HomeViestejäMaria Chambers3.9.2018 - En osta sitä

3.9.2018 - En osta sitä

EN OSTA SITÄ

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
3.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun olin nuorempi, rakastin shoppailua. Päädyin ostamaan asioita pelkästä tylsyydestä tai yrittäen täyttää jotain, mitä minulla ei ollut sisällä. Rakkautta luultavasti. Teollisuusaloista on tullut varakkaita, miljardien ihmisten ollessa vailla itserakkautta ja itsetoteutusta.

Lopulta hankkiuduin eroon kaikista luottokorteistani, koska päädyin käyttämään niitä vakuuttaen itselleni, että minulla oli enemmän rahaa, kuin todellisuudessa oli. Toinen houkutin, joka on tehnyt miljardeja luottokorttifirmoille.

Niinpä nyt kun menen shoppailemaan, nautin siitä kokemuksesta, että vaeltelen kivassa, kalliissa tavaratalossa. Pidän hienojen nahkakäsilaukkojen ja -kenkien haistelusta. Tai koruosastolla vaeltelusta.

Mutta lähden usein tyhjin käsin. Ei siksi, että tunnen, ettei minulla ole varaa noihin asioihin, vaan koska minulla ei ole samaa tarvetta ostaa asioita puutetilasta käsin. Eikä se estä minua nauttimasta tuosta kokemuksesta.

On toinenkin tekijä, ainakin minulla. Tuntuu siltä, etteivät nuo vaatteet ja korut sovi riittävän hyvin yhteen sen kanssa, kuka olen. En tunnu löytävän asioita, joiden kanssa resonoin riittävästi kuluttaakseni rahaa niihin.

Muutama päivä sitten oli paikassa, jota pitäisin laatutavaratalona, ja kuitenkin tuotteet näyttivät halvasti tehdyiltä, erityisesti korut. Olivatko asiat paremmin tehtyjä aiemmin? Menevätkö tuottajat siitä, mistä aita on matalin, leikatakseen kustannuksia? Vai tuntuuko minusta, että arvoni on korvannut sen, mitä voidaan inhimillisesti tuottaa. Kenties vähän kumpaakin. Joka tapauksessa, en kuluta läheskään yhtä paljon rahaa. En osta sitä.

Siirrytäänpä sitten tässä kerronnassa perspektiiviin maailmasta, jossa elämämme, ja miten me tietoisuuden tienraivaajat samaistumme siihen.

Voimme nauttia 3D-maailmasta millä tahansa valitsemallamme tavalla, eikä meidän tarvitse "ostaa" sitä. Draamaa, kärsimystä ja tuskaa. Voimme vaeltaa päiviemme läpi katsoen sinne ja tänne ja ollen tarkkailija, ja säästää itsemme energiapankkitilimme kuluttamiselta.

Voimme nauttia myös niistä upeista asioista joita näemme edessämme, joita toiset ihmiset ovat luoneet. Voimme hämmästellä niitä, heidän ammattilaisuuttaan, heidän lahjojaan ja myös niitä kunnianosoituksia, joita he saavat toisilta ihmisiltä.

Voimme nauttia kaikesta siitä panostamatta itseämme energeettisesti siihen. Voimme arvostaa heidän matkaansa, vertaamatta sitä omaamme. Ilman mitään tunnepanostusta, joka kuluttaisi iloamme.

Mutta toisaalta, draamaan osallistumisessa aika ajoin ei ole mitään väärää. Vaikka se olisi vain tunteita. Se voi olla kiihottavaa. Muuten meistä tuntuu usein tylsältä nykyään. Mutta erona on, että nyt tiedämme sen olevan draamaa, ja tiedämme, että voimme jättäytyä siitä pois heti, kun haluamme.

Yhtenä hetkenä voimme heiluttaa nyrkkiä uutisille, ja seuraavana hetkenä olomme tuntuu autuaalta. Se voi tapahtua melko nopeasti nyt, eikö vain? Ennen vei paljon kauemmin siirtyä pois noista synkemmistä tunteista.

Mestari voi päättää kokea, mitä haluaa. Mikään ei ole oikeasti huono asia hänelle, ellei hän unohda olevansa mestari.

Kun oivallat, miten suurta se on, luultavasti et ole yhtä kiinnostunut sortumaan draamaan. Kun tiedät syvimmillä tasoilla, että se on valinta, niin se menettää viehätyksensä melko nopeasti. Yksinkertaisesti ilmaistuna, et "osta" sitä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >