8.7.2017 - Tieto

TIETO

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tieto. Kun ylösnousemme, tuo sana saa täysin uuden merkityksen. Havaitsemme, että aito tieto on vain tiedostamista. Olemista hereillä. Tietoisuutta.

Se liittyy vain vähän älykkyyteen ja siihen, miten paljon informaatiota ihminen pystyy käyttämään ja muistamaan. Tai miten helposti hän osaa ratkaista yhtälöitä tai ongelmia.

Valmistuin lukioluokkani parhaiden joukossa, yhdessä kourallisen kanssa muita oppilaita. En ollut erityisen fiksu informaation osalta tai hyvä matematiikassa, mutta tein kovasti töitä oppiaineissani. Olin kamalan huono muistamaan yksityiskohtia enkä ollut oikein kiinnostunut historiasta. Mutta jostain syystä tunsin tuolloin pakkoa painaa nenäni kiinni kirjoihin, eikä se ollut helppoa. Sellaiset aineet kuin englanti ja taideaineet olivat helppoja, koska ne olivat sieluni ilmaisemiskeinoja.

Tuollaisen "palkinnon" saaminen ei saanut oloani tuntumaan erityislaatuiselta, koska tiesin, että tuon tyyppiset kunnianosoitukset ovat merkityksettömiä.

On siis hassua nähdä toisten tekevän erittäin kovasti töitä ollakseen fiksuin tai tietäväisin eri aiheista. On tietysti hauskaa filosofoida eri aiheista ja se voi täyttää koko iltapäivän.
Mutta aidossa tiedossa on kyse vain ilosta. Siinä on kyse siitä, miten paljon iloa ihminen voi päästää/sallia kehoonsa ja elämäänsä. Eikö olisi mahtavaa, jos Onnenpyörässä olisi sellaisia kysymyksiä, kuin "Miten valaistutaan?" "Mitä on aito vapaus?" "Miten voimme parantaa menneisyytemme?"

Mutta olemme maailmassa, joka on toiminut aioneita mielestä käsin. Se on älyllinen maailma. Näemme sen tulevan vieläkin älyllisemmäksi tulevina vuosina. Useammat ja useammat ihmiset tulevat mielettömäksi ja jopa hulluksi voidakseen olla vapaa.

Meidän ei tarvitse tulla fiksummaksi. Meidän täytyy tulla aistillisemmaksi. Huolettomammaksi. Myötätuntoisemmaksi itseämme kohtaan. Ja tätä tapahtuu, ainakin meillä jotka käymme ensimmäisenä läpi tämän ruumiillistuneen valaistumisen.

Kun tietoisuutemme integroituu enemmän ja enemmän ihmisitseen, meistä tulee leikkisämpi, huolettomampi ja rennompi. Kyllä, on edelleen haasteita, mutta olemme käyneet läpi vaikeat jutut ja menneet syvyyksiin, joihon harvat muut ihmiset ovat menneet. Sielun pimeä yö.

Nyt siirrymme enemmän ja enemmän paikkaan, jossa tieto asuu. Aito tieto. Tunnistamme sen itsessämme ja tunnistamme sen muutamassa muussa. Mutta kovin monet ihmiset eivät ole tässä paikassa. Eivät vielä.

He tutkivat edelleen mieltä. Mutta he tulevat paikkaan – kuten me – jossa mieli ei enää tyydytä tuota kovaa janoa. Se ei voi viedä heitä sinne, mihin he oikeasti haluavat. Se voi viihdyttää heitä filosofioilla ja käsitteillä, ja tämä saa heidät ajattelemaan, että he pääsevät lähemmäs aitoa tietoa. Mutta ennen kuin hekin antavat luvan siirtyä mielen ulkopuolelle, sydämeen ja sieluun, he eivät koskaan tunne tuota iloa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >