HomeViestejäMaria Chambers30.11.2017 - Ei ole mitään oikopolkuja - osa 2 - kannabis ja valaistuminen

30.11.2017 - Ei ole mitään oikopolkuja - osa 2 - kannabis ja valaistuminen

EI OLE MITÄÄN OIKOPOLKUJA – OSA 2 – KANNABIS JA VALAISTUMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.11.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Ei ole mitään oikopolkua" -artikkelin osassa 1 käsittelin hieman kannabiksen käyttöä valaistumisen saavuttamiseksi. Tämä ei tietenkään ole uusi ajatus, koska tutkimukset menneistä sivilisaatioista ovat paljastaneet sen pitkän historian osana henkisiä harjoituksia.

Mainitsin, että tämä kasvi pystyy viemään käyttäjänsä laajentuneeseen tietoisuustilaan, koska sen värähtely sopii yhteen neljännen ulottuvuuden tai astraalimaailman kanssa. Ja sellaiselle joka haluaa tuntea enemmän vapautta mielestä, vähemmän mielen rajoittamista, se voi antaa uuden tietoisuuden.

Mutta sillä on ongelmansa. Yksi on, että astraalimaailmat ovat nyt täynnä olentoja, jotka eivät ole valaistuneita. Monet näistä olennoista etsivät niitä, joiden energiakenttä on avoin, jotta ne voivat ruokailla heillä tai ainakin yrittää sitä. Ja jos kannabiksen käyttäjä ei ole herännyt omaan korkeampaan tietoisuuteensa, hän voi tuntea eräänlaista sumuisuutta ja sekaantumista luonnolliseen selkeystilaansa.

Hän voi kokea autuutta, huumaantumista ja maadoittumattomuutta ja uskoa, että ne ovat sama asia kuin valaistuminen. Hän saattaa nauttia musiikista ja fyysisestä maailmasta lisääntyneen herkkyyden kera, mutta se ei ole todellinen yhteys hänen sisäiseen olemukseensa.

Ja kun vaikutus loppuu, hän on taas lähtöpisteessä. Hänellä on edelleen ratkaisemattomia ongelmia, mikä voi johtaa riippuvuuteen, joka sanoo hänelle, että hän tarvitsee tätä kasvia voidakseen tuntea olonsa hyväksi. Hänestä tulee tuon ulkopuolisen aineen vanki. Ja riskinä on kutsua ei-kovin-kehittyneitä olentoja kehoonsa ja mieleensä.

Niilläkin jotka sanovat käyttävänsä sitä viihdetarkoituksessa, on vaarana tulla ajan kuluessa riippuvaiseksi itsensä ulkopuolisesta aineesta, ja tämä voi heikentää heidän luottamustaan omaan sisäiseen valoonsa. Hinta saattaa ylittää sen tilapäisen hyödyn, mitä he saavat. Selkeys on menetetty.

Ne jotka ovat jo kohonneessa tietoisuustilassa ja jotka ovat tehneet sisäistä työtä oman laajentuneen tietoisuutensa löytämiseksi, saattavat nauttia tästä kasvista, mutta eivät riippuvuutena. Mutta on epätodennäköistä, että se antaa heille todellisen humalan, koska heidän värähtelynsä on ylittänyt tämän kasvin värähtelyn. Se voi myös tuoda heidän värähtelyään alaspäin.

Jos joku haluaa todellista valaistumista, hän tunnistaa eron siinä, että nauttii jostain täyttymyksen tilasta käsin tai käyttää jotain voidakseen paeta epämukavia tunteita.

Jos joku siis kysyy, johtaako kannabiksen käyttö valaistumiseen. Vastaus on "kyllä", mutta ei suoranaisesti. Käyttäjä saattaa huomata, että tämä kasvi vie hänet vain tiettyyn pisteeseen, millä on hintansa. Ja toivottavasti hän tekee sen, mikä on enää jäljellä. Ainoan asian joka oikeasti toimii. Menee sisäänsä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >