HomeViestejäMaria Chambers1.9.2018 - Näe valo

1.9.2018 - Näe valo

NÄE VALO

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valomäärä on suuri tällä planeetalla. Kaikki tuntevat sen omalla tavallaan. Me jotka olemme nopeutetulla polulla, tunnemme sen, ja vaikka se voi olla epämukavaa toisinaan, tiedämme ainakin sen tarkoituksen. Valo on suunniteltu häiritsemään. Se tunkeutuu kaikkeen. Se tuo pintaan kaikki jutut, jotka ovat olleet piilossa ja joita ei ole rakastettu.

Se tuo pintaan varjot sisältäsi, nuo haudatut tunteet – pelon, surun, epäilyn ja vihan. Jos sallimme niiden tulla esiin tuomitsematta, ne transformoituvat lopulta kevyemmäksi versioksi itsestämme.

Maailmassa valo paljastaa tietoisuuden varjot. Voimme nähdä tämän selvästi, kun ihmisiä, ryhmiä ja instituutioita paljastetaan epärehellisyydestään. Poliittisia johtajia, järjestelmiä, yrityksiä, kirkkoja – ketään ei säästetä.

Jos varjoon ei tartuta, se projisoidaan ulospäin ja se voi ilmentyä mm. rasismina, naisvihana, homofobiana, xenofobiana, islamofobiana, seksuaalisena hyväksikäyttönä. Jotkut näistä ovat olleet piilossa täysin näkyvissä, kuten naisviha. Siitä oli tullut normalisoitua siinä määrin, että suuri osa tietoisuudesta sivuuttaa sen olankohautuksella tai laittaa sen yhteiskunnallisten epäkohtien pitkän listan perään.

Ja kuitenkin tämä ongelma menee kaikkien maailman ongelmien ytimeen. Feminiinisyyden torjuminen. Feminiinisyyden arvosteleminen ja siitä erossa pysyminen on punottu jokaiseen ongelmaan, jonka ihmiskunta kohtaa tänä aikana.

Patriarkaatti jonka tunnemme järjestelmänä, jossa planeetta toimii, torjuu itsessään feminiinisyyden. Ja ilman feminiinisyyttä maskuliinisuuden tasavertaisena kumppanina, mitään ei saada oikeasti ratkaistua.

Sellaiset asiat, kuin korruptio liiketoiminnassa ja politiikassa ja hyväksikäyttö kirkossa, eivät ole ainoastaan moraalisia tai oikeudellisia ongelmia, vaan ne ovat paljon syvemmän haavan ilmentymiä. Pysyvän ratkaisun saamiseksi on pakko mennä noiden ongelmien ytimeen.

Esimerkkinä seksuaalinen hyväksikäyttö, johon katolilaisen kirkon papisto on syyllistynyt. Uskonnon peruskäsiteiden täytyy tulla tarkasteluun. Sellaisia kysymyksiä täytyy esittää, kuin miten ihmiset voivat edelleen hyväksyä jumalan, joka tuomitsee fyysisen kehon aistillisuuden ja pitää seksuaalisuutta vääränä tai pahana?

Valomäärä on nyt tasolla, joka ei enää salli kätkemistä. "Voi juosta, muttei piiloutua" -lause ei ole koskaan ollut totuudenmukaisempi. Havaitsemme, että ihmisten ongelmat vain voimistuvat, kun energiaa ohjataan niihin, on tuo energia sitten valon, rahan, kuuluisuuden tai statuksen muodossa.

Jos jollakin on syvään juurtuneita pelkoja ja huonommuuden tunteita, hän saattaa päättää ohittaa nuo tunteet keräämällä asioita, suhteita, statusta ja rahaa. Mutta hän huomaa, ettei niitä ole koskaan tarpeeksi täyttämään sisäistä tyhjyyttä.

Hän voisi nousta maailman vaikutusvaltaisimpaan asemaan ja uskoa, että sitten hänestä tuntuisi lopultakin arvokkaalta. Hän voisi tehdä, mitä tahansa tarvitaan – olla piittaamatta laeista ja loukata toisten ihmisten oikeuksia. Mitä tahansa vaaditaankin.

Mutta lopulta hän tuhoaa itsensä, koska hän voi edetä vain tiettyyn pisteeseen saakka tutkimatta omaa itseään. Ja tietysti hän ei ole yksin. Hän on heijastus tietoisuudesta, joka myös juoksee karkuun itseä ja seuraa sokeasti johtajaa.

Mutta samaan aikaan se ei ole meidän ongelmamme. Se mitä ihmiskunta tekee tällä valolla, on kokonaan sen asia. Se mihin suuntaan se menee muutamana seuraavana vuotena, on edelleen kiistan aihe. On kaikenlaisia ennusteita ja profetioita – jotkut positiivisempia kuin toiset.

Asteikon toisessa päässä on tuhon ja hävityksen kannattajia, jotka uskovat, että olemme matkalla tuhoon, ja metafyysisissä piireissä on joitain, jotka uskovat, että laulamme kaikki yhdessä kumbajaa 5D-autuudessa melko lähitulevaisuudessa. Luulen, että potentiaali on jossain siinä keskellä.

Kun useammat ja useammat ihmiset heräävät, tietoisuus nousee tasolle, jossa kenelle tahansa tulee liian epämukavaksi jäädä tänne, jos hänen taajuutensa on liian matala. Juuri nyt koemme vastakkaisen tilanteen. Ne joiden tietoisuus on herännyt, huomaavat aina vain epämukavammaksi olla tällä planeetalla, joka on edelleen melko sulkeutunut. Ei mitään uutta – olemme tienneet tämän jo jonkin aikaa.

Me tietoisuuden eturintamassa emme ole täällä pelastamassa planeettaa. Olemme tällä käymässä läpi oman valaistumisemme. Pelkästään se on enemmän kuin riittävästi, ja sillä on hyvin syvällinen vaikutus kaikkeen olevaiseen, myös tähän planeettaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >