HomeViestejäMaria Chambers25.11.2018 - Antaa itsekkyyden olla upeaa

25.11.2018 - Antaa itsekkyyden olla upeaa

ANTAA ITSEKKYYDEN OLLA UPEAA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
25.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joskus on hyvä nähdä, mitä 3D-maailmassa tapahtuu – maailmassa joka kokee edelleen traumaa ja esittää galaktista tarinaa Adamin ja Isiksen haavasta. Maailmassa joka on epätasapainossa maskuliinienergioiden hyväksi. On hyvä nähdä se, koska se auttaa saamaan perspektiiviä siihen, mitä me uuden tietoisuuden kärkijoukossa teemme. Yksinkertaisesti ilmaistuna, tarjoamme ratkaisua siihen traumaan, jota maailma kokee, ja se tapahtuu tällä tavalla.

Jokainen meistä käy läpi merkittävän transformaation. Olemme suostuneet sielutasolla lähtemään pois galaktisesta tarinastamme. Tuo päätös käynnisti puhdistumisen ja irtipäästämisen asioista, kaavoista ja ihmisistä elämässämme, jotka eivät enää palvelleet meitä. Se alkoi esi-isiimme ankkuroituneen biologiamme merkittävällä transformoitumisella.

Jokainen meistä on tämän transformaation eri vaiheessa, mutta me kaikki tiedämme, että se on ollut yksi vaikeimmista kokemuksista elämässämme – ja kaikissa elämissämme. Ja tämä johtuu siitä, ettemme enää samaistu noihin elämiin tai tuohon vanhaan tarinaan.

Emme halunneet jatkaa tuossa "päiväni murmelina" -elämässä. Tiesimme, että oli enemmän kuin 3D-todellisuus, ja vannoimme tekevämme mitä tahansa löytääksemme sen. Ei, se ei ole pelkureita varten.

Mutta niistä vastoinkäymisistä huolimatta joita olemme käyneet läpi, emme vaihtaisi siitä mitään ja palasi tuohon värittömään maailmaan … maailmaan jossa tiesimme aina, ettemme kuuluneet siihen.

Katselin paneelia, jossa oli mukana psykologeja, jotka olivat työskennelleet seksuaalisesta väkivallasta selviytyjien kanssa, ja heidän työnsä oli tarkkaa. He puhuivat siitä, miten nämä ihmiset, suurin osa naisia, eivät kyenneet helposti päästämään irti siitä pelosta, että heitä pitäisi jotenkin syyttää tuosta väkivallasta heitä kohtaan. Mietin, miten he voisivat päästää irti noista haavoista, jos he jatkuvasti syyttäisivät itseään.

Nämä psykologit tekivät mahtavaa työtä antaessaan näille potilaille – naisille ja miehille – turvallisen tilan jakaa tarinansa ja saada vahvistusta. Mutta siitä tuntui puuttuvan jotain: sielu. Ilman sielunsa tunnustamista noita haavoja ei voi aidosti parantaa.

Sielumme on avain kaikkeen parantumiseen. Ja tästä syystä se työ jota olemme tehneet, on niin tärkeää. Sitä työtä olemme tehneet itseämme varten, ja kuitenkin se palvelee koko ihmiskuntaa. Annamme avaimen haavoittuneen sydämen parantamiseen.

Ihmisinä jotka päättivät sallia sielun rakkauden itseämme kohtaan, käynnistimme transformaation. Olemme päästäneet irti noista haavoista. Monet meistä eivät enää kanna maailman painoa mukanaan. Ja jos kannamme, tiedämme, että se putoaa kelkasta.

Transformaatio jota koemme, antaa toivoa ihmiskunnalle. Ei saarnaamalla heille tai olemalla sosiaalityöntekijä haavoittuneille, vaan pelkästään olemalla täällä ja tulemalla valomajakoiksi.

Se kuulostaa kliseeltä, mutta sitä olemme. Säteilymme on merkittävää prosessin tässä vaiheessa. Se tekee suuren eron säteilemämme valon määrään, kun emme kanna mukana haavoja ja traumaa. Kuvittele, että yrität käyttää pimeässä taskulamppua, jonka patterit ovat kuluneet. Ei kovin kirkasta tai luotettavaa valoa.

Mutta älkää yhtään epäilkö, säteilymme ei ole aina tervetullutta. Sillä on taipumusta korostaa varjoja ja paikkoja, joihin toiset eivät halua mennä. Valo häiritsee. Meillä on henkilökohtainen tieto tuosta totuudesta. Jos he haluavat jatkaa tiheydessä leikkimistä, he häipyvät seurastamme. Tai ainakin yrittävät.

Samaan aikaan voimme himmentää omaa valoamme. Joskus emme halua erottua. Ja se on ok. Meidän ei tarvitse säteillä 24/7. Ja kun sanon "säteillä valoamme", kyse ei ole oikeasti ponnistelemisesta tai yrityksestä olla parempi ihminen. Kyse on vain itsemme rakastamisesta. Ja kyse on sielumme aistillisuuden tuntemisesta. Todellisuudessa kyse on olemisesta uskomattoman aistillinen ja uskomattoman itsekäs.

Täytyy olla. Ei ole muuta tapaa tulla valaistuneeksi tässä todellisuudessa. Muuten se todella sattuu. Saamme selville, ettemme valaistu voidaksemme saada lisää rahaa tai paremman terveyden, ja kuitenkin ne ovat tämän kokemuksen sivutuote. Havaitsemme, että tämän ruumiillistuneen valaistumisen tarkoitus on … se vain tuntuu niin hemmetin hyvältä.

Tajuamme, että on kyse vain tuntemisesta. Se ei ole lainkaan älyllinen prosessi. Mieli esittää oman osansa, mutta todellisuudessa kyse on enemmän antautumisesta sielulle. Kyse on tuntemisesta syvimmällä tasolla.

Kyllä, on tylsää tosinaan. Emme yhdisty maailmaan entiseen tapaan. Mutta se korvataan vähitellen aistillisuudella, joka voi salvata hengityksemme. Ja se tulee, kun meistä tulee itsekkäämpi. Kyllä, haluan käyttää tuota sanaa, koska itsekkyys on upeaa. On aika kutsua sitä siksi, mitä se on. Antaa itsekkyyden olla upeaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >