HomeViestejäMaria Chambers11.10.2017 - Keitä ovat rohkeat miehet?

11.10.2017 - Keitä ovat rohkeat miehet?

KEITÄ OVAT ROHKEAT MIEHET?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
11.10.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rohkeita miehiä ovat nuo urheat miehet, jotka hyväksyvät oman aistillisuutensa, jotka kunnioittavat yhtä lailla feminiinistä puoltaan kuin maskuliinista puoltaankin. Ovat he sitten "perinteisiä" miehiä tai homoja, biseksuaaleja, transseksuaaleja tai transsukupuolisia. He kunnioittavat luonnollisesti kaikkia sukupuoli-identiteettejä ja -ilmaisuja myös toisissa.

Rohkea mies on rento feminiinipuolensa osalta eikä hänelle ole ongelma, että sitä kutsutaan "feminiiniseksi".

Vahva mies on sellainen, joka ei tullut tähän elämään ottamaan vain varman päälle ja kasvattamaan miesenergioiden epätasapainoa tällä planeetalla. Vahva mies on sellainen, joka ei loukkaannu, jos joku antaa kohteliaisuuden hänen herkästä puolestaan, intuitiivisesta puolestaan, ja joka kunnioittaa noita ominaisuuksia itsessään ja toisissa, sekä miehissä että naisissa.

Niin paljon kuin hän nauttiikin yksityiskohtiin keskittymisestä, hän hyväksyy myös laajemman perspektiivin elämään. Perspektiivin joka hyväksyy kaikki syvemmät tunteet. Hän ei häpeä ilmaista surua. Tai haavoittuvuutta. Hän sallii itselleen nämä tunteet, samaistumatta niihin.

Puoleensavetävä mies on sellainen, joka ilmaisee aistillisuuttaan, tarvitsematta olla seksuaalinen. Hän tekee sen yksilöllisin tavoin. Kenties jonkin taidemuodon, musiikin tai kirjoittamisen kautta, tai pelkästään tavassaan kävellä ja puhua. Kenties tanssin kautta.

Hän on tasapainossa. Hänellä on jumalaisen maskuliinisuuden ja jumalaisen feminiinisyyden tasapaino. Sen seurauksena hän kunnioittaa ja arvostaa sekä miehiä että naisia.

Koska hän hyväksyy oman aistillisuutensa ja oman feminiinipuolensa, häntä ei loukkaa tai uhkaa sellainen, joka ei ole perinteinen mies, joka sattuu ruumiillistumaan homoksi, biseksuaaliksi, transseksuaaliksi tai transsukupuoliseksi. Hän pitää noita sieluja rohkeina, kun he sallivat itsensä elää maailmassa, joissa heitä ei vielä toivoteta täysin tervetulleeksi.

Hän ei näe maskuliinisuutta parempana tai edes voimakkaampana kuin feminiinisyys. Hänellä ei ole tarvetta puolustautua, koska hän ei pelkää vihollista. Hän on luonut itserakkauden kautta tasapainoisen ja turvallisen tilan itselleen.

Rohkeimmat miehet ovat sellaisia, jotka tulivat tähän elämään haluten auttaa miesenergioiden epätasapainon muuttamisessa täällä. Jotka ovat innoissaan sen muutoksen eturintamassa, joka toisi maskuliinisuuden ja feminiinisyyden tasapainoon.

He tiesivät, että tuollaiselle muutokselle olisi suurta vastarintaa. He tiesivät, että planeetta oli ollut patriarkaalisessa epätasapainossa aivan liian pitkään. Mutta he tiesivät myös, ettei ole parempaa aikaa kuin nyt, kun energiat ovat kypsiä muutokselle.

He tiesivät myös, että nyt reinkarnoituisi monia naisia ja he olisivat uusia muutosjohtajia. Heillä on syvintä kunnioitusta niitä sisariaan kohtaan, jotka valitsivat naissukupuolen, koska he tiesivät, että sen tekeminen vaati sieluista urheimpia. He tiesivät, että nuo naiset toimisivat ihmisten rinnalla, jotka eivät vielä toivota kovin tervetulleeksi naissukupuolta. Ja sen seurauksena maailmassa, joka ei toivota kovin tervetulleeksi tuota naisilmaisua miessukupuolessa.

Mutta uuden tietoisuuden miehet olivat luottavaisia, että he saisivat aikaan suuria muutoksia muuttamalla itseään. Ei puskemalla ja kontrolloimalla, vaan itserakkaudella. Tämä uuden tietoisuuden mies tunnistaa, että se transformaatio jota hän käy läpi valaistuakseen, laukaisee kaikki ne tavat, joilla hän on miehenä ehdollistunut käyttäytymään ja tuntemaan. Hän oivaltaa, että monet noista tavoista eivät ole enää yhteensopivia sen uuden tietoisuuden kanssa, jossa hän on, mutta hänellä on kärsivällisyyttä ja myötätuntoa itseään kohtaan ihmisenä.

Ja tuo myötätunto merkitsee itsensä hyväksymistä ja rakastamista. Jotain mitä suurin osa ihmisistä ei tällä hetkellä koe. He ymmärtävät väärin tuon tyyppisen itserakkauden itsekkyydeksi, ja he ymmärtävät väärin aistillisuuden epämiehekkyydeksi.

Siis rohkeat, vahvat ja puoleensavetävät miehet ovat sellaisia, joita massat eivät välttämättä ylistä tai kunnioita. Mutta he eivät oikeasti etsi sitä. He ovat itsevarmoja siinä, keitä ovat ja miksi ovat täällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >