HomeViestejäMaria Chambers13.1.2018 Miten olla rennosti, kun olo on hyvä

13.1.2018 Miten olla rennosti, kun olo on hyvä

MITEN OLLA RENNOSTI, KUN OLO ON HYVÄ

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
13.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Luulen, että voimme olla kaikki samaa mieltä siitä, että meille on tullut erittäin helpoksi tuntea olo huonoksi. Olemme harjoitelleet sitä elämien ajan. Koko kirjo huonoja tunteita, kuten suru, toivottomuus, epäily, huoli, vain muutamia mainitakseni, oli toimintatapamme. Kurja tunne uudestaan ja uudestaan … siinä ei ole mitään uutta.

Itse asiassa, olimme niin taitavia tuntemaan olomme vähemmän hyväksi, että loimme kokonaisen filosofian sen ympärille: ei tulosta ilman tuskaa. Jerry Springer teki omaisuuden sillä. Niin teki myös dieetti- ja liikuntavälineteollisuus. Kristityt käyttivät syntiä, ja heidän Jumalansa kannatti sitä. Koko karmakäsitys ruumiillisti sen takaisinmaksuklasuulinsa myötä. Osumme kärsimyksen ja kamppailun maamiinaan toisensa jälkeen.

Niinpä pitkän ajan kuluttua siitä tuli mukavuusalueemme, jolta hyvin harvat ovat astuneet pois. Ja niistä jotka ovat astuneet, tehtiin nopeasti loppu. Kukaan ei halunnut nähdä jonkun ihmisen kuljeskelevan onnellisena ilman selvää syytä … ääriään myöten täynnä jonkinlaista yliluonnollista iloa.

Katsokaa, mitä Jeesukselle tapahtui. Vaikka, hän tosiaan yritti työntää roomalaisia vähän liian pitkälle ja he työnsivät takaisin. Hänen olisi pitänyt lähteä kaupungista, kun hänellä oli tilaisuus. Itse asiassa hänen viestinsä meille on periaatteessa: "Vaadi se vapaus, joka on syntymäoikeutesi, ja ota itsesi pois ristiltä … kärsiminen ei vie mihinkään."

Tässä sitä ollaan, sielumme alkaessa laittaa kummankin jalkansa elämään rinnallemme. Ja vähän haluttomuutta on kaikilla (vähän meillä, vähän sielullamme). Ja tuo haluttomuus johtuu siitä, että milloin ihmisen ja sielun välillä on ollut niin intiimi yhteys tässä todellisuudessa?

On pakko olla vähän huolta, koska sitä ei ole tehty aiemmin aivan tällä tavalla. On helpompaa vain ylösnousta ja lähteä helvettiin täältä … mutta valaistua, yhdistyä jumalaiseen ikuiseen itseemme tässä ja nyt ja sitten jäädä tänne? Se on yksinkertaisesti hullua.

Tuntea olonsa hyväksi, olla aistillinen ja tuntea täyttyvänsä omasta hengestään … ja astua pois mukavuusalueeltaan? Se on melko vallankumouksellista. Astua pois vanhasta tarinastamme, jossa kärsimme tai esitämme "jonkin tuolla" tai oman mielemme ja kehomme uhria … huh!

Uskaltaa uneksia suuria ja sallia loputtomat resurssit ja loputon terveys ja ilo olemuksemme. Kuka niin tekee?

Me teemme. Olemme edelläkävijöitä, ja meillä on aina vaikeinta, mutta olemme nyt uudessa paikassa. Emme ole tässä sattumalta, vaan koska "rukoilimme" sitä.

Vaatii rohkeutta sallia kaikki tunteet, myös iloiset. Erityisesti iloiset. Vaatii kehittynyttä xxx (oma nimesi tähän) kaltaista sielua irrottautumaan muista ihmisistä. Vaatii rohkeaa sielua päättämään, että muut ihmiset voivat saada oman lahjakorinsa.

Meidän ei tarvitse enää ottaa esiin sympatiakorttiamme, kun keskustelemme toisten kanssa, ja sitten mennä kotiin tuntemaan yksityisesti iloamme. Nyt voimme tuntea ja ilmaista sitä myös julkisissa paikoissa. Voitko kuvitella sen?

Jos sinun on vaikea kuvitella, että kuljeskelet tuntien olosi melko hemmetin mahtavaksi 24/7, se on ok. Siinä on vain lisää vastustusta. On luonnollista vastustaa olonsa tuntemista mahtavaksi. Se on uusi alue. Mutta meille on tuttua, miten harjoitus tekee mestarin. Emmekö ole harjoitelleet olomme tuntemista kamalaksi hyvin monin tavoin, hyvin pitkän, pitkän aikaa?

Mutta hyvät uutiset. Ei vie lainkaan pitkään tuntea olonsa hyväksi, koska meistä tuntuu jo, ainakin siinä osassamme joka on ikuinen. Tuo osa joka on jo ylösnoussut eikä tunne pelkoa tai surua tai puutetta.

Siis siinä on tolkkua, että jatkaa tuon osan kutsumista sisään ja hyväksyy sen syntymäoikeudekseen tuntiessaan sen. Se on kaikki-voittavat tilanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >