HomeViestejäMaria Chambers21.1.2018 - Ylösnousemus ... todellinen ja ikuinen

21.1.2018 - Ylösnousemus ... todellinen ja ikuinen

YLÖSNOUSEMUS … TODELLINEN JA IKUINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Keskustelin erään ystävän kanssa, jonka olen tuntenut vuosikymmeniä. Hän on ollut psykologi monta vuotta ja johtanut monia alansa järjestöjä, ja hän kertoi nauttivansa monista luovista projekteista ja kursseista paikallisessa yliopistossa. Ja myös hänen miehensä on aktiivinen monissa poliittisissa ja yhteiskunnallisissa järjestöissä ja projekteissa ja työskentelee muiden kanssa lisätietoisuuden tuomiseksi planeetalle.

Minua hivelee nähdä heidät niin osallistuvana ja tekevän asioita, jotka edistävät maailmaa. Itse asiassa, monien muiden asioiden muassa, kuten seksuaali- ja sukupuolivähemmistön tasavertaisuuden edistäminen, Samin mies Tom on tehnyt tiiviisti Hillary Clintonin rinnalla työtä tämän presidentinvaalikampanjassa. Tarpeetonta kai sanoa, että olen ylpeä rakkaista ystävistäni.

Ja olen ylpeä meistä, jotka olemme "ylösnousemusprojektin" eturintamassa. Se mitä teemme, on vähän erilaista, eikö vain? Teemme muutoksia sisältä ulospäin, mikä on yksi vaikeimmista asioista, mitä ihmisen täytyy koskaan tehdä.

Muutamme tietoisuutta sellaisena, kuin se on tunnettu … tosiasiassa ikuisuuksia. Purkaen kaiken, mitä olemme eläneet ja uskoneet, ja esitellen osamme, joka on ollut varjossa hyvin pitkään. Sielu. Eikä se joskus tunnu todelliselta, koska muu planeetta ei tunnista sieluaan siinä määrin, kuin me. Ei siis hyödytä verrata itseämme siihen, mitä muut ihmiset tekevät tänä aikana. Tai odottaa heidän tunnustavan tai antavan tunnustusta siitä, mitä teemme.

Kieltämättä se voi jättää meidät "ulos kylmään", ja toisinaan olemme kyllästynyt ja vähän yksinäinen, kaivaten sitä toveruutta, mistä toiset nauttivat. Tämä ei merkitse, ettemme voi osallistua, mihin tahansa ryhmään, projektiin tai järjestöön, johon haluamme, ja jakaa itsemme tuolla tasolla. Ei ole mitään sääntöjä, ja se mikä tuo meille iloa, on polkumme.

Mutta monista meistä tuntuu, että todellista työtämme on käydä läpi tämä merkittävä tietoisuusmuutos ihmisenä, ja se vaatii erityyppistä sitoutumista. Mutta se ei ole yhtään vähemmän todellista. Ja olemme käärineet hihat ja tehneet kovasti töitä. Olemme tunteneet ja tunnemme fyysisesti ja tunteellisesti tämän kokemuksen syvällisellä tavalla. Siinä määrin, että toisinaan haluamme päästä pois tältä planeetalta.

Mutta sitten meillä on noita puhtaan autuaita hetkiä, joissa tiedämme ehdottomasti, kuka olemme ja miksi olemme täällä. Noita hetkiä, jolloin meistä tuntuu niin yhdistyneeltä, ettemme ole yksinäinen tai kyllästynyt tai ristiriitainen. Ja mikään ulkopuolellamme ei pysty kajoamaan tuhon yhteyteen tai vaarantamaan tai tuhoamaan sitä. Koska tuo yhteys on osamme, joka on todellinen ja ikuinen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >