HomeViestejäMaria Chambers31.5.2018 - Mikään ei ole pahaa sinulle

31.5.2018 - Mikään ei ole pahaa sinulle

MIKÄÄN EI OLE PAHAA SINULLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
31.5.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun olet matriisin ulkopuolella, mikään ei ole oikeasti pahaa sinulle. Melko rohkea toteamus. Ok, älä laita kättäsi kuumalle hellalle tai juo syanidia – ainakaan vielä. Mutta puhun tässä siitä, että kun olet siirtynyt pois vanhasta tarinastasi ja irrottautunut massatietoisuudesta, voit leikkiä siinä, 3D:ssä, eikä sinuun vaikuteta negatiivisesti.

Ja tämä johtuu siitä, ettet ole enää panostanut. Sinulla ei ole enää koiraa tuossa kisassa. Tajuat, että maailma ovesi ulkopuolella käy vain läpi omaa ylösnousemusprosessiaan. Se on tuon prosessin hyvin varhaisessa vaiheissa, mutta se tekee, mitä tekee, eikä sen tarvitse vaikuttaa sinuun.

Ja voisit osallistua koska tahansa maailmaan. Voisit olla aktivisti, ja se voisi olla hyvin tyydyttävää. Se antaa sinulle tilaisuuden jakaa valoasi sillä tavalla. On taatusti runsaasti aatteita tänä intensiivisenä aikana planeetalla.

Olen sanonut tämän aiemmin. Sillä ei ole todellisuudessa merkitystä, mitä päätät tehdä, koska olet jo toteuttanut tällä olemisesi tarkoituksen. Olet täällä majakkana. Säteilemässä valoasi. Jakamassa uutta mallia ihmisestä, joka ruumiillistaa myös jumalaisen puolensa.

Jos pysyt kotona koko päivän katselemassa Netflixiä, säteilet silti valoasi. Jos käyt töissä joka päivä, säteilet valoasi. Tai jotain muuta, luot jotain, mikä ilmaisee ydinolemustasi.

Tavoitteilla ei ole merkitystä siellä, missä olemme. Sillä vain on merkitystä, että olet ilossasi. Jos ihmisitsesi on kyllästynyt elämään, sekin menee ohi. Se korvataan täyttymyksen tunteella, koska se kuka olet myös, "minä olen" -olemuksenasi, on jo tyydyttynyt.

Mutta todennäköisesti haluat ilmaista sieluasi jollain konkreettisella tavalla. Ja se voi saada monia muotoja.

Siis se mitä teet päivästä toiseen, riippuu sinusta. Voit omistautua jopa uutismediaan. Siinä on paljon nautittavaa. Kun olit tätä maailmaa, oli vaikeaa katsella uutiskiertoa suuttumatta ja nääntymättä. Mutta nyt voit nauttia siitä tarkkailijana, jos haluat.

Sen ei tarvitse laukaista tunteitasi. Voit heiluttaa nyrkkiä ja huutaa sen typeryyttä, kun tarkkailet presidenttiä, joka kanavoi koko joukon naisvihaa, rasismia, homofobiaa ja ksenofobiaa. Mutta miksi et vain nautisi siitä tosi-tv-ohjelmana? Kaikki näyttelijät esittävät rooliaan upeasti.

Se voi imaista sinut mukaansa, kuin provokatiivinen tv-ohjelma, ja alat uskoa, että maailma romahtaa. Sekin on ok, koska tuo tunne ei kestä siinä, missä olet. Tiedät liikaa. Tiedät, että se on vain galaktisen tarinan esittämistä eikä se voi koskettaa sinua.

LAITA OIKEA JALKA SISÄÄN, OTA OIKEA JALKA POIS

Mutta on tavallaan hauskaa sallia itsensä näytellä jossain draamassa. Mestarina voit laittaa oikean jalkasi sisään, ja sitten ottaa oikean jalkasi pois. Se on perimmäistä vapautta – pelata peliä tietäen, että se on vain peliä.

Se ei merkitse, ettei ovesi ulkopuolinen maailma koe kiihkeästi omia luomuksiaan – siellä on raaka, vaarallinen ja paha maailma. Siellä on myös paljon rakkautta, hyväntahtoisuutta ja turvallisuutta.

On suuri ilo tunnistaa, että olet siirtynyt sen kiihkeän draaman läpi, joka 3D-elämässä on tarjolla, eikä sinun tarvitse koskaan enää kokea sitä. Suurin osa tätä postausta lukevista ja niistä, jotka samaistuvat tähän blogiin, on kulkenut jo tuon pimeän maailman läpi. Monet teistä ovat valinneet tämän elämän viimeisekseen, joten halusitte kokea, millaista olisi kulkea tällä planeetalla ruumiillistuneena mestarina.

Vaikka sinun tarvitsee edelleen olla tekemisissä arkisen maailman kanssa ja jatkaa hiilipohjaisen kehon ylläpitämistä, tiedät, että asiat ovat dramaattisesti muuttuneet tietoisuudessasi. On helppoa joskus tuntea, ettet enää voi samaistua tähän maailmaan, mutta jos haluat, voit saada parhaan osan kummastakin maailmasta. Voit nauttia maailmasta, mutta omilla ehdoillasi. Voit osallistua niin paljon, kuin haluat, mutta sinua ei oikeasti imetä noihin tiheämpiin energioihin.

Mestarina voit olla niin erotteleva, kuin haluat. Sinun ei tarvitse sietää energian syöjiä. Mutta voit nauttia niiden seurasta, jotka ovat värähtelyltään lähempänä sinua. Tai voit olla niiden kanssa, jotka normaalisti laukaisisivat tunteesi. Näin on, koska tiedät, kuka olet, eli suurenmoinen olento. Siis mikään mikä näyttää negatiiviselta, ei osu sinuun. Se menee vain lävitsesi. Mikään ei takerru sinuun. Se ei ehkä ole kovin hauskaa sellaiselle, joka haluaa provosoida, mutta todennäköisesti et halua viettää paljon aikaa tuontyyppisten ihmisten kanssa.

Siis anna palaa, ja nauti maailmasta ovesi ulkopuolella niin paljon tai vähän, kuin haluat. Muista, ettet oikeasti voi juuttua matriisiin, sitten kun olet poistunut siitä. Mutta voit leikkiä siinä niin paljon, kuin haluat.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >