HomeViestejäMaria Chambers24.3.2018 - Älä ruoki trolleja

24.3.2018 - Älä ruoki trolleja

ÄLÄ RUOKI TROLLEJA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
24.3.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun siirrymme valaistumiseemme, opettelemme luottamaan. Mihin luotamme? Tunteisiimme. Energian pitämisen (mitä meidän ei enää tarvitse tehdä) ja energian liikuttamisen ja muuntamisen asiantuntijoina olemme taitavia tunnistamaan, kun energiat eivät ole tasapainossa. Voimme havaita energian, joka ruokkii trolleja.

Mutta jos emme luota tuohon herkkyyteen nyt, tunteisiimme ja fysiikkaamme voidaan iskeä kovaa. Jos jokin ei tunnu oikealta meille – on se sitten mielemme generoima tunne tai tulee jonkun toisen energioista – tiedämme sen. Erona nyt on, ettemme ota sitä henkilökohtaisesti.

Aiemmin kun olimme energian pitäjiä ja otimme itsellemme toisten ratkaisemattomia ongelmia, meidän oli vaikea erottaa omia tunteitamme heidän tunteistaan. Latasimme paljon kaikkea, mikä ei ollut meidän. Prosessoimme toisten ja planeetan puolesta, vaikkemme olisi tiedostaneet sitä. Ja se oli täysin tarkoituksenmukaista.

Mutta me jotka olemme tämän transformaation eturintamassa – ja jos resonoit tämän blogin kanssa, niin olet – meidän ei enää tarvitse pitää energioita. Itse asiassa emme voi siirtyä vapauteemme, jos jatkamme sitä. Siinä on hieno tarkoitus, että päästämme irti hyvin monilla menneisyyden, DNA:n ja vanhojen tarinoiden tasoilla. Vapautamme menneisyytemme, perheemme, esi-isämme, massatietoisuuden … ja itsemme.

Hyöty kaiken sen vapauttamisesta on, että saamme leikkiä missä tahansa energioissa, emmekä ole koskaan enää jumissa. Mutta on oleellista vapauttaa tuska ja kärsimys. Sympatia ja empatia.

Ja joistakin tämä kuulostaa siltä, että yritämme olla vapaamatkustaja. Jotkut tulkitsevat sen todellisuuden, jossa olemme nyt, laiskoiksi valotyöntekijöiksi. Elämme kuin siivellä ja todellisten pioneerien kovan työn kustannuksella.

Ja joskus saatamme jäädä kiinni siihen retoriikkaan, jota pyörittävät jotkut new age –yhteisöt, että pimeyden ja valon, hyvän ja pahan, välillä on käynnissä taistelu. Valotyöntekijöissä on ryhmiä, jotka eivät ole sallineet itsensä laskea miekkojaan. He nauttivat henkisenä soturina olemisesta.

He tuntevat puolustavansa valoa. Eikä heillä ole vaihtoehtoa, koska heitä kontrolloivat vallanpitäjät, joka tässä tapauksessa on heidän oma minä-olen-olemuksensa. Heillä on missio, ja jokainen joka ei tee samaa, on vain kuollutta painoa. He luulevat olevansa erillään 3D-matriisista, mutta he käyttävät edelleen 3D-käsityksiä, kaksinaisuutta, sen määrittelemiseen, keitä he ovat.

Niin kauan kun he uskovat, että on jotain, mitä vastaan taistella tai minkä puolesta ponnistella, sen kaksinaisemmaksi ei enää tule. Ja tämä johtuu siitä, että he projisoivat edelleen oman varjonsa siihen, mitä vastaan heidän mielestään tarvitsee työntää tai mikä voittaa. Heissä on edelleen osa, joka nauttii uhrin esittämisestä.

Niinpä tullessamme tietoisemmaksi, havaitsemme energiaepätasapainon kilometrin päästä – tulee se sitten toisista tai omasta mielestämme. Koska vaikka transformoimmekin vanhan energian mieltämme, meillä on edelleen vanhoja malleja, jotka yrittävät säilyttää kontrollin. Tuo osa joka luulee, että jokin täytyy voittaa tai jotain vastaan työntää. Mutta se on vain vanhaa ohjelmointia.

Niinpä joskus kiroamme kaiken herkkyytemme energialle – oikeutetusti niin. Se voi olla väsyttävää ja turhauttavaa. Mutta se palvelee meitä, erityisesti eteenpäin mentäessä. Tuo herkkyys auttaa meitä pysymään tasapainossa. Energiat eivät tyrmää meitä niin, kuin ennen.

Tiedämme, mikä on meidän ja mikä ei. Tiedämme, että olemme tasapainossa, koska jos olemme päässeet näin pitkälle tässä prosessissa, olemme tasapainossa. Niinpä jonkin tullessa elämäämme tai energiakenttäämme, tiedämme nyt melko nopeasti, kannattako meidän painia sen kanssa vai onko se vain trolli, joka syö energiaa.

Voimme luottaa itseemme. Ja jos luotamme, trollilla ei ole energioissamme mitään, mitä syödä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >