HomeViestejäMaria Chambers10.6.2018 - Sielumme toivottaminen tervetulleeksi

10.6.2018 - Sielumme toivottaminen tervetulleeksi

SIELUMME TOIVOTTAMINEN TERVETULLEEKSI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maailma vastustamassa feminiinisyyttä on samanlaista, kuin ihminen vastustamassa sielua. Monet miehet (ja naiset) pelkäävät, että jos naissukupuolelle annetaan enemmän oikeuksia, enemmän ääntä, he (miessukupuoli) menettävät statuksensa.

Jos annamme sielulle enemmän tilaa elämässämme ja kehossamme, menetämmekö kontrollin ihmisenä? Otetaanko meidät hallintaan? Miten voimme luottaa tähän olemukseen? Se on erilainen kumppani, johon olemme tottuneet.

Olemme tottuneet vetämiseen ja työntämiseen suhteissa, ja olemme tottuneet maksamaan jonkinlaisen hinnan ja tekemään jonkinlaisia kompromisseja saadaksemme, mitä haluamme.

Vei kauan, että naiset olivat tervetulleita yrityksiin, collegeihin, ammattipiireihin, ja on edelleen suuri sukupuolikuilu. Naisten täytyi tehdä kovemmin töitä kuin miesten todistaakseen itsensä. Ja heidän täytyi myöntyä olemaan miesten kaltaisia. Mutta nyt kun naiset ovat löytämässä oman äänensä eivätkä enää piilota feminiinisyyttään ja esoteerisempia kykyjään, miessukupuoli tuntee olonsa erityisen uhatuksi.

Sieluolemus on etupäässä feminiininen. Ja mieli on ollut enemmän maskuliininen. Se näyttää mentaalisemmalta ja mentaalisemmalta, erityisesti kun siirrymme henkisyyden aikaan. Mieli haluaa panna kuriin tunteet, eikä se anna helposti periksi omalle feminiiniluonnolleen. Astuessaan omaan ylösnousemus- ja heräämisprosessiinsa, sekä miehet että naiset ovat alussa haluttomia luottamaan sieluunsa. He huomaavat vastustavansa omaa feminiinisyyttään, ilmiselvistä syistä.

Yritin sanoa kohteliaisuuden miespuoliselle ystävälle kertomalla, että hän hyväksyy feminiinipuolensa. Ja hän sanoi haluavansa kutsua sitä ihmisyytensä hyväksymiseksi. Hän ei tuntenut mukavaksi määritellä ominaisuuksia maskuliiniseksi tai feminiiniseksi, tai niin hän sanoi. Kuitenkin toisessa keskustelussa hän sanoi nauttivansa siitä, että hänet nähdään maskuliinisena.

Selvän vastenmielisyyden lisäksi feminiinisyyttä kohtaan, tässä heräämisprosessissa on pelkoa, että sielumme ottaa hallinnan, ja tämä liittyy siihen, että feminiinisyys ottaa miesenergiat hallintaansa.

Mies pystyy huolehtimaan itsestään – se päättelee – jos toinen mies hyökkää sen kimppuun, mutta miten se voi puolustautua jotain niin epämääräistä, niin kaikkialla läsnä olevaa ja jotain niin voimakasta vastaan, kuin tunnehaavoittuvuus?

Sielu on voimakas. Ja ei, se ei ole maskuliininen tai feminiininen, vaan se on olemus, joka on rakastava ja hyväntahtoinen eikä se työnnä itseään ihmisvastineelleen. Mutta kun se on kutsuttu, se ei tee myönnytyksiä omaan iloonsa, omaan ilmaisuunsa. Ja tällä tavalla se voi vaikuttaa ottavan ihmisen hallintaansa. Ihmisen joka on tottunut yrittämään kontrolloida itseään, haluaa sopia joukkoon ja panna asiat tapahtumaan. Haluaa kontrolloida todellisuuttaan.

Mutta sieluamme ei voi hillitä näin, kuten havaitsemme. Kun tunnemme sen läsnäolon, olemme altis käyttäytymään tavoilla, joita toiset voivat pitää vähän hulluina. Saatamme vaikuttaa vapaammalta ja paljon itsekkäämmältä. Mutta ihmisitseämme ei koskaan oteta hallintaan. Sen sijaan on tasapaino, jota ei ollut aiemmin. Vastustaminen voi aiheuttaa enemmän kaaosta kuin salliminen. Ja vastustamista lietsoo pelko – muutoksen pelko, vaikka muutos hyödyttää kaikkia osallisia.

Ja mielenkiintoista kyllä, kun planeetan maskuliinisuuntautunut energia sallii feminiinisyyden olla tasaveroinen kumppani, asiat tulevat paremmaksi ja paremmaksi. On enemmän tasapainoa ja enemmän harmoniaa elämän joka aspektissa.

Ja kuin sallimme sielun olla kanssamme, enemmän ja enemmän ilman pelkoa, elämästä tulee parempaa ja parempaa ja havaitsemme, ettei koskaan ollut mitään pelättävää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >