HomeViestejäMaria Chambers19.1.2018 - Ihmiset eivät muutu

19.1.2018 - Ihmiset eivät muutu

IHMISET EIVÄT MUUTU

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
19.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ihmiset eivät muutu. Ei, vaan oikeasti – he eivät muutu. Ellei oteta huomioon niitä, jotka ovat ylösnousemuksen, ruumiillistuneen valaistumisen, eturintamassa. Me jotka olemme tehneet tätä muutosjuttua melko kauan.

Ja mekin joudumme sivuraiteille ja jäämme jumiin, eikö vain? Tuntuu olevan kamppailua vanhoihin tapoihinsa takertuvan ihmisen ja sielumme välillä, joka haluaa kokea uutta ja laajentuu jatkuvasti.

Useimpien ihmisten ajatus muutoksesta on irtisanoutuminen työpaikasta. Tai siirtyminen uudelle alalle. Se voi merkitä, että he haluavat muuttaa tai remontoida talonsa. Kenties laihduttaa. Vaikka heille nämä ovat muutoksia (ja vaikka nämä voivat olla todellisen muutoksen sivutuote) ja kyllä, heiltä vaaditaan muutama uusi tarkistus, niin he järjestelevät vain vanhan tarinansa näyttämään uudelta. He eivät ole vielä käynnistäneet todellista muutosta, ja me tiedämme nyt, mitä se sisältää, eikö vain?

Tiedän itsestäni, että olen luopunut yrityksestä auttaa ihmisiä muuttumaan, jotka eivät ole oikeasti kiinnostuneita. He saattavat sanoa olevansa, joskus voidakseen jäädä elämääni. Mutta oikeasti he ovat enimmäkseen se sama ihminen, joka he olivat kymmenen vuotta sitten, ja joissain tapauksissa vuosikymmeniä sitten.

Ja joskus he voivat olla hyvin vakuuttavia, ja heillä on numeromme … he osaavat pelata kanssamme. Siis älä huijaa itseäsi, äläkä anna heidänkään huijata. Ja muuten, rakas mielemme tekee samaa. Sillä on meidän numeromme ja se tietää, miten meille valehdellaan, eikö vain?

Niinpä olen tullut siihen johtopäätökseen, että elleivät he ole myös tässä ylösnousemusprosessissa (itse asiassa jokainen on tämän prosessin jossain vaiheessa, mutta on niitä, jotka ovat nopeutetulla polulla), he ovat, keitä ovat ja enimmäkseen keitä ovat aina olleet.

Niinpä minulla on vaihtoehto. Voin yrittää auttaa heitä näkemään, että he ovat oravanpyörässä eivätkä mene mihinkään, ja no … tekevät jotain, mikä ei mene mihinkään … tai voin pelkästään hyväksyä, keitä he ovat, ja nauttia heistä tuolla tasolla.

Ja jos en pysty, vaihtoehtona on aina päästää heidät vapaaksi. Itse asiassa, olen huomannut, että tämä tavallisesti tapahtuu. Itse asiassa, he haluavat tulla vapautetuksi, mutta he ovat järjestäneet tilanteen nokkelasti niin, että minä näytän siirtyvän eteenpäin. He sabotoisivat suhdetta jotenkin.

Sillä tavalla he voivat taas kerran jatkaa uhrin esittämistä ja osoittaa sormella jotakuta muuta hylkäämistunteistaan tai mistä tahansa ongelmasta, jota he eivät ole valmis tai halukas käsittelemään.

Taas kerran, ihmiset eivät muutu. En sano tätä lannistaakseni ketään halussa olla ympärillä olevien ihmisten palveluksessa, mutta on tärkeää kohdata muutama kova totuus. Ja näin tehdessään voi siirtyä täällä varsinaiseen työhön, joka on rakastua itseemme, hoivata itseämme ja jos halutaan, jakaa viisauttamme – ja jakaa sitä niiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita muutoksesta. Oikeasta muutoksesta.

Muussa tapauksessa arvokasta energiaamme haaskataan vääriin paikkoihin. Valomme himmenee ja päädymme siihen, ettemme ole lainkaan palveluksessa – kenenkään. Arvokasta energiaa joka luo mahdollisuuksia niille, joista saattaa tulla valmis käynnistämään muutos. Myös ympärillämme oleville. Koska he näkevät, miten oikeasta muutoksesta kiinnostuminen tuo todellista hyötyä. He alkavat huomata, että olemme enemmän rauhassa tai rakastamme itseämme enemmän.

Ja olemme havainneet, mielenkiintoista kyllä, että todellinen muutos, oikea transformaatio, alkaa hyväksymällä itsemme juuri sellaisena, kuin olemme. Mutta jos toiset eivät ole oikeasti valmiita tai halukkaita muuttumaan, astumaan ulos vanhasta tarinastaan, voit ilmentää hämmästyttäviä asioita ja he näkevät vain, että jollain kävi tuuri. Se ei vaikuta heistä siltä, että sielu on elämäsi ratin takana.

Ihmiset näkevät omien uskomustensa ja rajoitustensa suodattimen läpi. Luulen, että näemme tätä enemmän nyt, kun siirrymme korkeampiin taajuuksiin. Kuilu näyttää kasvavan muun planeetan ja sen välillä, missä me olemme. Mikä on hyvä asia. Se on välttämätöntä. Kaksinaisuudesta irtipäästäminen oli osa suunnitelmaa.

Niin, tiedän, että on hauskaa katsella elokuvia, joissa ihmiset transformoituvat taianomaisesti joksikin täysin toiseksi, mitä he olivat elokuvan alkaessa, mutta voimmeko olla tosissamme tässä? Voimmeko olla sinut sen tosiasian kanssa, että ihmiset eivät oikeasti muutu – ainakaan ennen kuin päättävät tehdä sen?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >