HomeViestejäMaria Chambers10.6.2018 - Voimakas energiatulva

10.6.2018 - Voimakas energiatulva

VOIMAKAS ENERGIATULVA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En tavallisesti postaa energiatulvista ylösnousemuksessa, koska monet nettisivustot ja blogit käsittelevät tuota kulmaa seikkaperäisesti. Ja se voi vaihdella, miten nämä valokoodien sisäänvirtaukset vaikuttavat kuhunkin meistä. Mutta tuntuu siltä, että muutama viime päivä ovat olleet monilla erityisen vaikeita keholle, mielelle ja tunteille.

Henkilökohtaisesti olen ollut uupunut ja minun on ollut vaikea tehdä juuri mitään, paitsi levätä ja nukkua. Koska nämä tulvat eivät vaikuta minuun kovin voimakkaasti, ne tulevat ja menevät, enkä huomaa paljon fyysisiä oireita. Mutta tämä kierros on tehnyt erityisen heikoksi. Ja koska en yleensä koe tätä mitenkään paljon, kuten muutama vuosi sitten jolloin väsymys oli melkein kroonista, aloin ottaa sen henkilökohtaisesti. Syytin siitä ikääni, syömääni ruokaa ja kenties minulla oli pari sairautta. Tai luulin, että ainakin olin samassa erittäin pahan flunssan tai vilustumassa. Paljon särkyä hartioissa ja niskassa, päässä ja onteloissa, myös ikenet olivat kipeät.

Henkinen tilani ei ollut ennen energiatulvaa myöskään mahtava, koska koin irrallisuutta ja tunsin myös vähän toivottomuutta koko tästä prosessista. Ei siis ole mikään yllätys, että valo vain voimisti noita tunteita. Sitä valo tekee.

Ja sitten näemme uutisissa joukon itsemurhia, mikä saa miettimään, vaikuttiko valo myös heihin, vaikkeivät he olleet tietoisia siitä, kuten me olemme. Niinpä halusin vain mainita tämän ja muistuttaa jokaista, johon vaikutetaan, olemaan ottamatta sitä henkilökohtaisesti.

Voimakkaan väsymyksen jälkeen tunsin oloni paljon paremmaksi ja kevyemmäksi synkempien tunteiden osalta. Nämä energiat oletettavasti puhdistavat vanhoja jumiutuneita mentaali- ja fyysisiä energioita ja tuovat taajuuttamme ylöspäin, ja kenties ne tekevät juuri sen.

Niin paljon kuin tympäännymme tähän prosessiin ja ihmettelemme, onko sillä loppua, jossa olemme valmis, uudellenkalibroitu ja voimme luottaa, etteivät nämä energiat yllätä meitä … no, en voi henkilökohtaisesti vastata, milloin, mutta tiedän, että kyllä, sillä on loppu.

Mutta sen voin sanoa, että se tuntuu auttavan ainakin minua, ettei ota sitä henkilökohtaisesti. Ettei ajattele, että jokin on pielessä tai on tehnyt jotain väärin. Tämä on mieli, joka yrittää vietellä meidät lisävastustamiseen.

Jos joku teistä haluaa kertoa omat kokemuksensa parina viime päivänä tai muina aikoina, kun olette tunteneet näiden valokoodattujen energioiden intensiivisyyden, olen varma, että toiset hyötyisivät perspektiivistänne.

Riippumatta siitä, mitä tunnemme, valo on hyväntahtoista. Se on itse asiassa me. Emme ole oikeasti erillään siitä. Me jotka käymme läpi intensiivisimpiä kokemuksia, olemme valinneet tämän elämän valaistumisellemme, emmekä halua odottaa kahta, kolmea tai useampaa elämää.

Mutta sitä odotellessa, mitä menoa!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >