HomeViestejäMaria Chambers22.3.2018 - Miksi olet vielä täällä?

22.3.2018 - Miksi olet vielä täällä?

MIKSI OLET VIELÄ TÄÄLLÄ?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
22.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Miksi olette vielä täällä? Miksi jäätte tänne maaplaneetalle, myös te jotka olette käyneet läpi heräämisenne ja olette nyt ylösnousemuksenne viime vaiheissa? Te jotka olette pitkällä prosessoinnin yli ja ruumiillistamassa hengen?

On tietysti aina lisää integroitavaa, mutta tiedätte, keille puhun. Tiedätte, jos olette käyneet läpi sielun pimeän yön. Olette jättäneet taaksenne monet perheenjäsenet, ystävät, työpaikat ja ryhmät. Olette kokeneet tämän prosessin ylä- ja alamäet. Siis näille esitän tämän kysymyksen: miksi olette vielä täällä?

Kerron, miksi minä olen vielä täällä, selittämällä ensin, miksi EN ole täällä. En ole täällä pelastamassa planeettaa. Planeetta pärjää aivan hyvin. Se käy läpi omaa ylösnousemustaan. En ole täällä rukoilemassa maailmanrauhan puolesta. Monet eivät ole kiinnostuneita rauhasta tai valmiita siihen.

En ole täällä tekemässä toisten oloa mukavammaksi läsnäolollani. Pitämässä tai lataamassa heidän energioitaan, ettei heidän tarvitse tuntea omiaan. En ole täällä perhettäni tai ystäviäni varten – mitä harvoja on vielä jäljellä. En ole täällä todistamassa mitään kenellekään.

En ole täällä saamassa ketään tuntemaan olevansa rakastetumpi. En ole täällä naisena herättääkseni kenenkään seksuaalisia haluja. Tai ollakseni "seksiportti". En ole täällä sukupuolena ollakseni miehisen vihan sijaiskärsijä.

En ole täällä ollakseni kaiken ymmärtävä tai rakastaakseni kaikkia ja kaikkea ehdottomasti. Tai ollakseni viisauden ja henkisyyden ääni.

MIKSI OLEN VIELÄ TÄÄLLÄ?

Olen vielä täällä, koska rakastan tuota ensimmäistä siemausta tummapaahtoista kahvia aamulla. Olen täällä, koska ei ole mitään vastaavaa, kuin syödä ilman syyllisyyttä tai huolta päivällistä, jossa on tuoreita ja hyvin tehtyjä lihapullia ja spagettia tai makaronia … juustoraasteen kera … tai merenantimia enkelinhiuspastan päällä. Sama pätee vaikka kuinka moneen rasvaiseen ja makeaan jälkiruokaan. Kenties hyvää juustokakkua kirsikoiden kera tai ranskalaista vaniljajäätelöä pähkinäsuklaaleivoksen päällä. Siemaus kuivaa punaista laatuviiniä. Ja jos polttaisin, tupruttelisin todella hyvää sikaria.

Olen täällä maatakseni sängyssä kuuntelemassa ennen päivänkoittoa varhaisaamun lintuja, jotka laulavat iloisesti. Kävelläkseni yöllä sammakko- ja sirkkaystävieni taustasinfonian tahtiin.

Olen täällä kirjoittaakseni … Rakastan päiväkirjani kirjoittamista … myös pelkkää tunnetta kuitukynän liukumisesta sileällä viivapaperilla. Luodakseni iPadilla kuvia, joita ei ole koskaan ennen luotu. Kuunnellakseni smooth jazzia ja Gypsy Kingsejä ja tanssiakseni elektroswingin tahtiin. No, kenties vain katselen toisten tanssimista, koska minulla ei ole kärsivällisyyttä opetella noita liikkeitä. Mutta teen parhaani.

Ja on muutamia muita asioita, mutta ne kaikki liittyvät tästä aika-avaruustodellisuudesta sekä ympäristöni ja kehoni aistillisuudesta nauttimiseen – ilman syyllisyyttä ja häpeää.

Olen täällä, koska haluan tuntea enemmän sieluni hyrinän kehossani, tuon sanoinkuvaamattoman tunteen.

Ja niin kauan kun pystyn tekemään sen, teen sen. Jos kehostani tulee taakka siinä määrin, etten pysty enää kokemaan täysin, kuka olen, lähden pois täältä – koska olen täällä kokemassa iloa, en loputonta tuskaa. Ja tuon ilon sivutuotteena olen elävä ja hengittävä standardi muille, jotka myös haluavat tuntea oman ja "minä olen" -olemuksensa aistillisuuden.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >