HomeViestejäMaria Chambers9.1.2018 - Kristallienergioilla ilmentäminen

9.1.2018 - Kristallienergioilla ilmentäminen

KRISTALLIENERGIOILLA ILMENTÄMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
9.1.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunnemme kaikki, että jokin on erilailla, vaikkemme tiedä, mitä se tarkkaan ottaen on. Fyysinen elämämme ei ehkä tänään ole kovin erilasta kuin eilen – jokin ei kuitenkaan ole samanlaista.

On ollut myös yleistä tylsyyttä ja intohimottomuutta, mikä voi olla häiritsevää. On ollut keskustelua siitä, miten voi ilmentää halunsa, jos ei oikeasti halua mitään? Tai jos haluaa, ei ole valtavaa intohimopuuskaa tukemassa sitä. Ja miten voi luoda ilman paloa, joka ruokkii sen todellisuudeksi?

On ymmärrettävää, että haluaisimme heittää kädet ilmaan ja sanoa: "En tajua sitä!!! Pitäisikö minun keskittyä tarkoituksella toiveisiin, jotta ne tuodaan minulle? Vaaditaanko toimintaa?" Mutta se tuntuu vanhan energian tavalta ja on melko vastenmielistä.

Syvemmällä tasolla tiedämme, että ikuinen itsemme osaa luoda vaivattomasti, ja kun päästämme tuon itsen kehoomme ja elämäämme, voimme päästää irti mielen vastustuksesta ja elämästä voi tulla paljon helpompaa.

Kun löydämme itsemme korkeammasta tietoisuudesta, ilmentämiskykymme ovat erilaisia. Meillä on pääsy erityyppiseen energiaan … kristallienergioihin.

KRISTALLIENERGIAT

Planeetalla on muita energioita, taajuudeltaan nopeampia energioita, joihin on viitattu kristallienergioina. Olemme olleet tärkeänä apuna niiden tuomisessa. Ja ne ovat meidän käyttöömme.

Näiden energioiden kanssa on helpompi työskennellä, mutta vain tunnistaessamme ne sellaisiksi. Mutta niitä voidaan käyttää ainoastaan itseemme, ei kehenkään muuhun. Ja tämä merkitsee, ettei voi pyytää energioita parantamaan joku toinen tai tuomaan jotain jollekin toiselle. Se ei toimi.

Ne ovat sinulta sinulle. Niihin tottuminen vaatii vähän aikaa. Yksi syy on, ettei siihen sisälly ponnistelua. Ne eivät ole maaenergioiden kaltaisia, jotka ovat hitaampia ja joiden operointi vaatii erilaista dynamiikkaa.

Näistä energioista ei makseta hintaa. Ei vaadita kymmenyksiä. Tämä on yksi uusi "ryppy", johon totutella. Emmekö ole aioneita tunteneet, ettei ole ilmaisia lounaita? Että kaikesta mitä teemme tai mitä tulee meille, on maksettava jonkinlainen hinta? Ja olemme olleet tuon yhtälön saavassa ja antavassa päässä.

Niinpä vaatii vähän totuttelua, ettei tarvitse maksaa hintaa. On vähän syyllisyyttä ja arvottomuuden tunnetta. Olemme nyt ajassa, jossa voimme olla vapaa syyllisyyden tai velvollisuuden taakasta. Voimme vastaanottaa häpeämättä ja rajoituksetta.

Mestareina meillä on pääsy näihin kristallienergioihin. On tietysti oppimiskäyrä, kuten kaikessa uudessa. Ja yksi tapa nopeuttaa oppimiskäyrää on kulkea joka päivä kuin se mestari, joka olemme. Vedä syvään henkeä, mikä menee solar pleksukseen ja vatsaan, tunne ikuinen itsesi ja kulje tuon itsen kanssa arkisissa tulemisissasi ja menemisissäsi.

FYYSINEN SEURAA TIETOISUUTTA

Vaikka käyttämämme energiat ovat hyvin erilaisia, ilmentämisen perusperiaatteet ovat samat. Fyysinen seuraa tietoisuutta. Vedämme puoleemme siitä taajuudesta käsin, joka on hallitseva tietoisuutemme. Sekä vanhassa että uudessa energiassa asiat tulevat meille vähimmän vastustuksen reittiä.

Vanhassa 3D-energiassa asioita oli vaikea ilmentää, ainakin asioita ja olosuhteita jotka miellyttivät meitä. Aloimme uskoa ajatuksen, ettei meidän ollut tarkoitus saada noita asioita. Ettemme ehkä olleet sen arvoisia, ja noita asioita kieltäydyttiin antamasta meille tarkoituksella useista syistä.

Mutta todellisuudessa meillä oli paljon vastarintaa. Olemme ihmisinä vastentahtoisia olentoja. Emme tehneet mitään väärää – se on vain luontomme. Ja siksi asiat näyttävät hajoavan herätessämme. Valo tuo meissä esiin sekä fyysisesti että tunteellisesti koko paljon vastustusta.

Niinpä huomasimme elämässämme, että mitä enemmän tarvitsimme ehdottomasti jotain voidaksemme olla onnellinen, sitä enemmän se näytti karttelevan meitä. Kyse ei ole siitä, ettemme ansaitse kaikkea, mitä sydämemme haluaa, mutta olimme taipuvaisia työntämään asioita pois ollessamme puutteen paikassa. Siis yritimme, työnsimme, ohjasimme yksityiskohtaisesti – kaikki vastustusmuotoja.

Ajatusta kamppailusta ja tuskasta, ajatusta, että elämä oli kovaa eikä mikään tule helposti … ihannoitiin ja ihmiset arvostivat itseään ja toisia sen mukaan, miten kovaa tekivät töitä ja miten paljon kamppailivat. Useimmilla ihmisillä on edelleen tämä käsitys.

VÄHIMMÄN VASTUKSEN POLKU

Hyvä uutinen on, että me kärkijoukossa päästämme irti tuosta puuteasenteesta enemmän ja enemmän ja kaikesta vastustuksesta, jota tulee sen myötä. Paikka jossa olemme intohimoton tai ikävystynyt, on oikeasti mielen tulkintaa siitä, mitä tapahtuu. Se uskoo, että ilman jonkinlaista fyysistä tai henkistä ponnistelua elämä on tylsää.

Kuitenkin halusimme aina myös vanhassa energiassa tuntea iloa, emme välttämättä fyysisen ja aineellisen todellisuuden juttuja. Mutta vanhassa tietoisuudessa uskoimme, että nämä jutut toisivat meille iloa, oli se sitten suhteita, rahaa, työpaikka, ura tai parempi terveys.

Ja nyt tajuamme, että ilo on syntymäoikeutemme, sitä kuka tosiasiassa olemme. Ja olemme käyneet läpi pimeimmästä pimeimmän yön löytääksemme sen. Sori, niin oli tehtävä. Nyt oivallamme, että ensimmäinen asia on päästää tuo ilo enemmän ja enemmän sisään ja kaikki muu alkaa vain virrata meille ilman suurta ponnistelua.

Fyysisyydessä vedämme luonnostaan puoleemme tuon ilon fyysisen ilmentymän. Hyvältä tuntuvat asiat ovat aina tulleet meille vähimmän vastuksen polkua – ponnistelustamme huolimatta, ei sen vuoksi.

EI MAKSETTAVAA HINTAA

Oman kokemukseni mukaan, rahan kaltaisia asioita tulee odottamatta, tai blogistatukseni muuttuu ylöspäin kirjaimellisesti yhdessä yössä tai Google asettaa minut näkyvyyspaikkaan, jota en olisi koskaan voinut saavuttaa tutkimalla hakukoneoptimointia … kaikki on tullut sujuvasti, ilman suurta omaa fokustani.

Itse asiassa näitä asioita ei ole pyydetty tietoisesti. Mutta oli intohimo kyetä opettamaan ja jakamaan viisauttani. Toisilla se voi olla halu jakaa vain rentoutumalla ja saamalla rajattomat resurssit matkustaa tai vain nauttia elämästä ja tuolla tavalla koskettaa toisia säteilemällä valoaan jokapäiväisessä toiminnassa. Valoa joka ei palvele ainoastaan tätä maailmaa, vaan myös universumeja.

Ei ole mitään oikeaa tapaa olla täällä. Meitä vaaditaan kokemaan vain sitä, mikä tuo meille eniten iloa. Ja ilo on tietysti jo syntymäoikeutemme, olemme sitä jo. Eikä siitä tarvitse maksaa hintaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >