HomeViestejäMaria Chambers17.10.2017 - Tuleminen varjoista esiin

17.10.2017 - Tuleminen varjoista esiin

TULEMINEN VARJOISTA ESIIN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
17.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Valaistuminen saavutetaan siirtymällä mielestä sydämeen. Ei vanhan energian sydämeen, joka otti omakseen ihmiskunnan haavat, vaan uuteen ja täysivaltaiseen sydämeen, joka on kehittymässä.

Naissukupuolen jäsenenä sanon, että olen ottanut erityisen haastavan roolin tässä elämässä, kuten hyvin monet meistä. Eli siirtyä sen vanhan ja pieneksi jääneen määritelmän yli, mitä naisen pitäisi olla. Nousta yli roolin, jossa esitetään pientä ja otetaan varman päälle.

Nuo kehomme solut jotka vaativat meitä olemaan ystävällinen, lempeä, suloinen ja mukautuva ja että meidän täytyy laittaa toisten tarpeet omiemme edelle … nuo solut transformoituvat nyt. Nuo solut jotka vaativat, että meidän täytyy kantaa sydämessämme ja myös kehossamme vihaisten miesten haavoja … Noiden solujen täytyy nyt muuntua soluksi, jotka vaativat meitä rakastamaan ennen kaikkea itseämme.

NAISET EIVÄT OLE VIELÄ VAPAITA

Jos katselemme ympärille, näemme selvästi, etteivät useimmat naiset ole vapaita. He saattavat olla hyvin palkattuja ammattilaisia tai naisia joilla on statusta ja rahaa, mutta ovatko he todella vapaita olemaan oma itsensä?

Ja niitä jotka ovat, ei välttämättä katsota kunnioituksella, vaan heidän sisarensa, toiset naiset, oma perhe ja rakkaat halveksivat ja kadehtivat heitä. Ja aivan varmasti myös muut ihmiset.

Niinpä kysymme, mitä itua on siirtyä vapauteemme naisina, jos koemme vain lisää sitä tuskaa, jota meillä jo on? Ja vaarana on olla täysin yksin maailmassa? Mikä on hyöty, jos luovumme rakkaudesta ja turvallisuudesta?

Mutta kapasiteettimme on tässä erilainen – emme ole enää osa kollektiivitietoisuutta. Luomme omaa todellisuuttamme 3D:n rinnalle. Meitä tukevat samanlaiset sielut, joita emme ehkä koskaan edes tapaa henkilökohtaisesti, mutta tunnemme heidän energiansa. Vaikka yhteytemme heihin on tällä erää virtuaalinen.

YLIMAALLISESTA MIELEN YLITTÄMISEEN

Ja tämän ainutlaatuisen todellisuuden luomiseksi meidän täytyi siirtyä mielestä sydämeen. Tuohon vastamuodostuvaan, täysivaltaiseen sydämeen. Emme löydä vapauttamme jatkamalla sen kuuntelemista, mitä mieli on syytänyt naisista aioneita.

Ollaksemme vapaa naisena, hyväksyisimme luonnollisesti sielumme ja aistillisuutemme elämässä. Emme sallisi kenenkään ruokailla energioillamme – emme rakkaiden, perheen, ystävien tai ihmiskunnan.

Emme esittäisi pientä. Rakastaisimme sielumme ilmaisemisesta eri tavoin. Kenties taiteen, musiikin, kirjoittamisen, yritystoiminnan tai pelkästään sen tavan kautta, jolla elämme – vain nauttien arjestamme. Nauttien kehostamme ilman häpeää tai pilkkaamisen ja hyökkäämisen pelkoa. Nauttien elossa olemisesta, olematta huolissaan siitä, että meidän luultaisiin yrittävän vietellä joku.

Meidän ei enää tarvitsisi käyttää tekosyitä pienen esittämiseen ja varman päälle ottamiseen. Sellaisia tekosyitä kuin työskentely värittömässä työpaikassa, tarve olla rakasta tai ystäviä tai perhettä varten.

Ja tässä on iso juttu: tarve prosessoida ihmiskunnan energioita. Tarve kantaa, prosessoida ja muuntaa pimeyttä, surua, vihaa, pelkoa … kaikkia ihmiskunnan, äidin ja planeetan selvittämättömiä energioita. Tarve jatkaa vihaisen miehen tyynnyttelemistä, ettei hän käy päälle ja vahingoita itseään tai toisia.

Jos haluamme siirtyä vapauteen, ruumiillistuneeseen valaistumiseen, emme voi jatkaa tämän tekemistä, edes marginaalisesti. Meidän täytyy oikeasti päästää kaikesta siitä irti.

Se ei tietenkään merkitse toisten hylkäämistä elämässämme, elleivät nuo toiset vaadi meitä olemaan lähteensä. Vaan se merkitsee, että meidän täytyy erottaa, miten käytämme energioitamme. Ja erottaa, miltä meistä tuntuu, ja puhua itsestämme.

Mutta se tulee luonnostaan vain sallimalla ikuisen itsemme tulla jakamaan läsnäolonsa kanssamme. Alamme luonnostaan samaistua sen vapaudentunteeseen, sen huolettomuuteen ja sen intohimoon elämästä nauttimiseen.

EMME TARVITSE SUOJELUA

Sieluolemustamme ei voisi vähempää kiinnostaa, mitä muut ihmiset ajattelevat meistä. Se ei luovu vapaudestaan kenenkään tai minkään vuoksi.

Ja itse asiassa, kun ilmaisemme iloamme ja vapauttamme, emme ole kiinnostuneita työntämään mitään vastaan, joten meitä ei myöskään työnnetä. Meitä ei oikeasti kiinnosta työntää omaa agendaamme kenkään naamalle.

Meitä ei kiinnosta protestoida mitään tai ketään vastaan, koska tiedämme sen lisäävän vain bensaa liekkeihin. Vallitsevaa tilaa vastaan työntäminen ei tuo haluttuja tuloksia, koska se luo lisää vastarintaa.

Minusta on mielenkiintoista, että miehet luulevat naisten tarvitsevan suojelua – mikä on ymmärrettävää maailmassa, joka ei kunnioita vielä feminiinienergiaa. Jos he vain ymmärtäisivät, että me naiset jotka olemme tasapainossa, jotka olemme tasapainottaneet maskuliinisuuden ja feminiinisyyden ja jotka olemme uudessa energiassa, emme ylipäätään vetäisi puoleemme väkivaltaista tilannetta.

Siis emme tunne pakkoa protestoida naisten vapauden puolesta. Se ei merkitse, että olemme samaa mieltä tietyistä politiikoista tai muiden tietyistä mielipiteistä tai ajattelutavoista. Se ei merkitse, että suvaitsemme toisten vahingollisen käyttäytymisen. Mutta ymmärrämme, että todellinen muutos tapahtuu sielu kerrallaan. Se tapahtuu sitten, kun sielu päättää herätä unesta.

Ja tosiasiassa kourallisella heränneitä sieluja on enemmän vaikutusta tämän planeetan tietoisuuteen kuin miljoonilla protestoijilla. Näin suurenmoista valomme on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >