HomeViestejäMaria Chambers11.1.2018 - Fyysisiä ylösnousemusoireita (päivitys)

11.1.2018 - Fyysisiä ylösnousemusoireita (päivitys)

FYYSISIÄ YLÖSNOUSEMUSOIREITA (PÄIVITYS)

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
11.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomasin saavani epätavallisen suuren määrän lukijoita yhdelle vanhemmalle postaukselleni otsikolla "Et ole yksin – ylösnousemuksen fyysisiä oireita". Tuon postauksen jälkeen olen havainnut muutaman lisäasian fyysisestä kehosta, kun se käy läpi tätä usein työlästä prosessia, ja haluaisin jakaa ne kanssanne.

Aion sanoa jotain, mikä saattaa yllättää jotkut ihmiset. Kaikki oireet ovat ylösnousemusoireita. Niihin sisältyy mikä tahansa sairaus. Kaikki mitä fyysisti koemme, liittyy ylösnousemukseen.

Jos olet valinnut ruumiillistuneen valaistumisen tässä elämässä, siis jos olet antanut luvan ylösnousta ja pysyä täällä fyysisessä kehossa, jatkaa kulkemista tällä planeetalla ylösnousseena olentona, käyt läpi merkittävän fyysisen transformaation.

Transformoidut hiilipohjaisesta olennosta kristallipohjaiseksi. Päästät irti vanhoista esi-isien sairaus- ja vaivamalleista. Valokeho tekee monia muutoksia solutasolle integroituessaan fyysiseen kehoon.

Todellisuudessa valokeho sopeutuu olemaan fyysisyydessä, ei fyysinen keho. Fyysinen keho tietää jo, miten mukaudutaan ja sopeudutaan omaan ympäristöönsä. Valokeho löytää itsensä täysin uudesta kokemuksesta. Näin ollen kaikki herkkyydet. Tämäkin menee ohi.

Toisaalta valokeholla on tapa laukaista fyysisessä kehossa asioita, jotka ovat olleet haudattuna pitkän aikaa. Sairaus- ja tasapainottomuusmalleja jotka juontuvat pitkän ajan takaa. Aina kun pyydämme vapauttamista, koemme kaikki ne tavat, joilla olemme tunteneet olevamme epävapaa. Ja tähän sisältyvät fyysiset ja tunnetavat.

Tiedä, että ajan mittaan keho ottaa kiinni tietoisuutesi. Sen tekeminen vie yleensä keholta pidempään, mutta nyt koemme planeetalla taajuuksien nopeutumista, mikä auttaa huomattavasti.

Keho reagoi tietoisuuteemme, joten keho hyötyy siitä, mitä enemmän kutsumme sielua kehoon ja mitä enemmän sallimme ilon, joka on luontainen syntymäoikeutemme. Se saattaa näyttää ristiriitaiselta, koska mitä enemmän rakastamme itseämme ja päästämme Kristus-valon elämäämme, sitä enemmän asiat näyttävät hajoavan, ainakin alussa. Taas kerran, se on välttämätön prosessi eikä mitään, minkä olemme tehneet väärin.

Parasta mitä voit tehdä tässä prosessissa, on vain sallia. Älä analysoi ongelmiasi ja yritä selvittää mielellä, mitä kehossa tapahtuu. Jos olet pelossa, on ok mennä lääkäriin, jos se rentouttaa mieltä. Mutta mitä vähemmän aikaa vietät pelossa ja huolessa, sitä paremmin kaikki virtaa.

Itse huomaan kehoni reagoivan rentoutumiseen, luonnossa olemiseen ja niiden asioiden tekemiseen, joista nautin.

Se reagoi positiivisesti myös irtipäästämiseen tilanteista ja suhteista, jotka eivät enää palvele.

Tunteita joita tulee esiin, täytyy ilmaista turvallisesti, erityisesti vihaa. Kerron enemmän tästä tunteesta postauksissani "Viha ja ylösnousemus" ja "Viha ja ylösnousemus (päivitys)". Tunteiden hyväksyminen ja irtipäästäminen hyödyttää kehoa merkittävästi. Itse asiassa itsemme hyväksyminen ja suuri myötätunto itseämme kohtaan on avain siirtymiseen tämän transformaation läpi tasaisemmin.

Muilla nettisivuilla on monia luetteloita ylösnousemukseen liittyvistä oireista, ja niistä on suurta apua. Mutta asian yksinkertaistamiseksi, tiedä vain, että mitä tahansa koetkin fyysisellä ja tunnetasolla, se on ehdottomasti sopivaa. Et ole tehnyt mitään väärin, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Paitsi hoivata itseäsi ja kehoasi.

Syötä sille herkullista ruokaa. Syö ruokia, koska nautit niistä, älä siksi, että ne ovat oletettavasti hyviä sinulle. Kehosi reagoi positiivisesti itserakkauteen, ei pelkoon ja itseriistoon.

Tämä uudelleenkalibrointi tuntuu kestävän pidempään, kuin kukaan meistä odotti. Mutta siitä huolimatta sinun ei tarvitse odottaa täydellistä uudelleenkallibroitumista, ennen kuin alat tuntea sielusi ilon. Itse asiassa kun teet sen, sielu voi auttaa sinua luomaan terveen kehon, joka on syntymäoikeutesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >