HomeViestejäMaria Chambers21.7.2017 - Onko tämä planeetta mestariystävällinen

21.7.2017 - Onko tämä planeetta mestariystävällinen

ONKO TÄMÄ PLANEETTA MESTARIYSTÄVÄLLINEN?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Et tee mitään väärin. Et ole kääntynyt missään kohtaa väärään suuntaan. Sinulla ei ole oikeasti yhtään karmaa tai oppitunteja. Et ole oikeasti matkalla valaistumiseesi.

Olet täällä kokemassa, millaista on kulkea tällä planeetalla mestarina, joka olet. Voit lakata teeskentelemästä, että olet vain ihminen, jolla on kaikenlaisia ihmisongelmia ja -huolia. Voit lakata teeskentelemästä, että olet mielesi vanki. Koska jos teeskentelet olevasi, niin yrität jatkuvasti päästä pois mielestäsi käyttämällä mieltä siihen. Ja tiedämme kaikki, miten se tarina menee.

ENSIN HUONOT UUTISET

Joku hyvin viisas on sanonut, ettei tämä planeetta ole mestareille. Se ei toivota energioitamme kovin tervetulleeksi. Se ei tue sielua tai niitä moniulotteisia olentoja, joita kaikki olemme. Se ei ole kiinnostunut oivaltamaan täysivaltaisuuttaan tai rakastamaan itseään enemmän. Enimmäkseen se ei todellisuudessa tiedä, mitä me teemme. Se ei tiedosta statustamme ylösnousemuspioneereina.

Luoja varjelkoon, ihmiset ovat tylsiä. Voi, he ovat fiksuja, he saattavat osata keskustella myriadeista aiheista. Mutta he ovat typeriä. Ei-ymmärtäväisiä. He ovat yksiulotteisia. Koska he ovat reaktiomoodissa suurimman osan ajasta, he painivat suurimman osan ajasta mielensä ja sen generoimien tunteiden kanssa.

Tai he lääkitsevät itsensä puolitajuttomaan tilaan. Niinpä he ovat latteita. Värittömiä. Heidän elämänsä on latteaa ja väritöntä.

Oletko huomannut, että pienet lapset tuntevat vetoa sinuun? Voit olla 90-vuotias, mutta jos olet täynnä henkeä, he panevat merkille. Luonto tuntee vetoa sinuun. Luontokappaleet, myös puut. Ne tuntevat jotain erilaista sinussa. Et ole tyypillinen ihminen.

Ihmisillä saattaa olla vilkas persoona, mutta heillä ei välttämättä ole henkeä. He saattavat olla hyvin elämäniloisia ja seurallisia persoonallisuutena, muttei ole mitään, kun tullaan henkeen. Kun tullaan tietoisuuteen. Julkkisstatus ei pätevöi ketään mestariksi. Eikä myöskään valta-asema.

Oletko koskaan ollut sellaisen kanssa, joka on päihtynyt ja jonka kaikki puolustusmekanismit ovat poissa? Hän saattaa luulla olevansa vapaa tuolla hetkellä, mutta hän ei oikeasti ole. Hän yrittää turruttaa tuskansa. Etkä voi yhdistyä hänen kanssaan.

Sitä tavallaan suurin osa ihmisistä tekee. Heidän valitsemansa huume voi olla työ, suhteet, seksi tai varsinaiset mielen huumeet tai lääkkeet. He ovat edelleen syvällä mielessä. Ja on haastavaa yrittää yhdistyä heihin. Voi siis olla yksinäistä. Tylsää.

HYVÄ UUTINEN

Olemme siirtymässä enemmän ja enemmän tietoisuustiloihin, jotka tekevät kaikesta yllä olevasta irrelevanttia. Voi, oleminen mestarina tällä planeetalla on haastavaa, älä yhtään epäile. Se merkitsee vähempää suvaitsevuutta alempaa tietoisuutta kohtaan. Se merkitsee suurempaa erottelua siinä, kenen ja minkä haluamme olevan energioissamme.

Mutta se merkitsee myös, että olemme täällä tavalla, jota emme ole koskaan aiemmin kokeneet ihmisenä.

Olen saavuttanut tietoisuustilan, johon en olisi koskaan kuvitellut pystyväni. Kun olen tuossa paikassa, on hämmästyttävää. Tunnen aistillisen yhteyden kehooni ja välittömään ympäristööni, mikä ylittää fyysiset aistini ja sisältää myös aistit, joita voin kuvata vain ylimaallisiksi.

Musiikki on syvempää ja rikkaampaa. Maku-, kosketus- ja näköaisti laajentuvat tämän ulottuvuuden yli. Voitaisiin sanoa, että ikuinen itseni kokee elämää täysillä omien luomustensa kautta. (Minä, lihallinen kehoni ja tämä fyysinen ympäristö)

Noina hetkinä en ole huolissani 3D-ongelmista, kuten terveys, raha tai suhteet. Noina hetkinä olen täyttynyt, muista riippumaton ja nautin vain itsestäni/olostani. Voin olla tekemättä mitään erityistä. Ei yliampuvia lomia tai huomionarvoista toimintaa.

Noina hetkinä en ole kyllästynyt tai yksinäinen. En etsi seuraa. Olen täysin täyttynyt. Kuvittelen, että tämä on luonnollinen tietoisuustilamme.

Ja ollessani tuossa tilassa pystyn ajamaan autoa, käymään kaupassa ja tekemään muita "maallisia" asioita, mutta nyt täysin eri perspektiivistä. Noista toimista tulee rikkaampia. Huomaan, että tunnen vetoa hauskojen asioiden tekemiseen, vaikka se merkitsisi shoppailua kalliimmassa kaupassa. Sielullani tuntuu olevan kallis maku.

Ollessani tuossa tilassa voin tuntea menneisyyttäni ja olla kiitollinen siitä ja kaikista kokemuksista, joita annoin itselleni. Voin tuntea tämän planeetan ja sen matkan suloisuuden, jonka olen antanut itselleni. Noina hetkinä olen myös rakastunut tähän paikkaan ja elämään. Noina hetkinä pidän todella täällä olemisesta.

Noina hetkinä en etsi täydellistä tilaa itsessäni tai kenessäkään tai missään muussa. Mutta tuossa tilassa kaikki on pelkästään täydellistä.

Siis tämä planeetta ei ole mestariystävällinen. Ehdottomasti ei. Mutta hyvä uutinen on, että sen ei tarvitse olla. Meidän tarkoituksiimme tässä ja nyt se on täydellinen juuri sellaisena, kuin se on.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >