HomeViestejäMaria Chambers20.10.2017 - Osoittamaan miten paljon välitän

20.10.2017 - Osoittamaan miten paljon välitän

OSOITTAMAAN MITEN PALJON VÄLITÄN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
20.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tuntuu siltä, ettei ole mitään pahempaa kuin tuottaa pettymystä toisille elämässämme. Ja kun olet mielestäsi aivan erinomainen, tuon maineen säilyttämisestä tulee taakka, joka ylösnousemuksen valossa on mahdoton.

Niinpä rakkaudesta ja kunnioituksesta kaikkia elämässäni olevia kohtaan ja osoittamaan heille, miten paljon välitän, olen päättänyt alentaa kaikkien odotuksia itsestäni … siis vanhoja 3D-odotuksia.

Onneksi heillä on alkanut jo ajan kuluessa olla pienemmät odotukset minusta jollain alueilla. Kuten syntymäpäiväkorttien lähettely tai hautajaisiin osallistuminen. Tai auttaminen muutossa tai vieminen lentokentälle. Mutta joitain asioita voisin työstää. Olen edelleen hieman liian upea oman parhaani kannalta.

Luultavasti taistelen vastaan tarvetta siivota asuntoni, ennen kun he tulevat käymään. Enkä ehkä edes vie pakollista tarjottavaa vieraillessani heidän luonaan. En luultavasti teeskentele olevani kiinnostunut aiheista, jotka ovat heistä kiehtovia, enkä naura heidän vitseilleen, ainoastaan hauskoille vitseille.

En ehdottomasti tee heidän hyväkseen tunteellisesti tai fyysisesti tai taloudellisesti mitään, mitä he eivät pysty tekemään itse. Voisin tietenkin olla vähemmän huomaavainen ja ajoittain ärsyttää heitä ainutlaatuisella keskittymiselläni ylösnousemukseen ja sieluuni.

Taatusti on vaikeampaa mennä alaspäin odotuksissa kuin ylöspäin … esimerkkinä pikkulapset. Heitä ylistetään sellaisista asioista, että vihannekset syödään loppuun tai pikku Johnnie ei pissaa pöntön ohi vessassa … Toisaalta kun sitä ajattelee, olin superylpeä toisesta aviomiehestäni sen vuoksi.

Olen varma, että on paljon muutakin. Minun täytyy ajatella vähän aikaa. Mutta olen ehdottoman innostunut osoittamaan rakkauttani toisille tutkimalla ja aloittamalla vähemmän hyveellisiä käyttäytymistapoja.

PIENEMMÄT ODOTUKSET OVAT YHTÄ KUIN PIENEMPI PETTYMYS

Siis kertauksena, ehdottoman myötätuntoisena niitä kohtaan, joita rakastan ja arvostan, alennan odotuksia. Ja mitä pikemmin sen parempi. Tällä tavalla he tottuvat ajan kuluessa uuteen minuun.

Taatusti olen hitaasti astunut pois tuosta roolista jo jonkin aikaa, mutta on aika lisätä vetäytymistä odotuksista, kunnes seuraava saavutetaan:

Käyttäytymiseni ja asenteeni ovat hyvin alle sen, mitä he … ja jokseenkin useimmat ihmiset … pitävät hyväksyttävänä. Aikanaan he vain unohtavat, miten upea olen. Rakastavat ja välittävät tapani ovat vain kaukainen muisto. Luulen sinun olevan samaa mieltä siitä, että se on idioottivarma suunnitelma: kun melkein pyhimysmäinen käyttäytymiseni rappeutuu enemmän ja enemmän, he odottavat minulta vähemmän ja vähemmän, ja sen seurauksena he eivät ole niin pettyneitä, kun vääjäämättä tuotan heille pettymystä.

Vihaan nähdä kenenkään pettyvän. Enkä koskaan halua tuottaa kenellekään pettymystä. Kyllä, niin paljon välitän.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >