HomeViestejäMaria Chambers3.7.2017 - Sivuvaikutukset

3.7.2017 - Sivuvaikutukset

SIVUVAIKUTUKSET

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
3.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Tätä artikkelia ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellisiä neuvoja.

Useimmat teistä ovat ottaneet jossain vaiheessa lääkettä johonkin vaivaan. Teillä on luultavasti ollut myös jonkinlaisia sivuvaikutuksia niistä. Myös luonnollisten aineiden ja lisäravinteiden ottaminen voi aiheuttaa sivuvaikutuksia jonkin ajan kuluttu.

Siinä keho reagoi lääkkeeseen tai aineeseen ja luo täysin uudenlaisia oireita. Olet luultavasti kuullut sanonnan "hoitokeino on pahempi kuin sairaus".

Se voi olla hyvin turhauttavaa, koska halusit helpotusta oireisiin, mutta viisaudessaan keho yrittää kertoa sinulle jotain. Ensin aiheuttamalla oireita. Ja sitten jos sivuutat tuon viestin ja yrität hoitaa niitä lääkkeillä tai luonnonlääkkeillä, tarttumatta oireiden taustalla olevaan energiaan, keho antaa voimakkaamman viestin. Se yrittää kertoa sinulle, että on toinen tapa. On suorempi tapa päästää irti sairaudesta tai epätasapainosta.

Siinä ei ole mitään väärää, että käyttää tuotteita kivun lievittämiseen ja kehon tasapainottamiseen. Vaara on siinä, että tulee helpommaksi jatkaa oireiden lääkitsemistä ja olla tarttumatta siihen energiaepäharmoniaan, joka aiheutti ongelman. Ja oman kokemukseni mukaan, kun olen sivuuttanut kehoni viestit ja yrittänyt käsitellä vain oireita, jokin vielä pahempi asia on putkahtanut johonkin muualle kehoni käsiteltäväksi.

On melkein helpompaa luottaa johonkin tuotteeseen kuin itseemme ja kehomme kykyyn tasapainottua. Mutta havaitsemme usein turhautuneena, ettei se toimi kovin hyvin.

Tässä ei ole kyse hihojemme käärimisestä ja itsemme psykoanalysoinnista. Kyse ei ole oikeastaan edes syyn löytämisestä epätasapainoon. Suurin osa niistä on perittyjä, ja monet tulevat vain elämisestä tällä planeetalla, jossa nappamme usein juttuja toisilta ja massatietoisuudesta. On ajan ja energian haaskaamista yrittää selvittää sitä.

EI YRITTÄMISTÄ, VAIN SALLIMISTA

Kyse on oikeasti Kristus-tietoisuutemme sallimisesta tasapainottaa kaikki. Mutta meidän täytyy ihmisenä sallia se oikeasti. Ei sanoa: "Joo, sallin sen" ja sitten juosta ympäriinsä etsimässä hoitomenetelmää.

Kun pelästyn jotain fyysistä vaivaa, menen joskus lääkäriin, ja hän kertoo minulle ongelman luonteen … ainakin lääketieteellisestä näkökulmasta. Se rauhoittaa tavallisesti mieleni, koska se ei ole koskaan niin vakavaa, kuin olisin kuvitellut. Se oli epämukavaa ja tuskallista ja teki elämästäni vaikeampaa, mutta ainakin minusta tuntui paremmalta tietäessäni, mitä se oli.

En ole sellainen, joka käy säännöllisissä tarkistuksissa tai verikokeissa tai kolonoskopioissa. On asioita, jotka olisin mieluummin tietämättä. Jos jokin on oikeasti suoraan siinä edessäni ja laukaisee pelon, menen lääkäriin rauhoittaakseni mieleni. Nimittäin … jos se ei ole rikki.

Voimme kuluttaa kohtuuttomasti aikaa, energiaa ja rahaa yrittäen pitää kehomme kasassa. Mutta loppujen lopuksi kehomme käy vain läpi täydellistä transformaatiota. Ja tämä ruumiillistunut valaistuminen on uutta fyysiselle keholle.

Mielenkiintoista kyllä, valokehomme joka on integroitumassa fyysiseen kehoomme, on todellinen kehomme, sielumme astia. Ja myös valokehollemme on uutta integroitua niin intiimisti fyysisen kehon kanssa. On siis sopeutumisjakso sekä fyysisellä että valokeholla.

Samaan aikaan fyysinen keho saa ristiriitaisia ohjeita. Se seuraa hallitsevinta tietoisuutta. Se saa voimakkaita ohjeita vanhalta esi-isäjärjestelmältä ja myös Kristus-tietoisuudelta ja valokeholta.

Se siis kuulee: OLEN MESTARI. OLEN ILO. OLEN TERVE. Ja se kuulee myös: RAKAS JUMALA, MITÄ MINULLE TAPAHTUU? HAJOAN. MINULLA ON TÄMÄ TAI TUO SAIRAUS. LÄÄKÄRI SANOI, ETTÄ SE VAIN PAHENEE. Se kuulee: MINÄ VANHENEN JA HAJOAN, AIVAN KUTEN KAIKKI MUUT.

Melko masentavaa, eikö?

Mutta me jotka olemme valaistumisen kehityskaarella, olemme liikkuneet valovuosia sisätasoilla. Emme ole sama olento, joka olimme vähän aikaa sitten. Tiedämme sen. Tunnemme sen luissamme ja ytimissämme.

Tiesimme myös sielutasolla, että perisimme ongelmia … jotkut meistä enemmän kuin toiset … ja olisi epämukavaa, kun valo laukaisisi pitkäaikaisen sairauden. Sielutasolla tiesimme myös, että kykenimme liikuttamaan energioita. Sitä teemme. Ja on paljon jumiutuneita energioita, joiden tarvitsee liikkua, mutta tarkoitus ei ole tehdä sitä ihmispersoonastamme. Se saa tuntumaan lannistuneelta.

S.R.L.

Sitten keksin järjestelmän nimeltään S.R.L., joka on pelkästään sallia, rentoutua ja luottaa. Kuulostaa riittävän helpolta, eikä siihen tarvita lääkärin määräystä. Ja se on ilmaista. Ironista kyllä, juuri noista syistä useimmat ihmiset eivät noudattaisi tuota järjestelmää.

Minusta on mielenkiintoista, että jos lehmän ternimaidon oletetaan peruuttavan ikääntymisprosessi, se lentää hyllyiltä hintaan, johon ei ole varaa. On helppoa uskoa terveyspeliin. Tuote nähdään hoitona tehomainonnan ja kohtuuttoman hinnan vuoksi. Ja se voi jopa toimia … lyhyen aikaa. Mutta pitkäaikaisesti se ei toimi, jos energiaepätasapainoon ei tartuta.

Ja yleisesti ottaen jokaisen epätasapainon taustalla on pelko. Ja pelko on rakkauden vastakohta. On sanottu, että ihmiset kuolevat pelkoon, eivät sairauksiin. Emme ole pelko, mutta olemme ihmisinä olleet johdotettuja reagoimaan elämään pelolla selviytymistarkoituksesta. Se oli eräänlainen varoitus, että meidän täytyy suojautua ei-halutuilta energioilta.

Ajan kuluessa pelko kiteytyi kehoomme sairautena. Kehomme otti itselleen tunne-epätasapainomme samaan tapaan, kuin lemmikkimme. Noista tasapainottomuuksista tuli osa DNA:tamme ja niitä kannettiin sukupolvesta toiseen. Sen seurauksena olemme saattaneet periä isoäidin suonikohjut tai isän korkean verenpaineen. Tai sitten ei. Mutta alttius on olemassa.

Me jotka käymme läpi valokehoprosessia, olemme tulleet tietoiseksi, että jotkut näistä alttiuksista on laukaistu. Ja myös muut vaivat, joita on haudattu soluihimme kauan.

Ongelmana on, että ajattelemme usein menneemme taaksepäin tai tehneemme jotain väärin, kun itse asiassa se on merkki, että siirrymme lähemmäs valaistumistamme. Meillä on taipumusta verrata itseämme toisiin, jotka näyttävät terveiltä, mutta he eivät käy läpi tätä elämää muuttavaa prosessia.

Joku kysyi, mitkä oireet liittyvät ylösnousemukseen, ja vastaus on, että kaikki oireet ovat nyt ylösnousemusoireita. Pienimmästä suurimpaan. Kaikki mikä ei ole yhteensopiva valokehon kanssa, laukaistaan vapautettavaksi.

Ja mitä vähemmän puutumme tuohon luontaiseen prosessiin, sen parempi. Yritys selvittää syytä, on se sitten fyysinen tai tunteet, laittaa meidät mieleemme. Ja heti kun olemme mielessä, pysäytämme virtauksen. Voitko kuvitella virran, joka laskee suurempaan veteen, ja sitten patoat sen kivillä. Nyt virta on pysähtynyt ja jopa tulvii. Jos voimme kuvitella virran tunteinamme ja jos sallimme ne, ne virtaavat rakkaus- ja hyväksyntämereen. Mutta jos yritämme estää niitä, ne jumiutuvat ja aiheuttavat lisää ongelmia.

Jos tunteita tulee esiin nyt, ovat ne sitten vihaa, surua, syyllisyyttä tai muita synkkiä tunteita … parasta on antaa niiden vain virrata ja tunnustaa ne. Ja jos emme yritä tukahduttaa tai analysoi niitä … ja erityisesti jos emme tee niistä omaa totuuttamme … sallimme kehon, mielen ja hengen luonnollisen integrointi- ja uudelleenkalibrointiprosessin.

Ja oikeasti joskus paras lääke, suurten itsehyväksyntä- ja rakkausannosten lisäksi, on mukava hieronta. Keho arvostaa sitä todella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >