HomeViestejäMaria Chambers29.9.2017 - Yhden naisen bändi

29.9.2017 - Yhden naisen bändi

YHDEN NAISEN BÄNDI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
29.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muistan, että silloin kun tein keikkoja toisen muusikon, lahjakkaan sähkökitaristin, kanssa, nautin niistä ajoista, jolloin pystytimme laitteitamme, harjoittelimme ja nauhoitimme kappaleita. Se kaikki kehittyi ja joka kerta oli jotain uutta ja tuoretta, mikä kehittyi työskentelystä jonkun toisen kanssa. Se oli synergistä. Toisinaan kuitenkin aikomukset törmäsivät yhteen, ja se oli turhauttavaa. Ja lopulta tiet erosivat, koska oli henkilökohtaisia ongelmia, joita ei voinut selvittää välillämme.

Emme olleet samalla sivulla liian monilla tasoilla. Yksi noista ongelmista oli, että vaikka hänellä oli hämmästyttävä kyky seurata tyyliäni ja ääntäni, hän oli yksinkertaisesti liian äänekäs. Myös äänitasojen säätämisen jälkeen hänen äänensä tuntui aina olevan minun "edessäni". Ja vaikka se toimi hänen sooloissaan, se ei ollut sopivaa siihen taustasoittoon, jota etsin.

Hän tuntui haluavan tulla kuulluksi ja rakasti tuota kovaäänistä rock and roll -tyylistä ääntä, jossa hän loisti.

Se ei ollut yksinkertaisesti tasapainossa. Ja tämä päti myös suhteeseen. Oli tarvitsevuutta, jota en pystynyt käsittelemään. Tapahtui eräänlaista itsensä ruokkimista. Olin siirtymässä pois hoivaaja- ja huolehtijaroolista, ja minusta se oli vähän liikaa. Halusin vain jonkun, jonka kanssa voisin soittaa musiikkia. En ollut kiinnostunut suhteesta. Mutta siihen päädyttiin, ja se lakkasi toimimasta.

Mutta se kaikki oli osa prosessia luoda omaa musiikkiani omassa studiossani. Ja vaikkei ole mitään vastaavaa, kuin yhdessä soittavat muusikot, huomasin, että voisin luoda tietokoneohjelmaa käyttämällä oman versioni studiomuusikoista täydentämään omaa ääntäni ja tyyliäni.

Tiedät luultavasti, mihin tämä on menossa.

YHDEN NAISEN BÄNDI

Kun siirrymme täysivaltaisuuteemme, siirrymme pois ryhmäajattelusta ja myös kanssaluomisesta toisten kanssa. Havaitsemme, että meillä on ainutlaatuinen ääni ja hyvin harvat muut sopivat yhteen tuon äänen kanssa ja täydentävät sitä.

Havaitsemme, että haluamme pitää tuon äänen selkeänä, totuudenmukaisena ja puhtaana omalla energiallamme. Olemmehan päästämässä irti myös vanhasta tarinastamme, joka oli täynnä myrkyllisiä energioita, esi-isäsaastetta.

Ja alamme kanssaluoda oman osamme, ikuisen itsemme, kanssa. Ja tuo itse ei ole tarvitseva tai yritä varjostaa omaa ainutlaatuista ihmisääntämme. Se haluaa tehdä yhteistyötä kanssamme. Se arvostaa ja kunnioittaa ihmisaspektiaan.

Mutta se on myös dynaaminen ja aistillinen ja rakastaa ilmaista. Niinpä tämä merkitsee, että toisinaan voi tuntua siltä, että se ottaa hallinnan. Mutta muista, että se olet SINÄ. Ei joku, joka ei tiedä, kuka olet, ja joka yrittää puristaa energiaa sinusta. Ikuinen ja laaja itsesi tuo lisän ihmisitseesi. Se antaa kipinän kaikkeen, mitä luot.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >