HomeViestejäMaria Chambers29.6.2017 - Näännytä pelko nälkään

29.6.2017 - Näännytä pelko nälkään

NÄÄNNYTÄ PELKO NÄLKÄÄN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
29.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viime yönä näin unta, että satoja muurahaisia kulki kaikkialla talossa, jossa asuin. Toisiakin asui siellä, sekä miehiä että naisia. Itse asiassa se ei ollut kotini, jossa asun valve-elämässä. Se oli tuntematon. Mutta muurahaiset olivat herpaantumattomia, ja aloin pelätä.

Miten minun pitäisi päästä eroon kaikista niistä? Tunsin pakahtuvani.

Mutta sitten eräs talon nainen alkoi siivota niitä. Hän teki sen niin nopeasti, että se näytti epätodelliselta. Mutta muutamassa hetkessä ne olivat kaikki poissa, myös ne joita oli päälläni ja vaatteissani.

Ensin en luottanut, että hän pääsi eroon niistä kaikista, ja kysyin häneltä, olivatko ne kaikki poissa. Kysyessäni näin, että hän oli todellakin siivonnut ne. Hän sanoi hankkiutuneensa eroon niiden ruokalähteestä.

Mitä siitä sanot! Hankkiutua eroon niiden ruokalähteestä … lakata ruokkimasta niitä, ja ne häviävät melko nopeasti. Hämmästyttävää.

Ei ollut kovin vaikea hoksata unen merkitystä minulle. No, itse asiassa meille kaikille … pelkomme voivat tuntua ylivoimaisilta. On satoja, jopa tuhansia huolia, jotka ovat juuri pinnan alla. Ne asuvat siellä, mutta niitä ei välttämättä aktivoida, ellemme ala ruokkia niitä. Eikä vaadita paljon ruokaa, eihän? Se voi olla pari murua keittiön pöydällä tai pisara appelsiinimehua.

Joskus se vaatii vain pientä epäilyä tai huolta. Se vain vaaditaan, että koko armeija niitä ilmestyy melko nopeasti.

Ja aivan kuten muurahaiset, nuo huolet ja pelot ovat herpaantumattomia. Vaikka ne ovat muurahaisten tapaan pikkuruisia olentoja, jotka eivät pysty oikeasti tapaamaan meitä, ne voivat varmasti tehdä elämästämme kurjaa.

Toinen merkittävä pointti unessa oli, että nainen teki kaiken siivouksen minun ja muiden puolesta talossa. Sielumme voi huolehtia siivoamisesta ja puhdistaa kaikki pelkomme ja huolemme. Ja helposti ja nopeasti. Mutta tehtävämme ihmisenä on parhaan kykymme mukaan tiedostaa, ettemme ole nuo pelot, mutta tunnemme vetoa kaikkeen, mikä ruokkii niitä.

Ja kun kiinnitämme vähemmän ja vähemmän huomiota niihin ja reagoimme vähemmän ja vähemmän niihin – ovat ne sitten huolta terveydestä, taloudesta tai suhteista – ne nääntyvät nälkään tai siirtyvät eteenpäin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >