers27.11.2018 - Rakkaat ei-fyysiset ystävät ...

27.11.2018 - Rakkaat ei-fyysiset ystävät ...

RAKKAAT EI-FYYSISET YSTÄVÄT …

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
27.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ei-fyysiset ystävät, haluan ensin kiittää teitä rakkaudestanne ja tuestanne. Jeshua, arkkienkeli Mikael, Metatron, Adamus St. Germain ja kaikki te muut korkeammissa maailmoissa.

Joillakin teistä on ollut fyysisiä inkarnaatioita täällä maan päällä, ja joillain ei ole. Teille joilla ei ole ollut … on ymmärrettävää, että te ette samaistuisi siihen, millaista täällä maan pinnalla on. Teille joilla on … tiedän, että on helppoa unohtaa, millaista on olla fyysinen, saada tällainen keho, jota meidän täytyy hoitaa, syöttää, ylläpitää, johtaa, joka sairastuu, ikääntyy ja tuntuu pettävän meidät. Joka hyvin usein tuntuu taakalta meille. On helppoa unohtaa, millaista on olla näin tiheässä ympäristössä tietoisuuden rinnalla, joka on melko sulkeutunut.

Tiedän, että olemme integroimassa valokehoamme, ja se vie vähän aikaa. Ja tiedän, että haluatte kannustaa meitä ja antaa meille toivoa ruumiillistuneen valaistumisemme saavuttamisesta. Enkä haluaisi olevan millään muulla tapaa.

Ja tiedän, että monet teistä kertovat meille, että olemme niitä, joita olemme odottaneet. Että olemme niitä, jotka kulkevat tätä työlästä polkua. Ja olemme niitä, jotka kirjoittavat käsikirjaa kulkiessaan.

Voin täysin hyväksyä tuon ajatuksen, koska me olemme viisaampia kuin te kaikki siinä, millaista tämä on, koska koemme sitä omakohtaisesti. Täällä on nyt erilaista, kuin teidän ollessanne täällä. Energiat ovat vielä tiheämpiä. On helvetin paljon enemmän vastarintaa, erityisesti mieleltä, mentaalialueelta.

Voin täysin arvostaa sitä, että te opitte meiltä! Te itse asiassa odotatte meitä. Se on outo ajatus. Tarvitsen hetken sulatellakseni sitä. Te kaverit mietitte, mitä tapahtuu seuraavaksi, koska se tavallaan riippuu meistä – ei toisinpäin! Sitä on vähän vaikea niellä. Olemme niin tottuneet olemaan niitä, jotka odottavat tapahtuvan jotain, minkä luulemme olevan peräisin ulkopuoltamme.

Kaikki meistä eivät ole täysin tajunneet sen merkittävyyttä, että on pioneeri ja tiennäyttäjä. On eturivissä, kehittynyttä kaartia. Olemme kuulleet itseämme nimitettävän kaikilla noilla sanoilla, mutta en tiedä, olemmeko ottaneet sen vakavasti. Olemmeko tajunneet noiden tittelien merkittävyyden.

Oli hyvin monia kertoja, kun olin turhautunut noihin viesteihin ja tulin kärsimättömäksi niiden osalta, mutta olin oikeasti kärsimätön vain tämän prosessin osalta. Mahtava asia teissä kaikissa on, että te ette ottaneet vihaani henkilökohtaisesti.

Ja niin helppoa kuin teidän ei-fyysisissä maailmoissa on unohtaa, millaista on elää joka päivä näin tiheässä ympäristössä ja puristaa henkensä tähän kehoon, minun on myös helppoa unohtaa, miltä tuntuu olla täysin vapaa, vapaa fyysisyyden taakoista ja vapaa mielen rajoituksista. Vapaa pelosta, vapaa yksinäisyydestä ja vapaa epäilystä. Epäily on itse asiassa pahin taakka. Pahempi kuin fyysisyys.

On helppoa unohtaa, että luonnollinen tietoisuustilani on ilo. Ettei oikeasti mikään ole mahdotonta. Ettei mikään voi oikeasti satuttaa minua. Että olen ikuinen. Ettei tarvitse kiivetä millekään vuorelle.

Ja tiedän, että jotkut teistä ei-fyysisissä maailmoissa ovat kateellisia meille täällä. Tämä on kuitenkin paras paikka saada kupillinen hyvää kahvia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >