HomeViestejäMaria Chambers14.6.2018 - Ei enää prosessointia

14.6.2018 - Ei enää prosessointia

EI ENÄÄ PROSESSOINTIA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
14.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemuksemme tässä vaiheessa emme enää prosessoi kollektiivin puolesta. "Hoivaamme nyt omaa säteilyämme", lainatakseni fraasin eräältä hyvin viisaalta mentoritani.

Olemme irtipäästämässä asioista, jotka eivät enää palvele meitä. Päästämme irti esi-isistämme, sukulinjastamme. Tästä syystä monet meistä eivät tunne enää tuota saamaa yhteyttä biologiseen perheeseemme. Päästämme irti henkiperheestämme kotona. Olemme jokainen tietystä henkiperheestä, esimerkiksi Mikaelin perheestä.

Kyse ei ole irtipäästämisestä vihassa, vaan rakkaudessa. Kun päästämme niistä irti, myös vapautamme ne. Olemme paikassa, jossa ei voi olla läheisriippuvuutta tai energioiden pitämistä. Ja tästä syystä päästämme irti huolehtimisesta tai prosessoinnista kollektiivin, ihmiskunnan, puolesta.

Se mitä teemme, vaatii kevyttä olemusta. Emme voi kantaa painolastia vapauteemme. Ja se merkitsee, ettei meitä vaadita tekemään mitään ihmisten puolesta, paitsi hoivaamaan omaa itseämme. Ja tuo itsensä hoivaaminen on suurinta palvelua, jota voimme antaa muille ihmisille tänä aikana.

Emme pääse käsiksi iloomme tai vapauteemme, jos uskomme, että meidän täytyy edelleen prosessoida tunteitamme jonkun puolesta. Olemme siirtyneet pois tuosta roolista. Ainakin jos resonoit tähän materiaaliin etkä tunne yhtään iloa siitä ajatuksesta, että prosessoit kollektiivin puolesta. Se on tunne, johon voit luottaa.

Ja tämä pätee epäilemättä naissukupuoleen. Emme pysty tuntemaan sielumme iloa, jos edelleen huolehdimme jostakusta, mukaan luettuna ihmiskunta. Naisina ja sellaisina, jotka kantavat feminiinitasapainoa, annamme lopultakin itsellemme luvan päästää irti käsityksestä, että tuska ja kärsimys ovat hyve. Tämä näkemys on ollut osa DNA:tamme hyvin pitkään. Ajatus, että naisina meidän täytyy kantaa ihmiskunnan sydämen haavoja.

Sitä poistetaan soluistamme. Luodaan uusia soluja, jotka saavat meidät tuntemaan vapautemme tällä planeetalla. Vapauden jota naiset eivät ole tunteneet planeetalla, joka näkee heidät edelleen vähemmän arvokkaana.

EI OLE MITÄÄN SELVILLE SAATAVAA

Ja ihmistasolla meidän ei tarvitse saada selville mitään. Se tapahtuu luonnollisesti, kun integroimme sielumme, koska sielumme ei ole tässä vaiheessa kiinnostunut kärsimisestä. Se on oppinut, etteivät kärsimys ja marttyyrius vie meitä minnekään. Paitsi luomaan lisää kärsimystä.

Jotkut näkevät tämän uuden tavan itsekkäänä ja vastuuttomana, erityisesti henkiselle ihmiselle. Toisaalta, ehkä meidän täytyy määritellä uudestaan "henkinen" tai ottaa koko sana pois yhtälöstä.

Itsensä laittaminen etusijalle on kaikkien periaatteiden vastaista tässä maailmassa riippumatta siitä, oletko tietyllä henkisellä polulla vai et. "On parempi antaa kuin saada" on yksi vanhimmista ajatelmista, ja yksi manipuloivimmista. Vapautemme riippuu itsemme hoivaamisesta. Ja tuohon itsensä hoivaamiseen sisältyy nauttiminen elämän aistillisuudesta ja se ilo, jota sielumme jo ilmentää.

Toiset planeetalla ottavat roolikseen pitää ja prosessoida energioita ihmiskunnan puolesta. Mutta meidän on aika siirtyä eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >