HomeViestejäMaria Chambers20.7.2017 - Mitä tämä uusi tietoisuus ylipäätään on?

20.7.2017 - Mitä tämä uusi tietoisuus ylipäätään on?

MITÄ TÄMÄ UUSI TIETOISUUS YLIPÄÄTÄÄN ON?

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
20.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ei ole uutinen, ettei tämä kaunis sininen planeetta vielä ota avosylin vastaan tai kunnioita feminiinienergioita. Jokainen täällä asuva mies ja nainen tietää tämän sydämessään.

Vaikka suurin osa ihmisistä ei ole tietoinen aidosta tietoisuudestaan, he tuntevat, että jokin on pielessä. He eivät tiedä, mikä tuo jokin on, mutta he tiedostavat, että asioiden täytyy muuttua.

He osoittavat sormella sitä, jonka tai minkä he uskovat olevan vastuussa maailman ongelmista. He todella uskovat, että jotain on tehtävä, että asenteiden täytyy muuttua ja lakeja täytyy muuttaa. Kenties he ajattelevat, että meidän täytyy palata yksinkertaisempiin aikoihin. Kenties on liikaa teknologiaa.

Kenties vihollinen täytyy kukistaa. Tarvitsemme enemmän ja voimakkaampaa sotilaallista puolustusta. Tai kenties tarvitsemme enemmän rukouksia maailmanrauhan puolesta. Kenties ihmiset eivät ole riittävän myötätuntoisia, vaan tavoittelevat liikaa omaa etuaan.

Jotkut uskovat, etteivät ihmiset vain ajattele tarpeeksi positiivisesti. Ehkä heidän täytyy käydä parilla positiivisen ajattelun kurssilla. Jotkut väittävät, että meistä on tulossa vähemmän älykkäitä ja se on maailman ongelmien taustalla. Syy on koulutusjärjestelmässämme. Ehkä vanhemmat ovat liian armeliaita lapsilleen. Tai ehkä he puskevat lapsiaan liian kovasti menestymään.

Kenties elämästä on tullut liian pehmoa. Meidän täytyy palata takaisin menneisyyteen, jossa kovaa työtä arvostettiin. Tai kenties ihmiset ovat kadottaneet moraalisen kompassinsa.

Useimmat siis ovat samaa mieltä siitä, että muutoksia tarvitaan, mutta kaikki ratkaisut lepäävät jonkinlaisessa toiminnassa – painimisessa sen kanssa, mitä on, jotta se voidaan muuttaa. Ja henkilökohtaisemmalla tasolla painimisessa tunteiden, sairauden talouden ja suhteiden kanssa.

Tehdään kovemmin töitä, jos taloudellisia resursseja puuttuu. Aletaan dieetille tai kuntoillaan, jos kyse on ylipainosta. Mennään lääkäriin, otetaan lääkkeitä ja tehdään leikkauksia fyysisten sairauksien vuoksi. Otetaan lääkkeitä masennukseen ja ahdistukseen. Ja edistyneemmässä ajattelussa keskitytään vain positiivisiin ajatuksiin.

Kaiken meille tuo mentaalinen, mieleen suuntautunut maailma.

Maailma jossa on liikaa miespuolista, fokusoitunutta ja toimintaan suuntautunutta tietoisuutta. Kuten voimme nähdä, siitä on tullut tasapainoton ponnisteltaessa, yritettäessä ja puskettaessa tulosten saamiseksi. Analysoiden liikaa ja uskotaan, että tarvitsee ansaita, tuntematta itseään saamisen arvoiseksi.

Tämä epätasapaino voi olla sekä miehissä että naisissa. Eikä se toimi kovin hyvin.

ASTU JUMALAISEEN FEMINIINISYYTEEN

Ei ole sattumaa, että enimmäkseen naiset tuntevat vetoa esoteerisiin asioihin. Feminiinienergiat hyväksyvät laajemman perspektiivin elämästä. Feminiinisyys ei ole yhtä huolissaan yksityiskohdista. Se toimii myötätunnon (ei säälin) kera. Ei, aito jumalainen feminiinisyys ei salli toisten "syödä energioitaan". Se ei ehdottomasti ole huolehtija.

Feminiinisyys on avointa, sallivaa, hyväksyvää ja vastaanottavaa.

Taas kerran, se ei päästä niitä sisään, jotka haluavat syödä sen energioita. Se antaa asioiden olla, yrittämättä pakottaa muutosta. Ja tuossa sallimisessa tapahtuu alkemiaa. Muutos käynnistyy.

Itse asiassa korkein tietoisuustila on sallimisen tila.

Salliminen ja vastaanottaminen eivät ole oikeasti passiivisia energioita. Ne ovat hyvin voimakkaita, ja itse asiassa niitä tarvitaan jumiutuneiden energioiden liikuttamiseen. Näin on, koska olemme moniulotteisia olentoja. Meillä on vastineita, jotka järjestelevät ns. synkronismia ja ihmeitä. Sitä nuo osamme tekevät parhaiten.

Se tuo meille täydellisiä tilanteita, olosuhteita ja ihmisiä täydelliseen aikaan. Voitaisiin siis sanoa, että salliminen ei ole passiivista energiaa. Se on fiksua energiaa, koska se ei salli ainoastaan sitä, mikä on, vaan se sallii sen tietoisuuden, joka loi maailman – itse asiassa universumit – tehdä kaiken vaikean työn. Tiedäthän, tee työtä fiksusti, älä kovasti.

JUMALAINEN MASKULIINISUUS

On haastavaa elää naisena mentaalisessa, miehisyyteen suuntautuneessa maailmassa. Ja se on yhtä vaikea miehelle, joka hyväksyy oman jumalaisen feminiinisyytensä.

Tasapainoinen jumalainen maskuliinisuus ei ole aggressiivista energiaa. Eikä se ole kontrolloivaa. Se on jumalaisen feminiinisyyden tuki. Se auttaa asettamaan rajat. Se täydentää feminiinisyyden inspiroidun mielikuvituksen visiota ja luovuutta.

Maskuliinisuus ja feminiinisyys toimivat käsi kädessä, kumppaneina ja rakastaen ja kunnioittaen toisiaan. Maskuliinisuus auttaa feminiinisyyttä unelmien aktivoinnissa ja toteuttamisessa. Se auttaa kiinnittämällä huomiota yksityiskohtiin ja polttopisteisiin, missä ja milloin tarvitaan.

Nimen antaminen maskuliinisuudelle ja feminiinisyydelle on helpoin tapa kuvata kummankin luonteenpiirteitä. Carl Jung viittasi niihin animana ja animuksena.

Ruumiillistumisella tänne mieheksi tai naiseksi on omat haasteensa, koska kumpikin on parantamassa syviä haavoja, joita ne ovat hankkineet. Ja me uuden tietoisuuden, Kristus-tietoisuuden, eturintamassa käymme läpi omaa tasapainottumistamme ihmisenä.

Kun feminiinienergiat eivät istu tällä planeetalla enää takapenkillä, ne vetäytyvät samaan aikaan huolehtimasta ja hoivaamasta maskuliinienergioita. Sen seurauksena maskuliinisuus tuntee eksyneensä. Kenties on vihainen ja tuntee olevansa hylätty. Se hyökkää. Siitä voi tulla myös itseä rakastava ja täysivaltainen olento, kun se alkaa hyväksyä oman jumalaisen feminiinisyytensä.

Mutta muista, että sieluna, ikuisena itsenä, emme ole maskuliininen emmekä feminiininen. Olemme jo kaikin puolin tasapainossa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >