HomeViestejäMaria Chambers9.12.2017 - Sitoutuminen

9.12.2017 - Sitoutuminen

SITOUTUMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
9.12.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Haluan sinun oikeasti pohtivan näitä seuraavia lauseita. Olet yksi ensimmäisistä, joka käy läpi ruumiillistunutta valaistumista. Olet kärkijoukkoa. Olet kirjaimellisesti elämiä muiden ihmisten edellä. Olet pätevä, kyvykäs ja rohkea. Mutta sinusta tuntuu tosinaan, ettet tiedä, mitä tehdä. Sinusta tuntuu, että iskeydyt tiiliseinään. Että yrität saada aikaan jotain mahdotonta.

Sinusta tuntuu intohimottomalta, ärsyyntyneeltä, kärsimättömältä, surulliselta, toivottomalta. Kyllästyneeltä. Hyvin kyllästyneeltä. Hämmentyneeltä. Kyseenalaistat koko prosessin. Ja ihmettelet, onko se totta.

Yhtenä hetkeä sinusta tuntuu niin huumaantuneelta, niin yhdistyneeltä ja niin omistautuneelta, ja seuraavana puolikuolleelta. Toinen jalka vanhassa, toinen uudessa.

Nyt toistan ensimmäisen lauseen: olet yksi ensimmäisistä, joka käy läpi ruumiillistuneen valaistumisen. Ensimmäisillä on aina vaikeinta. Aina. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Jos se olisi helppoa, kaikki tekisivät sen. Kaikki sukeltaisivat syvälle sisäisiin sopukoihinsa.

Se vaatii rohkeutta. Se vaatii päättäväisyyttä ja sitoutumista. Sitoutumista joka muuten alkoi elämiä sitten. Mutta se on yksi asia, joka hämmentää sinua. Mietit, oletko riittävän sitoutunut. Horjunko? Jos olisin oikeasti sitoutunut, enkö tuntisi enemmän intohimoa täällä olemisesta?

Kysymyksiä, epäilyksiä eikä oikeita, selviä vastauksia. Paitsi nuo kerrat, kun se on kristallinkirkasta. Kun tiedät ilman epäilyksen häiväkään, että olet täällä hyvin erityissyystä. Tiedät, että teet kaiken, mitä vaatii katsoa se läpi, myös tietämättä oikeasti, mitä "läpi katsominen" todellisuudessa merkitsee.

Jotain kummallista on tapahtumassa. Alat saada tunteen, ettei siinä ole oikeasti kyse kamppailusta ja tuskasta. Itse asiassa siinä on kyse olemisesta tarpeeksi rohkea päästääkseen irti tuskasta. Siinä on kyse olemisesta tarpeeksi radikaali salliakseen itsensä tuntea hurmiota maailmassa, joka näkee sen sekä harhaisena että saavuttamattomana.

Sinulla ei ehkä ole lähiperheessä tai ystävissä tai jokapäiväisissä menemisissä ja tulemisissasi ketään, jonka kanssa jakaa, kuka oikeasti olet. Tämä uusi olento, jolla on nyt kumppani, joka sulautuu yhteen ja yhdistyy sen kanssa.

Joskus tuntuu hemmetin hyvältä olla täällä tässä kehossa ja tässä talossa ja tässä ympäristössä maan päällä. Se on sanoinkuvaamatonta, oikeasti. Eikä sinua kovasti kiinnosta yrittää kuvata sitä kenellekään, koska et oikeasti osaa. Etkä oikeasti välitä.

Koska kun olet siinä, tuossa paikassa, millään ei oikeasti ole merkitystä, paitsi lypsää tuota hetkeä niin paljon kuin on inhimillisesti mahdollista. Koska se on sieluntäyteinen. Ja se on sinua varten, ja vain sinua varten. Niinpä nautit siitä, lypsät sitä ja olet syvästi ja aistillisesti tyydyttynyt. Ja noina hetkinä tiedät ehdottomasti, miksi olet täällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >