HomeViestejäMaria Chambers6.6.2018 - Enkelit jotka halusivat liikaa

6.6.2018 - Enkelit jotka halusivat liikaa

ENKELIT JOTKA HALUSIVAT LIIKAA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
6.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet ylösnousemuspolulla ovat turhautuneita, koska he näkevät maailman hyvin sulkeutuneena ja ihmettelevät, miten he voivat mitenkään vaikuttaa tuohon maailmaan. He sanovat: "Säteilemme täällä valoamme, enkä näe maailman parantuvan olennaisesti. Miten tunkeudumme sellaisen ihmisen mieleen ja sydämeen, joka näyttää jo päättäneen?"

Monet tuntevat, että kun jaamme valoamme erilaisilla ilmaisumuodoilla – taiteella, musiikilla, kirjoitetuilla ja puhutuilla sanoilla – unessa olevat eivät hievahdakaan asemistaan. Että "saarnaamme" vain kannattajille, niille jotka tajuavat jo. Niille jotka ovat heräämässä tai heränneet sille, kuka he ovat – ikuiselle itselleen.

Sanon, että kumpaakin tapahtuu. Säteilemme valoa vain olemalla tällä, ja tuo valo menee palvelemaan koko ihmiskuntaa. Ei yrittämällä saada heitä ymmärtämään, että he ovat myös jumala. Mutta tuo valo on häiritsevää. Se tekee heidän elämästään epämukavampaa, ainakin aluksi.

Aivan kuten tapahtui meille. Useimmat eivät tiedä, miksi asiat näyttävät hajoavan tai miksi asiat eivät toimi heillä, niin kuin ennen. Ja tämä johtuu siitä, että suurin osa ihmiskunnasta on ylösnousemuksensa varhaisvaiheissa.

Me jotka olemme ylösnousemuksemme viime vaiheissa, emme enää pidä energioita ihmisten puolesta. On muita tekemässä sen, muita ottamassa paikkamme energianpitäjinä.

Mutta sekin on muuttumassa, kuten voimme nähdä katsoessamme ihmisiä nyt. On ennenkuulumattomia muutoksia maailmanlaajuisesti – politiikassa ja maailman kulttuuri-ilmapiirissä laajemmin.

Koska tietoisuus on ensisijaisesti feminiiniolemusta, eikä tuo olemus tyydytä kenenkään tarpeita, vaan pelkästään on, näemme pelkojen ja ahdistusten räjähtävän monissa, jotka eivät ole rentoja oman feminiinisyytensä osalta.

Alamme nähdä planeetan naisten tai feminiinienergioiden irrottautuvan niistä, jotka ovat turvautuneet heihin hoivan saamisessa. Erityisesti miessukupuoli. Miehen täytyy nyt kohdata omat tunteensa, ja se saa hänet tulemaan vielä vihaisemmaksi. Pelokkaammaksi.

Hän näkee naisen ottavan pois tukensa, joka perustui tasapainottomuuteen, ja nyt nainen ottaa takaisin energiansa ja rakentaa omaa tukiverkkoaan ja vahvuuttaan. Hänestä tulee äänekkäämpi, näkyvämpi ja hän on päättänyt olla nähty ensimmäisen luokan kansalaisena, ensimmäistä kertaa tällä planeetalla.

Mies tuntee haavoittuvuutta ja itsensä uhatuksi. Ei, patriarkaatti ei yhtäkkiä romahda, mutta syvä muutos on tekeillä.

Mutta ne jotka ovat heränneet ja ovat omistamassa mestaruutensa, eivät yritä muuttaa massatietoisuutta. Se ei toimi. Muun ihmiskunnan täytyy käydä läpi omat iteraationsa omana aikanaan.

Mutta olemme täällä myös palvelemassa niitä, jotka seuraavat meitä nyt lähempänä, niitä jotka ovat pidemmällä heräämisprosessissaan. Me jotka olemme tämän merkittävän transformaation eturintamassa, olisimme rakastaneet saada meidän kaltaisiamme opastamaan tietä, erityisesti silloin kun kävimme läpi tämän prosessin synkkiä puolia. Ja sitä varten monet meistä ovat täällä tänä aikana. Olemme majakoita niille, jotka seuraavat.

Ja tuo opastus ilmennetään vain olemalla, kuka olemme, eikä se vaadi oikeasti vakavaa työtä tässä kohtaa. Emme enää pidä tai prosessoi energioita kenenkään puolesta. Ja tämä vuorostaan vapauttaa energiamme niin, että voimme palvella uudella tavalla.

Erityisesti naisina tuo uusi tapa tuntuu hyvin itsekkäältä muista, jotka eivät ole valmiita vapauttamaan itseään. Mekin jotka olemme viisaampia, olemme joskus haluttomia irrottautumaan ja saatamme sallia energioidemme syömisen. Mutta tiedämme, että meidän täytyy sallia toisten omistaa omat energiansa ja tunteensa.

ENKELIT JOTKA HALUSIVAT LIIKAA

Olemme enkeleitä, jotka halusivat liikaa. Ennen inkarnoitumista halusimme sukeltaa syvälle hyvin tiheään, hyvin unessa olevaan ympäristöön ja halusimme tuoda uutta tietoisuutta siihen.

Halusimme olla eläviä ja hengittäviä esimerkkejä ihmisestä, joka on yhdistynyt myös sieluunsa. Halusimme tietää, miltä tuntuisi olla sekä ihminen että jumala ollessamme edelleen fyysisyydessä.

Mikä ajatus! Hyvin jännittävä enkeleille. Emme malttaneet odottaa pääsyämme tänne. Ja tietysti sitten kun olimme täällä ja unohdimme niin paljon, monet meistä eksyivät matkan varrella. Ja me jotka heräsimme ja olemme edelleen täällä, olemme hämmentyneitä siitä, miksi se on niin vaikeaa. Miksi se tuntuu niin hitaalta. Miksi se toisinaan tuntuu mahdottomalta.

Olemmeko vain joukko upeita enkeleitä, jotka halusivat liikaa? Ehkä. Mutta olen ylpeä ollessani noiden enkelien joukossa. Minulle on kunnia olla osa sitä suurenmoista sieluryhmää, joka halusi tutkia omaa tietoisuuttaan, todellisuudessa tietämättä, miten se päättyisi.

Urhea ryhmä, valmis ottamaan poikkeuksellisia riskejä. Rikkoen ihmisevoluution rajoja tavalla, jota ei ole tehty koskaan aiemmin. Valmis olemaan ensimmäisten joukossa. Tietäen, etteivät kanssaihmiset antaisi tunnustusta heille.

Kaikesta päätellen ryhmä jonka olisi pitänyt jo lähteä planeetalta, ottaen huomioon mitä he ovat käyneet läpi. Ja monet ovat lähteneet ja monia lähtee jatkuvasti. Ja heitä kunnioitetaan aivan yhtä paljon kuin niitä, jotka jäävät.

Onko se pelkkää päättäväisyyttä, joka pitää meidät täällä? Onko se uteliaisuutta? Jääräpäisyyttä? Ei mitään parempaa tekemistä? (Paljon naurua.) Hyvä kupillinen kahvia? Tunne, että kun on päässyt näin pitkälle, voi yhtä hyvin kestää loppuun asti ja katsoa, mitä tapahtuu?

Aloitin tämän postauksen puhuen siitä, miten näemme itsemme suhteessa muuhun maailmaan, mutta tunnen, että tiedämme viisauden paikasta, että maailma jatkaa sitä, mitä maailma tekee. Mutta rakastamme ihmiskuntaa. Emme olisi täällä muuten.

Emmekä käännä selkäämme tälle maailmalle, mutta emme ole enää kytkeytyneet siihen niin, kuin ennen. Ja se on paras paikka voidakseen todella palvella tuota maailmaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >