HomeViestejäMaria Chambers16.6.2017 - Ei ole oikeasti varjopuolia

16.6.2017 - Ei ole oikeasti varjopuolia

EI OLE OIKEASTI VARJOPUOLIA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos toisinaan ihmettelet, oletko oikeasti uudessa energiassa ja laajemmassa tietoisuudessa, koska kehosi tai elämäsi ei tunnu heijastavan sitä … kysy itseltäsi: "Yritänkö edelleen täyttää tyhjyyttä odottamalla jonkun toisen rakastavan ja arvostavan minua? Miten paljon yritän edelleen kontrolloida olosuhteita ja ihmisiä?"

Saatat uskoa, että teet sitä edelleen, ja kenties teetkin jossain määrin, mutta tiedät myös, että olet tietoinen ja hereillä. Että nuo vanhat käyttäytymistavat ovat matkalla ulos, jos eivät ole jo kokonaan lähteneet.

Olet käynyt sisätasoilla läpi muutoksia, joita useimmat ihmiset eivät ole läheskään valmiita kokemaan.

Muodostat suhdetta jumalaiseen itseesi ja sieluusi ja tiedät ytimessäsi, ettei mikään muu suhde voi koskaan korvata sitä. Tiedät, että suhde ikuiseen itseesi on tärkein suhde. Pelkästään tämä totuus erottaa sinut muista ihmisistä tällä hetkellä.

Muut ihmiset etsivät edelleen itsensä ulkopuolelta täyttymystä, on kyse sitten suhteesta tai urasta tai jostain muusta saavutuksesta. He elävät sisältä ulospäin ja yrittävät puristaa energioita ihmisistä, aktiviteeteista ja saavutuksista. He esittävät edelleen galaktisia ongelmiaan ihmissuhteiden ja olosuhteiden kautta. Ja heille se on ehdottoman tarkoituksenmukaista.

Meillä saattaa olla vielä tästä jäämiä elämässämme, mutta enimmäkseen olemme siirtyneet yli perhe- ja suhdedraamoista. Ja yli rakkauden etsimisestä itsemme ulkopuolelta.

Olemme valmiita enempään kuin vain viettämään ihmiselämää. Ei silti, että olisimme koskaan viettäneet pelkästään ihmiselämää, mutta kun tunnistamme, kuka olemme, emme sovi enää vanhoihin kaavoihin.

Huomamme, että aidalla hajareisin seisominen tulee aina vain sietämättömämmäksi. Olemme sisäpuolella tai olemme ulkopuolella.

PIENI HENKI KULKEE PITKÄN MATKAN

Kun alussa avasimme oven ja kutsuimme hengen kotiimme, emme oikein tienneet, mitä odottaa. Pienenkin valon tuleminen kääntää asiat ylösalaisin, eikö vain?

Mutta aivan kuten on hurrikaanin silmä, meilläkin on keskikohta, josta voimme etsiä turvapaikkaa ja tyyntä ja vain katsella, kun tuuli kuljettaa ulos vanhoja jumiutuneita energioita.

Kuten hurrikaanissa tai myrskyssä, tapahtuu merkittävää puhdistumista. Kuitenkin hyvin monet ovat nyt huolissaan, etteivät myrskyt lopu koskaan … ja jos on hengähdystauko, niin alkaa tylsyys. Asiat tuntuvat olevan jumissa.

Ja se on hyvä aika muistuttaa itsellemme, miten pitkälle olemme tulleet sisäisen täyttymyksen tuntemisessa. Se tuntuu erilaiselta kuin vanhantyyppinen ulkoa ohjattu täyttymys, jossa olemme intohimoinen toisista, suhteista, projekteista ja aktiviteeteista. Saatamme edelleen kehittää sitä, mutta olemme virittyneempiä sieluumme kuin koskaan ennen.

Ja pelot, huolet ja tylsyys ovat kaikki oireita suuremmasta virittymisestä itseemme. Vain vanhaa energiaa, joka ei pysy niin kuin ennen.

On siis hyvä muistuttaa itsellemme, että tunne vähemmästä yhteydestä tähän maailmaan on HYVÄ asia. Koska se merkitsee, että jätämme taakse kaikki epäterveet yhteydet, fyysisesti ja tunteellisesti. Ja olemme yhdistymässä uudelleen jumalaiseen itseemme ja sieluumme. Tätä halusimme, ja tämän suhteen muodostuminen ihmisen ja sielun, ja sielun ja ihmisen välille vie vähän aikaa. Se on uutta kummallekin.

Sielumme ei ole koskaan ollut näin intiimisti yhdistynyt ihmispersoonaan kokoaikaisesti. Eikä ihminen rajoittuneen mielensä ja esi-isäbiologiansa kanssa ole koskaan sallinut näin läheistä yhteyttä jumalaiseen luontoonsa.

Voitko kuvitella terveempää suhdetta? Suhdetta jossa kehittyy keskinäinen rakkaus ja kunnioitus? Kumppanuutta jossa ei ole yrittämistä, pakottamista, manipuloimista tai toisella itsensä ruokkimista? Se on rakkautta, joka perustuu ikuiseen totuuteen … että todellinen itsemme on ikuinen ja jo täyttynyt. Niinpä näyttää olevan totta, että mitä enemmän sallimme ja kutsumme tuon osamme kotiimme, sitä enemmän elämä alkaa heijastaa tuota täyttymystä takaisin meille.

Vaikka saattaa toisinaan tuntua, että elämämme on yhtä sotkua, oikeasti ei ole varjopuolia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >