HomeViestejäMaria Chambers21.4.2017 - Ihminen

21.4.2017 - Ihminen

IHMINEN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
21.4.2017
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voitko tuntea syvää myötätuntoa tuota ihmistä kohtaan, jolla on vaikeuksia tämän transformaation kanssa? Joka on peloissaan ja joka ei vieläkään ole kovin varma mistään. Ihmistä joka haluaa pysyä lähellä kotia. Ihmistä joka haluaa muutosta, mutta pelkää sitä. Mitä jos asiat eivät selviä? Mitä jos se on aivan yksin, koska tuo ihminen on päästänyt irti hyvin paljosta, hyvin monista ihmisistä, hyvin monista energioista?

Ja kun sinulla on myötätuntoa, tuo ihminen tuntee sen, ja sitten se vastustaa vähemmän muutosta. Se rentoutuu enemmän. Ja silloin transformaatiota tapahtuu.

Ihminen alkaa rentoutua ja sallia jumalaisen vastineensa tehdä kovan työn. Se puolustaa vähemmän ja vähemmän omia rajoituksiaan. Se alkaa nähdä viisautta tässä transformaatiossa. Se alkaa tuntea oman sielunsa hurmiota.

Ihminen alkaa ymmärtää, ettei sitä pyydetä tekemään tätä valaistumisjuttua omin päin. Mutta sitä pyydetään rentoutumaan enemmän, jotta tämä valaistumisjuttu voi tapahtua. Sitä pyydetään olemaan ottamatta asioita niin henkilökohtaisesti, on kyse sitten fyysisestä tilasta tai suhdeongelmasta. Tai talousongelmasta. Eikä ainakaan ottamaan henkilökohtaisesti mitään "tunneongelmia".

Sitä pyydetään lakkaamaan yrittämästä korjata asioita.

Sitä pyydetään rentoutumaan ja sallimaan. Sallimaan asioiden olla, niin kuin ne ovat. Sallimaan asioiden näennäinen hajoaminen. Yksi vaikeimmista asioista ihmiselle.

Mutta kun ihminen sallii asioiden olla, niin kuin ne ovat, se on itsensä rakastamista. Se on itsensä hyväksymistä. Ja kun ihminen sallii tässä itserakkaudessa, se avaa oven vielä suurempaan sielun rakkauteen ja sielun säteilyyn.

Niinpä asiat alkavat liikkua, jumiutuneet energiat liikkuvat ja irtoavat. Ihminen alkaa rentoutua lisää ja tämä saa sen pois mielestä. Nyt asioita alkaa todella tapahtua.

Nyt ihminen alkaa luottaa näihin uusiin asioihin, näihin ilon, rauhan ja intohimon tunteisiin. Niinpä silloin kun ihmistä vietellään pelkoon, mikä on helppoa, se tunnistaa eron. Se ei pidä kovin paljon tuosta pelkotilasta ja se tietää, että se voi tuntea iloa.

Se tietää tämän, koska se on kokenut sen. Se rakastaa tuota tunnetta ja tekee kaikkensa saadakseen sen takaisin. Siitä tulee ihmisen uusi houkutus. Sitä houkuttelee vähemmän ja vähemmän pelko, syyllisyys ja suru ja enemmän ja enemmän ilo, huolettomuus, leikkisyys, rauha ja intohimo.

Tunne vain syvintä myötätuntoa ihmistä kohtaan ja katso, mitä tapahtuu.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >