HomeViestejäMaria Chambers16.6.2017 - Perhonen

16.6.2017 - Perhonen

PERHONEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.6.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yhtenä päivänä mies käveli metsässä lähellä kotiaan, syvällä omissa ajatuksissaan, kun hän näki kauniin perhosen liihottavan kukasta kukkaan. Sillä oli monia täpliä siivissään ja sen värit olivat upeat.

Miehen mieliala kohosi välittömästi tämän ihastuttavan luontokappaleen näkemisestä.

Hän rakasti sen kauneutta niin paljon, että hän pohti sen ottamista kiinni ja viemistä kotiin mukanaan. Näin hän voisi nauttia sen kauneudesta ja loistosta niin paljon, kuin halusi.

Niinpä hän yritti sulkea perhosen käsiinsä. Häneltä ei vienyt kauan aikaa oivaltaa, että tämä olento oli taitava liikkumaan ympäriinsä eikä aikonut antaa kenenkään vangita itseään. Mutta se ei lentänyt pois. Sen sijaan se kysyi mieheltä äänellä, joka ei ollut ihmisen, mutta jonka mies ymmärsi: "Miksi haluat vangita minut ja viedä pois vapauteni?"

Mies vastasi surullisella äänellä: "Voi, rakas luontokappale, halusin nähdä sinun ilosi ja vapautesi, koska minulla ei näytä olevan paljon omaa iloa ja vapautta."

Perhonen sanoi sitten: "Rakas ihminen, ymmärrän sinua, sillä minäkään en ollut vapaa yhteen aikaan. En voinut lentää yhtä helposti ja sulavasti. Itse asiassa ryömin maassa, monien muiden luontokappaleiden armoilla. Sitten kävin läpi uskomattoman ja musertavan transformaation. Se vei jonkin aikaa, mutta en ollut huolissani. Tiesin, että olin ok. En tiennyt tarkkaan, miltä näyttäisin, mutta tiesin, että pystyisin lentämään maanpinnan yläpuolella, leikkimään ja nauttimaan koko luonnosta.

"Tiesin myös, että suurenmoisuuteni olisi kaikkien nähtävillä, mutta vain harvat voisivat kuulla minun puhuvan. Nimittäin, rakas ihminen, olet siinä, missä minä olin. Käyt läpi omaa transformaatiotasi, ja pian sinäkin pystyt nousemaan sen todellisuuden yläpuolelle, jonka tunnet nyt hyvin vaikeaksi ja epävarmaksi. Mutta sinäkin pystyt nauttimaan tuosta samasta ympäristöstä eri perspektiivistä. Minun tapaani olet maailmassa, muttet maailmasta."

Mies ymmärsi kaiken, mitä perhonen kertoi sille. "Kiitos, rakas perhonen. Autoit minua näkemään, että voin odottaa innolla omaa iloani ja vapauttani."

Tässä kohtaa perhonen räpytteli miehen käden päällä ja istahti sille. Mies olisi helposti voinut vangita perhosen tuossa kohtaa, muttei hän tuntenut enää tarvetta tehdä sitä.

Sitten kaunis perhonen nousi niin korkealle, että se näytti häviävän taivaaseen. Ja mies käveli takaisin kotiin hymy kasvoillaan. Hän ei ollut hymyillyt tällä tavalla aikoihin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >