HomeViestejäMaria Chambers1.7.2017 - Ylösnousemus ja uusi psykologia

1.7.2017 - Ylösnousemus ja uusi psykologia

YLÖSNOUSEMUS JA UUSI PSYKOLOGIA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
1.7.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huom. Lue vastuuvapauslauseke tämän artikkelin lopusta.

Kun heräämme, oivallamme enemmän ja enemmän, että niiden jotka kerran määrittelivät, ettemme ole "normaali", täytyy nyt kohdata se todellisuus, että he tarvitsevat apua. Osat ovat todellakin vaihtuneet.

Useimmilla ihmisillä ei ole aavistustakaan, mikä heidän sielunsa on tai että he ovat enemmän kuin ihmispersoonansa ja mielensä. He eivät ole tietoisia moniulotteisesta itsestään. Jos jollekin ilmestyy useampi persoonallisuus, hänet leimataan skitsofreeniseksi. Taatusti joillain ihmisillä on syvä epätasapaino ja he käyttävät sitä selviytymismekanismina, mutta meidät kaikki on ehdollistuttu pysymään selvästi määritellyissä käyttäytymistavoissa. Että olemme yksi persoonallisuus ilman sielua ja kaikkia sen aspekteja.

Ja suurimmaksi osaksi meidät on ehdollistettu tukahduttamaan tunteemme. Jos näin ei olisi, ihmiset eivät ottaisi varsinaisena epidemiana masennus- ja ahdistuslääkkeitä. Taas kerran, on muutamia poikkeuksia, joissa näitä lääkkeitä annetaan estämään jotakuta vahingoittamasta itseään ja toisia, mutta senkin pitäisi olla lyhytaikaista. Ja kun Kristus-tietoisuus on läsnä tällä planeetalla, sen valo säteilee kirkkaasti noihin tunteisiin, joita ihmiset ovat pitäneet haudattuna pitkän, pitkän aikaa. Ja heidän osiinsa jotka he ovat kieltäneet. Ei siis ole mikään yllätys, että tämän tyyppisten lääkkeiden lisääntyminen on tuloksena, koska ihmiset eivät ota hyvin näiden tunteiden tunnustamista ja hyväksymistä.

Juttelin erään naisen kanssa, joka on ottanut ahdistuslääkkeitä kahdeksan vuotta. Hän tietää, että hänen täytyy vähentää, koska hänellä on oireita eikä hän sanojensa mukaan tunne olevansa "oma itsensä". Kun hän kertoi psykiatrilleen siitä, tämä sanoi, ettei suosittele sitä. Tuossa kohtaa tunsin vihaa, jota en tavallisesti tunne. Huomasin myös, että puhuessani tuolle naiselle minusta tuli vilkkaampi ja ilmaisin paljon enemmän omia tunteitani. Tunsin hänen tukahdutetut tunteensa.

Ja kun puhuimme, hän paljasti, että hän oli naimisissa miehen kanssa, joka kohteli häntä kaltoin tunteellisesti. Hänellä oli tuollaisten suhteiden historia, ja hän väitti aloittaneensa lääkityksen, koska hän sai hallitsemattomia hermoreaktioita lisäravinteista kahdeksan vuotta sitten.

Kieltäminen on ilmiselvää. Selvästikään hän ei ole valmis kohtaamaan tilannettaan ja todellisia tunteitaan. Katson häntä ja näen hänen olevan mielensä vanki.

Ja kyllä, olimme kaikki mielemme vankeja, kunnes aloitimme heräämisen. Ja oivalsimme, ettei mielestä poispääseminen tapahdu käyttämällä mieltä sen tekemiseen. Me jotka olemme ylösnousemuksen eturintamassa, olemme kriittisessä paikassa, jossa alamme luottaa, että jumalaitsemme luo ilomme, ja näin tulee välttämättömästi, ettemme salli minkään sekaantua tähän prosessiin. Ja valitettavasti nämä lääkkeet sekaantuvat, koska ne pitävät meidät jumiutuneena mieleemme. Lääke naamio tunteet niin, että alamme tuntea erittäin vähän … alamme irrota itsestämme. Ja asua "ei-kenenkään-maalla".

Näiden lääkkeiden ottaminen jättää vähän toivoa päästä niihin tärkeisiin tunteisiin, jotka täytyy ilmaista ja parantaa. Taatusti monet näistä tunteista ovat perittyjä ja napattuja massatietoisuudesta, mutta niiden tukahduttaminen johtaa lisäongelmiin.

Hyvä uutinen on, että meistä tulee taitavampi sallimaan synkät tunteet ja samalla tunnistamaan myös "minä olen" -olemuksemme. Olemme planeetalla niiden hyvin harvojen joukossa, jotka oppivat työskentelemään kaikkien tunteiden kanssa.

Väitetään, että joissain tapauksissa lääkkeitä tarvitaan siihen kemialliseen epätasapainoon aivoissa, jonka uskotaan aiheuttavan tunne-epätasapainoa. Tilanne on toisinpäin – tunne-epätasapaino aiheuttaa kemiallista epätasapainoa. Tämän laastarimaisen ratkaisun rinnalla on ollut kuluneet kolme vuosikymmentä valtava liike positiiviseen ajatteluun, joka alkuperäisten uskontojen tapaan on ymmärretty ja tulkittu väärin. Perimmäinen tavoite on tuntea olonsa hyväksi, kyllä, missä kohtaa vetovoimanlaki tuo enemmän hyviä tunnekokemuksia meille, mutta positiivisten ajatusten "liimaaminen" viha- tai masennustunteen päälle ei ole se tapa (aivan kuten tunteiden rauhoittaminen lääkkeillä). Se on kuin laittaisi kannen kiehuvan vesikattilan päälle ja odottaisi, että se lakkaa kiehumasta, vaikka levy on vielä päällä. Jos mitään ei tehdä, se kiehuu yli ja mahdollisesti aiheuttaa vakavaa vahinkoa.

Ja näiden lääkkeiden sivuvaikutukset, osa hyvin vakavia, ovat sitä, että mieli, keho ja sielu yrittävät saada läpi viestin, että mielen lääkitseminen ei ole vastaus!MIELEN VANGIT

Ennen heräämistäsi olit vankisellissä. Totuit elämään noiden seinien sisällä ja yritit vain tehdä tästä vankilasta mukavamman. Voit sisustaa sen uudelleen – tuoda uusia asioita ja maalata seinät. Kaikki tämä antoi sinulle sen harhakuvan, että paransit elämääsi. Ihminen käy kursseja käyttäytymisen muuttamiseksi – miten tullaan itsevarmemmaksi ja miten luodaan yltäkylläisyyttä, parempi terveys ja parempia suhteita.

Mutta mikään ei oikeasti juuri muutu, koska loppujen lopuksi olet edelleen vankilassa. Ja pääseminen ulos tuosta vankilasta vaati radikaalia muutosta, jossa ihmisellä ei ollut kontrollia. Hänen täytyi päästää irti elämänsä kontrolloimisesta mielellä. Hänen täytyi siirtyä mielestä sydämeen.

Tunteet tukahduttavien lääkkeiden ottaminen on kuin yrittäisi murtautua vankilasta lukitsemalla tuplasti sellin oven. Kun sinut päästetään ulos virkistymään ja syömään, et halua osallistua edes siihen. Päädyt pysymään sellissäsi. Et ole masentunut. Et ole vihainen. Et ole myöskään täynnä iloa. Olet henkisessä koomassa.

ÄLÄ PELKÄÄ PYSYÄ NUORENA SYDÄMELTÄSI
(suom. huom. otsikon sanoissa on leikitelty Freudin ja Jungin nimillä)

Psykologia ja psykiatria eivät enimmäkseen tunnista ylösnousemusprosessia. Yleisesti ottaen niiden harjoittajat ovat uskomusjärjestelmässä, joka tukee mieltä tietoisuutemme ytimenä. Tämä ei tunnusta sielua, "minä olen" -olemusta, jumalaista maskuliinisuutta ja jumalaista feminiinisyyttä ja tämän ja entisten elämien aspekteja. Eikä se ymmärrä tietoisuuden todellista luonnetta. Carl Jung ja Sigmund Freud hahmottelivat joitain tärkeitä käsitteitä, mutta meidän täytyy jatkaa siitä, mihin he jäivät. Ajoitus on täydellinen nyt.

Freud teki uraauurtavaa työtä ihmispsykologiassa. Mutta hän jätti planeetan tuntemaan, ettei hän vienyt sitä riittävän pitkälle. Hän ymmärsi ihmisen sielutason, mutta hänestä tuntui tuolloin, että ikätoverit ja psykiatrinen yhteisö vastustaisivat kovasti tuollaista käsitystä. Mutta tämä on uusi aika. Laajennumme moniulotteisuuteemme. Tätä ei voi peruuttaa. Halusimme tätä laajentumista, tätä tiedostamista. Niinpä psykologian täytyy ottaa kiinni nyt. Nyt enemmän kuin koskaan tarvitsemme uuden energian psykiatreja ja psykologeja ja terapeutteja, jotka heräävät. Aivan kuten Freud ja Jung olivat uraauurtavia omissa käsityksissään, mekin olemme nyt. Olemme uuden tietoisuuden ja uuden psykologian pioneereja. Olemme täällä jakaaksemme viisautemme ja kokemuksemme. Ei tyytymässä vanhoihin ja kuluneisiin menetelmiin. Nyt voimme nähdä potilaan kokonaisena ja ehjänä, eikä rikkinäisenä. Tämä itsessään on merkittävä muutos. Meidän ei tarvitse olla psykologeja itse, vaan voimme inspiroida alalla olevia energioillamme ja jakamalla omia elämänkokemuksiamme.

Jos ihmiset uskovat, että he ovat vain kehonsa ja persoonallisuutensa, jos he uskovat, että he ovat vain yksi aikajana ja elävät vain yhtä elämää, jos he eivät usko moniulotteisuuteensa, heidät karkotetaan Päiväni murmelina -elämään. Toistamaan samoja ongelmia ja asioita ja dynamiikkoja uudestaan ja uudestaan. Me transformaation eturintamassa ymmärrämme, että pelon, ahdistuksen, surun ja vihan tunteet generoidaan mielestä. Ja että on välttämätöntä hyväksyä kaikki tunteet ja oppia työskentelemään niiden kanssa, ei juoksemaan karkuun niitä.

Rikkoakseen mielen rajat, psykologian täytyy tunnustaa moniulotteisuutemme ja että olemme valo-olentoja, joilla on ihmiskokemus. Uusi psykologia auttaa ihmisiä hyväksymään kaikki tunteensa tuomitsematta ja ymmärtämään niitä sielutasolla. Lisäksi sen, että he esittävät tässä ulottuvuudessa roolia sielutason kokemusten vuoksi.

Samalla kun on totta, että psykologian ja psykiatrian taso on vain heijastusta siitä, missä massatietoisuus on, on kasvava tarve uuden tietoisuuden psykologeihin ja muihin tuolla alalla, joka työskentelee tunteellisesti kärsivien kanssa.

Huom. Tämä artikkeli ei ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellisiä neuvoja. Jos harkitset lääkkeiden vähentämistä tai lopettamista, sinun täytyy konsultoida lääkäriäsi ja saada hänet valvomaan prosessiasi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >