HomeViestejäMaria Chambers6.9.2018 - Jahkailu ei toimi

6.9.2018 - Jahkailu ei toimi

JAHKAILU EI TOIMI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
6.9.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun tullaan ruumiillistuneeseen valaistumiseen, hienovaraisuus ei toimi. Miksi? No, koska todellinen muutos tulee vain häiriötekijöiden kannoilla. Kun elämämme järkyttyy. Olemme kaikki saaneet tuon herätyksen, jotkut kursailemattomammin kuin toiset.

En puhu jonkin traumaattisen tapahtumisesta, kuten sairaus, onnettomuus, suhteen tai työpaikan menetys, ja siitä, että sitten alamme katsoa sisäänpäin tullaksemme "paremmaksi" ihmiseksi. Se voi olla hyvä ensimmäinen askel, mutta puhun kriisistä, joka saa sinut kyseenalaistamaan kaiken, minkä tiesit todeksi. Meillä kaikilla on ollut sellainen kriisi – tunnepuolella tai fyysisesti tai kumpaakin – joka käynnisti heräämisemme.

TULPPAANIEN KESKELLÄ HISSUTTELU

Ihmiset ovat hyvin jumissa. He ovat olleet erittäin pitkän aikaa. Evoluutio on hidasta, kun kyse on tietoisuudesta. Niinpä tulppaanien keskellä hissuttelu ei riitä avaamaan tietoisuutta laajempiin olemistapoihin. Astu siis ylösnousemuskokeiluun.

Täytyi olla tapa murtautua ulos mielen sfääreistä ja karman toistamisesta ja avautua esoteeriselle puolelle ja itsemme näkemiselle moniulotteisena. Mutta se ei tapahtuisi kastelemalla hienovaraisesti jalkamme ja vain viihdyttämällä itseämme henkisellä informaatiolla ja elämänmyönteisillä latteuksilla kyllästymiseen saakka.

Meitä täytyi iskeä päähän kosmisella kakkosnelosella, ainakin meitä tietoisuuspioneereja. Myötä- tai vastamäessä olimme niitä, jotka rikkoivat vanhat kaavat.

SAMAAN AIKAAN MAAILMA KÄÄNTYY … JA MIKSI SE ON OLENNAISTA

On ollut kiehtovaa täällä USA:ssa katsella, kun liberaalimman perspektiivin ehdokkaat yrittävät voittaa vaalit pysymällä hieman keskustasta vasemmalla ja yrittämällä vetää mukaan ja lepyttää vähemmän konservatiiviset republikaanit.

Demokraattien johtoporras on etääntynyt demokraattien edistysmielisemmistä ehdokkaista, koska he pelkäävät menettävänsä ääniä. He näkevät edistysmieliset liian radikaaleina. He uskovat, että heidän pitää pysyä konservatiivisessa marginaalissa tai muuten heidät murskataan täysin gallupeissa.

He pelkäävät, että edistysmieliset kohdat politiikassa, kuten terveydenhoito kaikille, ilmainen koulutus ja sellaisen lain esittäminen, joka veisi yritysrahan pois poliittisista vaaleista, vieraannuttaisivat heidän konservatiivisemmat kannattajansa. (Ja tietysti demokraatit ovat syyllistyneet yhtä lailla kuin republikaanit suurien yrityslahjoitusten ottamiseen.)

Republikaanit pitävät näitä edistysmielisempiä menettelytapoja liian eriskummallisina, epärealistisina ja "sosialistisina". Niinpä demokraatit ovat yrittäneet pokkuroida republikaanien poliittisia virkamiehiä ja kansalaisia enemmän keskitien keskustelukohdilla pelaten näin varman päälle. Mutta pysyminen keskustalaisempana ei ole vahvistanut heidän suosiotaan gallupeissa, vaali vaalien jälkeen.

Se ei ole toiminut hyvin, koska lopputuloksena he eivät miellytä ketään. Ja todellisuudessa edistysmielisemmät ajatukset ovat hyviä kaikkien osallisten kannalta. Ajatus muutoksesta on erittäin uhkaava niille, jolla on konservatiivisempi perspektiivi elämään, mutta joskus kosminen kakkosnelonen tulee muutoksena koputtelemaan heidän ovelleen.

Saatat kysyä, mitä tekemistä tällä on oman ylösnousemusprosessini kanssa? Mahtava kysymys.

Aivan kuten demokraattien ehkä täytyy ottaa riski ja äänestää ehdokkaita, jotka ovat edistysmielisempiä ja jotka eivät ota suuryritysten lahjoituksia tai rahaa erityisintressiryhmiltä … myös me ylösnousemuspioneerit havaitsemme, ettemme voi enää jahkailla omissa ihanteissamme. Tässä tapauksessa oman sielumme ilossa.

Emme voi enää tehdä kompromisseja siinä, kuka olemme, ja himmentää valoamme voidaksemme pelata varman päälle, voidaksemme voittaa niiden hyväksynnän, jotka 3D-maailmassa haluavat säilyttää asioiden vallitsevan tilan. Koska emme taatusti hyödy pelaamisesta varman päälle, eikä kukaan muukaan hyödy.

HE ÄLLISTYTTÄVÄT MAATA

Kuten käy ilmi, edistysmielisten ruohonjuuridemokraattien uusi rotu huomaa, että heillä itse asiassa on kansalaisten tuki, ja he saavuttavat ällistyttäviä vaalivoittoja maan muutoin konservatiivisilla alueilla. He eivät ota pimeää rahaa, vaan ovat riippuvaisia suurelta osin pienistä lahjoituksista tukiryhmältään. Ja tämä tehdään saamalla se innostumaan.

Niin mekin havaitsemme, että meillä on sielumme ja monien muiden tuki yhteisössämme. Meidän ei tarvitse yrittää sopia järjestelmään, joka ei enää toimi kovin hyvin. Meidän ei kannata jäädä tänne, ellemme ole innostunut elämästämme, eikä sitä voi tapahtua, jos yritämme jatkuvasti sopia joukkoon.

Konservatiivit rakastavat haukkua edistysmielisten ideoita epärealistisiksi ja jopa vaarallisiksi maan tuvallisuudelle ja taloudelle. He pelkäävät todellista muutosta, ja erityisesti kulttuurillisen monimuotoisuuden tuomaa muutosta.

Mieli tekee samaa ja yrittää vakuuttaa meille, että sieluun ei kannata luottaa, koska meille on vaarallista seurata sen johdolla. Se yrittää kutsua meidät takaisin konservatiivisempiin ja turvallisempiin elämistapoihin. Vaikka nuo tavat lamaannuttavat meidät ja mahdollisesti tappavat.

Mutta hyvä uutinen on, että tämä kaikki tapahtuu luonnostaan, kun sallimme sielun olla kehossamme ja elämässämme säännöllisemmin. Jos jossain kohtaa tunnet, että sinut on houkuteltu kapeaan ajattelutapaan, vanhalle ja konservatiiviselle turva-alueelle, nyökkää vain sielullesi. Se ottaa tämän ehdottomasti kutsuna tulla lähemmäs. Tunnet dynaamisen läsnäolon, sellaisen joka on innostunut olemaan kanssasi ja joka oppii kuuntelemaan ihmistarpeitasi. Se ei ole tietenkään vain yksisuuntainen katu. Ihmistarpeesi ovat aivan yhtä tärkeitä kuin sielutarpeesi.

Mutta älä odota, että sielusi tyytyy pelkkään keskitiekokemukseen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >