27.9.2017 - Muu

MUU

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
27.9.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuten tiedät, me jotka olemme uuden tietoisuuden kärkijoukkoa, emme ole uskonto. Emme ole kultti, emme ole ateisteja emmekä ole edes new agea. Voitaisiin sanoa, että kuulumme ryhmään "muu".

Jos sinua lainkaan kiinnostaa, millä prosenttiosuudella maailman väestöstä on jokin uskonnollinen yhteys, niin se on 60% vuoden 2012 tutkimuksen mukaan. Kuten olet luultavasti arvannut, kristinusko paljastuu suurimmaksi – 31.5% tai 2.2 miljardia ihmistä. Kaikki muut uskonnot on lueteltu ja sitten ovat kategoriat "ei yhteyttä" ja "muu".

UUDELLA TIETOISUUDELLA EI OLE MAATA

Ylösnousemusta, valaistumisprosessia, ei esitetä myöskään ei-uskontona ns. standardimittausjärjestelmässä. Ellei meitä niputeta yhteen "ei yhteyttä" tai "muu" -kategorioiden kanssa.

Mutta tiedoksesi, meitä on karkeasti noin 0.05% maailman väestöstä. Ja tuossa pienessä määrässä on vielä pienempi prosenttiosuus, joka tekee sen ruumiillistuneen valaistumisen tyylillä … siis pysyy täällä fyysisessä kehossa valaistumisen jälkeen. Siis olemme käytännöllisesti katsoen murto-osa maailman väestön murto-osasta.

Jos siis jossain päiväsi kohdassa luulet, että olet vain yksi tavallinen ihminen, joka elää tavallista elämää, katso tätä kaunistelematonta dataa. Numerot eivät valehtele. Olet väestön murto-osaa, joka tuskin on riittävän suuri pidettäväksi edes tilastollisena. Ei, vaan oikeasti. Suurimmalla osalla muista ihmisistä ei ole aavistustakaan, että teet, mitä teet.

Emme ole edes new age –kategoriaa, vaikka datan kerääjät luultavasti niputtaisivat meidät siihen mukavuussyistä.

EI MITÄÄN PELÄTTÄVÄÄ

Kuten voimme nähdä, uskontoon perustuva väkivalta ja terrorismi heijastavat sen pimeää puolta toisiin uskontoihin. Joka uskonnolla on vihollisensa.

Mutta meille siinä ei ole mitään pelättävää. Kukaan ei järjestä joukkokokousta tai väkivaltaista terrorismia meitä vastaan, koska meitä ei tiedetä olevan edes olemassa. Kukaan ei polta kirkkojamme, koska meillä ei ole niitä. Pyhiä opinkappaleitamme ei revitä systemaattisesti, koska meillä ei ole niitäkään.

Ja suoraan sanottuna, kristityt ovat tavallaan kyllästyneet meihin jo. He yrittivät parhaansa, mutta vaikka harrastamme paholaisen töitä, he ovat enimmäkseen tyytyneet siihen, että olemme kadotettuja.

Todellinen vihollisemme saattaa hyvinkin olla new-agelaiset. He eivät oikein tiedä, mitä tekisivät meidän kanssamme. Ärsytämme heitä todella.

Väitämme heidän tapaansa olevamme oma jumalaitsemme, täysivaltainen luoja, mutta emme ole oikeasti kiinnostuneet salaliittoteorioista, Illuminatista, ufoista, energiaportaaleista, maailmanrauhasta, astraaliprojektiosta, kristalleista, entisen elämän regressiosta, yliaistillisista havainnoista, meditoinnista, auroista tai Shirley MacLainesta.

Monilla meistä new agella on paikkansa. Se on luonnollinen askel heräämisessä. Mutta useimmat new-agelaiset eivät ole vielä käyneet läpi sielun pimeää yötä. He ovat edelleen kuherruskuukausivaiheessa. He ovat etsijöitä.

Me olemme etsimisen ohi. Emme ole enää edes heräämässä. Useimmat meistä ovat siirtyneet tuon vaiheen läpi. Alamme siirtyä sanoista tekoihin mestareina. Eikä kyse ole siitä, että olemme kokeneet jonkinlaisen täydellisen aura-keho-mielen puhdistumisen. Olemme edelleen hyvin ihminen ja meillä on ihmisominaisuudet, mutta olemme myös mestari, joka on ihmisen osa, joka on täysin tietoinen ja ikuinen.

Käymme edelleen läpi integrointia, mutta emme odota ja haaskaa elämänvoimaenergiaa siihen, että jokin tai joku sinkoaa meidät 5D-nirvanaan.

Tiedämme, että mestaruudessa ei ole kyse täydellisyydestä. Siinä on kyse tunteidemme hallitsemisesta, päättäen olla sallimatta mielemme – siunausta sille – sanella, mitä haluamme tuntea. Koska tajuamme, että mieli, jätettynä oman onnensa nojaan, estää meitä kokemasta todellista iloa.

Tajuamme, että todellinen vapaus on vapautta mielen vankilasta. Kun sallimme hengen opastaa meidät ulos tuosta vankisellistä, saamme kokea melko orgastisia tietoisuustiloja.

Siis ei, emme ole uskonto, emmekä ole oikeastaan new agea. Olemme siirtyneet ohi tarpeesta nojata mihinkään ulkopuolella tunteaksemme itsemme kokonaiseksi ja eheäksi, vaan alamme nauttia kaikista asioista, joita täällä fyysisyydessä on, tavalla johon emme ole koskaan ennen kyenneet.

Meitä ei julkaista valtavirtatilastotiedoissa. Mutta olemme pienenä ryhmänä luoneet onnistuneesti oman ainutlaatuisen todellisuutemme 3D-todellisuuden rinnalle. Ja tuo todellisuus kasvaa. Jonain päivänä tietoisuutemme esitetään jossain tilastollisesti. Olemme historiankirjoissa (luultavasti e-kirjoja silloin) uuden tietoisuuden pioneereja täällä maan päällä.

Voitko kuvitella tulevasi takaisin jossain tulevaisuuden elämässä, jos päätät tehdä tämän uudestaan, ja istuvasi koulussa lukemassa itsestäsi. Kenties siinä lukee: Luku 1 – Muutospioneerit – uuden energian tuojat maaplaneetalle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >