HomeViestejäMaria Chambers26.4.2017 - Siirtyminen pelon yläpuolelle

26.4.2017 - Siirtyminen pelon yläpuolelle

SIIRTYMINEN PELON YLÄPUOLELLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
26.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme ihmisenä perustaneet monia valintoja pelolle. Se on ollut ilmapiirimme tällä planeetalla alusta saakka. Tulimme tänne selvittämään pelot, jotka olivat osa kamppailujamme toisissa ulottuvuuksissa, ja nousemaan niiden yläpuolelle.

Ja tätä ihmiskunta on tekemässä.

Mutta me ruumiillistuneen valaistumisen kärkijoukossa olemme kohdanneet syvimpiä pelkojamme ja nousseet niiden yläpuolelle. Emme heijasta niitä kehenkään toiseen. Opettelemme myös olemaan painimatta niiden kanssa ja sallimaan niiden vain olla, reagoimatta niihin.

Ei helppo tehtävä. Olemme reagoineet pelkoihin hyvin pitkään. Se on oletusarvomme. Se on tuttua. Olemme olleet huolestumismoodissa, ja siitä on tullut tapa, johon olemme samaistuneet ja jolla olemme suhtautuneet toisiin ihmisiin.

Kuka olemme muuten?

Meille kerrotaan, että olemme myös ikuinen ja laajentunut olemus, joka sisältää sielumme. Ja meille kerrotaan, että tuo olemus on luonnostaan itsevarma, selkeä ja vapaa ja se rakastaa meitä ehdottomasti.

Niin upealta kuin tämä kuulostaakin, ihmisinä vastustamme sitä, sillä emme ole olleet niin lähellä tätä olemusta, kuin alamme nyt tulla. Eikä se näytä seuraavan samoja sääntöjä kuin ihmisitsemme. Itse joka edelleen yrittää kontrolloida asioita ja toisia ihmisiä. Yrittää korjata asioita. Yrittää tehdä asiat paremmaksi, kuten terveyden ja talousasiat. Tai suhteet.

Mutta havaitsemme, ettemme pysty kontrolloimaan näitä asioita. Itse asiassa jotkut näistä asioista näyttävät joutuvan kaaokseen.

Niinpä tunnemme tämän jumalaisen olemuksen hylänneen meidät, jonka pitäisi olla kanssamme. Paitsi että olemme jo nuoresta saakka tunteneet hengen hylänneen meidät. Nyt vain tunnistamme sen. Meidän täytyi kätkeä jumalainen itsemme varhain voidaksemme sopia maailmaan sellaisena, kuin se oli silloin.

Mutta sielumme on tässä nyt kanssamme. Se ei ole koskaan oikeasti lähtenyt, vaan se on kunnioittanut valintaamme pitää sen käsivarren mitan päässä. Ja se on ero ihmisrakkauden ja sielumme rakkauden välillä. Sielumme ei tuputa itseään meille. Se ei manipuloi ja kontrolloi.

Se on siis takaisin nyt ja haluaa kovasti olla kanssamme. Jakaa rakkautensa kanssamme. Antaa meille kaiken, mitä sydämemme haluaa.

Ja toisin kuin suurin osa ihmisrakkaudesta, se ei pyydä meitä muuttumaan … tulemaan henkisemmäksi tai tekemään itsestämme parempaa ihmistä.

Tämä on tietysti hyvä uutinen ihmisitsellemme. Mutta myös kiusallinen. Se merkitsee kontrollista luopumista. Luottamista, että tällä toisella osallamme on paras intressimme sydämessään. Erityisesti silloin kun elämämme näyttää toisinaan hajoavan, kysymme, miksi sieluni sallisi tällaisia asioita tapahtuvan minulle, jos se rakastaa minua oikeasti?

Ja kuten tiedämme, on aivan liian helppoa joutua uhrimoodiin. Periaatteessa tuntea itsensä tämän ylösnousemusprosessin uhriksi.

SISÄINEN GPS

Mutta näemme, että meillä on tosiaan tämä opastusjärjestelmä, ja se navigoi meitä iloamme kohti. Meidän täytyy virittyä siihen. Ja samaan aikaan kun teemme tämän, tulee esiin joitain asioita, jotka eivät ole sopusoinnussa sen kanssa. Ovat ne sitten pelkoja, fyysisiä vaivoja, talousasioita tai suhteita Se hämmentää asioita esiin.

Ja suurin asia joka hämmennetään esiin, on pelko. Emme tunne olevamme turvassa – taloudellisesti, terveydellisesti tai tunteellisesti. Mutta alla on pelkoja.

Vuosia sitten osallistuin Tony Robbinsin tulikävelyyn. Hän opasti meitä nousemaan pelkojemme yläpuolelle ja siirtymään omaan voimaamme. Kun tuli aika kävellä 590-asteisten hiilien päällä 3.5 metriä, huomasin, että minulla oli edelleen pelkoa. En ollut täysin peloton. Mutta nyt katsoessani taaksepäin oivallan, että kävelin sielunani ja olin myös ihmisitseni.

Meille jokaiselle tapahtuu nyt pelkojen yli nouseminen. Mutta se ei tapahdu yrittämällä voittaa pelkomme. Kyse on niiden tunnistamisesta osaksi ihmisidentiteettimme. Ja sitten sielumme sallimisesta kulkea kanssamme jokaisen kokemuksen läpi. Ja havaitsemme, ettei meidän tarvitse kävellä polttavankuumien hiilien päällä sielumme testaamiseksi. Meidän ei tarvitse kestää pelkoa tai luoda draamaa voidaksemme alkaa luottaa siihen, että sielumme paikalla.

Pelon yläpuolelle nouseminen vapauttaa meidät. Ei sairaus tai sydänsuru tapa ihmisiä, vaan heidän pelkonsa. Kun päästämme irti pelosta, päästämme irti sairaudesta tai muista olosuhteista, jotka eivät tuo meille iloa. Mutta se tulee luonnostaan, kun jatkamme rakkaan kumppanimme, jumalaisen olemuksemme, päästämistä kehoomme ja elämäämme.

Älä pelkää. Kaikki menee suunnitelman mukaisesti.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >